|
||
| yıl 2004... Berk ve Ceyhun'un gargara yapma istekleri buluşturdu bu iki genci.Emre ve Cihan'ın da bir nebze olsun istekli olmaları "hadi grup yapalım" demelerine neden oldu..ilk demolarını kaydettiler..Emre ve Cihan ayrılınca yerlerine Teoman ve Samet geldiler...Bu şekilde şimdiki gargara kadrosuna ulaşılmış olundu..su sıralar ikinci demoda yer almasını düsündükleri diger sarkıların kayıtları ile mesguller..2007 mart itibariyle Samet gruptan ayrılmış bulunuyor. vokal-gitar : ceyhun bass : teoman davul : berk resmi web sitesi : http://www.gargaraband.com/ myspace : www.myspace.com/gargara |
||
|
||
| vayy ben gargara başlıgı var zannedıyodum uzun zamandır yoktum sıtede.. gargaraya gelınce.. kendılerı en sevdıgım amator grupların başında gelır.. grup uyelerınıde şarkılarınıda pek severım.. özellikle dayanamam şiddetle tavsıye edılır .. evet sametın gruptan ayrılmasıyla artık yola 3 kişi devam edıyolar bu arada dinleyebılecegınız lınkler www.myspace.com/gargara www.bandspace.com/gargara web sıtelerı =>www.gargaraband.com |
||
|
||
dayanamam parçalarını seviyorum, yolları açık olsun bu grupla ilgili anılarımızda mevcuttur birileriyle neyse, severiz efendim
|
||
|
||
| ben hiç dinlemedim yaa :S | ||
|
||
| konser: 11 mayıs 2007 Dumlupınar üniversitesi bahar şenliği 20:00 |
||
|
||
| ismi güzel.. | ||
|
||
| hayal diye bi şarkıları var kesinlikle dinlemenizi öneririm mükemmel bir şarkı | ||
|
||
| off hastasıyım bu grubun ben myspaceden dinliyorum uzun zamandır çok zevk alıyorum dinlerken de herkese tavsiye edilir. | ||
|
||
| bende beğeniyorum bu grubu konuşarock ta görmüştüm o zamandan beri dinliyorum | ||
|
||
| beter oldum diye bi şarkılarını dinledim çok hoş güzel başarılar | ||
|
||
| Bence çok iyiler..Dayanamam ve hayal şarkıları harika... | ||
|
||
iyiler ama beter oldumun sonunu pek beğenmedim diyebilirm
|
||
|
||
|
||
| sevdiğim bir grup dayanamam şarkıları insanı çok galeyana getiriyor...çok güzel ama... | ||
|
||
| dayanamam!!!süper şarkı..! | ||