|
||
| mor ve ötesi'nin 13 Nisan Cuma günü Ooze Venue de vereceği konser öncesi buluşma düzenlenecektir. Buluşmaya katılacak olanlar bana özel mesaj yoluyla ulaşsınlar. 19.00'da Bab-ı Ali'de... Tanışır kaçarız. Birileri pankart hazırlarsa morveotesifan.com diye grup sevinir açıkçası... Haberleşelim lütfen bu foruma yazsın gelecek olanlar.... |
||
|
||
| Bende orada olacağım tabiki de.. | ||
|
||
| ya arkadaşlar bu buluşma sadece fanlar için mi? grup da orda olmıcak heralde dimi? anlamadım ben :S | ||
|
||
| Sadece Fan buluşmasıdır arkadaşlar... | ||
|
||
Ben bi deişiklik olmazsa orda olacağım arkadaşlar . Nerde, ne zaman olacak? Belli olsa ii olacak
|
||
|
||
| tabiki oradayız.ancak konser sonrası grupla buluşmayla ilgili bir program varmı? | ||
|
||
| bende konserde olucam ama buluşmaya gelebilir miyim kesin bilmiyorum.ama konser alanına girmeden bulusursak olur. | ||
|
||
konser 11 de başlıyor orada olursam buluşmaya katılacagım ilk defa forum bulusmasına katılacagım (mvöforum) umarım yabancı hissetmem kendimi:D |
||
|
||
| bende orda olacam galibbaa teşklerr çokk ii düşünülmüş bencee aklına fikrin e saglıkk:) |
||
|
||
| buluşmaya gelmeye çalışırım.ancak saati ve yeri biran önce duyurursanız süper olur =) | ||
|
||
| ARkadaşlar ben izmirde değilim biri Bornova da sakin bir mekan ayarlayabilir mi? Ayarlamak derken bildiği bir yeri söylicek bugun söylerseniz sevinirim... | ||
|
||
| ya bu buluşma ne zaman ve tam olarak nerde biri söylesin lütfeeeennnn | ||
|
||
| eee abiii noldu perşembe belli olacagı duyurulmuştuu yalan olduuu... | ||
|
||
| Bab- ı Ali`yi bilen varmı arkadaşlar? uygundunmudur sizleree?? | ||
|
||
Bab- ı Ali`yi bilen varmı arkadaşlar? uygundunmudur sizleree?? Uygundur. 19.00'da Bab-ı Ali'de... Tanışır kaçarız. Birileri pankart hazırlarsa morveotesifan.com diye grup sevinir açıkçası... Haberleşelim lütfen bu foruma yazsın gelecek olanlar.... |
||