|
||
| Arkadaşlar, eskiden Özlem Tekin'in Yaz Rüzgarı adlı bir programı vardı. o programa Mor ve Ötesi de konuk olmuş. işte morların olduğu bir bölümü.... http://rapidshare.com/files/24666175/oezlem_Tekin_Mor_ve_oetesi.mpg.html *charmed'e teşekkür ederiz. |
||
|
||
| ben indirdim izledim eline sağlık arkadaşım ama özlem tekin konuşuyo sadece harun kerem k ve kerem ö var burak yok sadece özlem tekin konuşuyor faks okuyor hiç fırsat vermiyor bizimkilere sonra da şarkı söyleyip programı bitiriyor hatta bir yerde faks ta grup çığı çok seviyorum yazmış bir seyircii faksı haruna veriyor bak sizi seviyorlarmış diyor harun çığı seviyor bizi değil deyince de kalıyor öyle kıvırıyor lafı | ||
|
||
| ozlemtekin.biz sitesinden alındı denirse daha güzel olur... hatta ellerinde varsa site yöneticilerinin mvö kısımlarını da istemek daha da güzel olur... |
||
|
||
ben indirdim izledim eline sağlık arkadaşım ama özlem tekin konuşuyo sadece harun kerem k ve kerem ö var burak yok sadece özlem tekin konuşuyor faks okuyor hiç fırsat vermiyor bizimkilere sonra da şarkı söyleyip programı bitiriyor hatta bir yerde faks ta grup çığı çok seviyorum yazmış bir seyircii faksı haruna veriyor bak sizi seviyorlarmış diyor harun çığı seviyor bizi değil deyince de kalıyor öyle kıvırıyor lafı grup "çığ" değl grup "düş" diyor özlem tekin... |
||
|
||
ozlemtekin.biz sitesinden alındı denirse daha güzel olur... hatta ellerinde varsa site yöneticilerinin mvö kısımlarını da istemek daha da güzel olur... ben ordan değil, youtube'dan aldım görüntüyü. o yüzden öyle bir şey demek aklıma gelmedi ama yine de "ozlemtekin.biz"e teşekkür ederiz. bu arada asıl teşekkürü hakeden "charmed". sağol hazalcım bu videoyu bana gösteren ve buraya eklenmesine katkı sağlayan charmed'tir bu arada ozlemtekin.biz'in site yöneticileri ile konuşmak hiç fena fikir değil
|
||
|
||
İYİDE BEN İNDİREMEDİM Kİİİİ
|
||
|
||
| Arkadaşlar bu kaç yılı? | ||
|
||
| youtubeda vardı bu indirmedim ama odur |
||
|
||
| 2000 yilinda cekilmis. ama bence cok gereksiz bi program olmus. özlem konusuyor konusuyor susmuyor. bizimkilerede yer düsmüyor. | ||
|
||
| ben bu programı hatırlıyorum aslında.. yarım saat ya da kırkbeş dakika falan sürüyordu. bu programın sonu olduğu için morlar konuşmuyor başlarda sohbet etmişlerdir mutlaka... | ||
|
||
Evet ben de izlemiştim bu programı.Çok da saçmaydı.Özlem Tekin iyi sunamamıştı bence programı.Bizim morlar da ne yapacağını şaşırmıştı.
|
||
|
||
| mor ve ötesi 2000 yılında harika şarkılar yapmıştı bu program zaten 2000 ylında bırak zaman aksın adlı albümü duymuş görmüş ve beğenmiş ama aşalıyıcı bir biçimde davranıyor bizimkilere sanki kendisi harika bir sanatçıda bide bitane izleyici faksında konukları sen seçermisin sıkılıyoruz demiş allahım ya sanki bu grup orada bir süs biz mor ve ötesini o yıllardada dinliyorduk sonra dünya yalan söylüyor çıktı herkes cambaz cambaz dinliyo biz o sıralarda yanlız şarkı yı dinlerken ve 2004 tede ne oldu? programlara katılmaları için bir çok programcı yalvardı çünki o sıralarda mor ve ötesi dinleniyordu ama sonra ne oldu biz hala molr ve ötesini dinliyoruz o cambaza tapanlar pop müziğe geçti | ||
|
||
| kesinlikle çok saçma bi program olmuş.sürekli özlem tekin saçmalıyor: | ||
|
||
| arkadaşlar Özlem Tekin'in programında tabiki Özlem daha çok konuşacak... ben özlemtekin.bizden biri olarak şunuda belirteyim bu kayıt programın hepsi değildir.. yani kesilmiş bir kayıttır... belli bi kıısım kaydedilmiştir. bizim için önemli olanda ÖZ olduğu için maalesef size göre Özlem çok konuşmuş ....yinede arşivinizde olması güzel... | ||
|
||
| arkadaşlar bir de şöyle bir şey var elimizde olan kayıt programın sonu sizde farketmişsiniz. zaman yok ve özlem de gelen mesajları okumaya çalışıyor. daha önce mvö konuşmuştur bütün program susacak değiller yaa.. | ||