|
||
Bu konsere gelen yok mu millet? Beni yalnız bırakmayın oralarda .
|
||
|
||
Konsere kimse gelmedi galiba. Neyse ben anlatayım;Çok güzel bir konserdi. Gelmeyenler istediğiniz kadar pişman olabalirsiniz. Uyan parçasıyla başladı. Harun Abi'nin gitarında sanırım sorun vardı. Konserin çoğunda gitarsızdı. Gitarının yokluğundan faydalanarak , baya oynadı. -Belki de oynamaya çalıştı - Elini nereye koyacağını bilemiyordu, öyle sallıyordu. Bir ara kollarını açtı, Kerem Abi'ye omuz attı. Maçla ilgili konuştu. Ve tarihi bir an gerçekleşti. Sevda Çiçeği'nde Kerem Abi'nin gitarının kayışı ( artık ona ne deniyor bilmiyorum) koptu. Gitar yavaşça aşağı doğru süzüldü. Ama Kerem Abi dizinde çalmaya devam etti. Sonra yardıma geldiler, ama olmadı. Kerem Abi gitarını da alıp sahnenin yanına gitti. Sonra eli boş geri geldi. Napacağını şaşırdı. O an Sevda Çiçeği'ne yalnızca bas ve bateri hakimdi. Sonra Kerem Abi gitarıyla döndü. Oturdu yere, yerde çaldı. Adama hayran olmamak imkansızdı. Harun Abi de gitti oturdu yanına. Neyseki öteki şarkıya başka gitar getirdiler. Sahne önünde bir kız "Harunnn!" diye bağırdı. Harun Abi "Efendim?" dedi. Sonra yine sahne önünde bu seferr kızlar "Harunnnnn!" diye bağırdı. Harun Abi de "Duyuyorum da napayım?" ardından da "Su mu istiyorsunuz?" dedi ve su attı kızlara. Ben arkada 'of ben de susadım ya!' diye içimden geçirdim ama napalım arkadaydık.. Burak Abi her zamanki gibi çok mutlu görünüyordu. Kerem K. Abiyi pek göremedim, zaten miyopum. Harun Abi lafını esirgemedi yine. Adana konserine gittikleri sırada, İncirlik Üssünden geçen uçaklardan, sonra bir tv kanalında ABD bayrağını gördüklerinden, medyadan falan bahsetti, sonuş olarak "Cambaz" parçasının orataya çıktığını anlatmış oldu. Büyük Düşler ve Dünya Yalan Söylüyor albümlerinden şarkılar çaldılar. Eskiler bu konserde hiç yer almadı. Ve konser Bir Derdim Var ile bitti. Her ne kadar yağmurun azizliğine uğramış olduklarını belirtseler de her zaman olduğu gibi muhteşemdiler. |
||
|
||
ne güzel ya ah ah diye iç geçirmekten başka bir şey yapamıyorum. keröz de maşallah adam her şartlarda gitar çalıyor.aman nazar değmesin. ![]() artık o su alan kızlarda şişeye altın kaplamalı bir fanus yaptırıp ömür boyu saklarlar
|
||
|
||
Konsere kimse gelmedi galiba. harika Neyse ben anlatayım;Çok güzel bir konserdi. Gelmeyenler istediğiniz kadar pişman olabalirsiniz. Uyan parçasıyla başladı. Harun Abi'nin gitarında sanırım sorun vardı. Konserin çoğunda gitarsızdı. Gitarının yokluğundan faydalanarak , baya oynadı. -Belki de oynamaya çalıştı - Elini nereye koyacağını bilemiyordu, öyle sallıyordu. Bir ara kollarını açtı, Kerem Abi'ye omuz attı. Maçla ilgili konuştu. Ve tarihi bir an gerçekleşti. Sevda Çiçeği'nde Kerem Abi'nin gitarının kayışı ( artık ona ne deniyor bilmiyorum) koptu. Gitar yavaşça aşağı doğru süzüldü. Ama Kerem Abi dizinde çalmaya devam etti. Sonra yardıma geldiler, ama olmadı. Kerem Abi gitarını da alıp sahnenin yanına gitti. Sonra eli boş geri geldi. Napacağını şaşırdı. O an Sevda Çiçeği'ne yalnızca bas ve bateri hakimdi. Sonra Kerem Abi gitarıyla döndü. Oturdu yere, yerde çaldı. Adama hayran olmamak imkansızdı. Harun Abi de gitti oturdu yanına. Neyseki öteki şarkıya başka gitar getirdiler. Sahne önünde bir kız "Harunnn!" diye bağırdı. Harun Abi "Efendim?" dedi. Sonra yine sahne önünde bu seferr kızlar "Harunnnnn!" diye bağırdı. Harun Abi de "Duyuyorum da napayım?" ardından da "Su mu istiyorsunuz?" dedi ve su attı kızlara. Ben arkada 'of ben de susadım ya!' diye içimden geçirdim ama napalım arkadaydık.. Burak Abi her zamanki gibi çok mutlu görünüyordu. Kerem K. Abiyi pek göremedim, zaten miyopum. Harun Abi lafını esirgemedi yine. Adana konserine gittikleri sırada, İncirlik Üssünden geçen uçaklardan, sonra bir tv kanalında ABD bayrağını gördüklerinden, medyadan falan bahsetti, sonuş olarak "Cambaz" parçasının orataya çıktığını anlatmış oldu. Büyük Düşler ve Dünya Yalan Söylüyor albümlerinden şarkılar çaldılar. Eskiler bu konserde hiç yer almadı. Ve konser Bir Derdim Var ile bitti. Her ne kadar yağmurun azizliğine uğramış olduklarını belirtseler de her zaman olduğu gibi muhteşemdiler. teşekkür ederiz.ne güzel anlatmışsın.gitarların azizliği ve yağmurun azizliği umarımda yıldızda olmaz ama konser eğlenceli olmuş adam yerdede çalıyor fotoğraflar varsa süper olur yani o anları çok çok görmek isterdim.
|
||
|
||
| su alan kızlar değil bir kız vardı o da bendim.su isteme olayı da şöyle oldu çok susadım ve haruuun su at çok susadım diye bağırdım=) | ||
|
||
Ben kime attığını göremedim maalesef. Birinci bağırışta tek ses vardı ama ikinci de birkaç kişi bağırdı gibi gelmişti bana. Harun Abi de attı işte suyu ordakilere. Ben kızlar paylaşır diye düşünmüştüm. Ne bileyim.
|
||
|
||
| param bitti çok susadım napayım:D benim sesimi duymayan kalmadı zaten:S diğer bağıranlarda susmam için atmasını rica ediyorlardı.Konu geyiğe sarmadan ; güzel geçti ama fazla tikky vardı | ||
|
||
| begüm fotoğraflar gerçekten çok güzel devamını bekliyoruz eklersen çok iyi olur:) | ||
|
||
| anlattığın için çok saĞol.. fotolar da harika.. video var mı??? harika bir gün geçirmişsiniz..gtmediğim için çok pişmanım
|
||
|
||
[/b]hem konser özeti hemde fotoğraflar için valla hiç de kötü değiller ![]() kerem in gitarının yavaş yavaş kayışı iyiymiş zaten tek gitarla devam eden konser gitarsız sürecekmişti az kalsın.. benim anlamadığım yedek askıları yok muymuş yahu bir konserlerinde de arkadaşlarım kerem Ö nün kabloya takılıp yavaşça (yine ) yere düşerken çalmaya hala devam ettiğini anlatmışlardı... alışmıştır artık aksiliklere ![]() bir de bu grup eski şarkılarını unuttular hatırlatma zamanı geldi artık sahne çok karışık gözüktü gözüme ayrıca burdan neyse hayırlısıyla bir konser de atlatılmış [/b]
|
||
|
||
evet teşekkürler. keşke ben de orada olabilseydim. kerem özyeğen'i de bir kez daha takdir etmek istiyorum,her koşulda bu kadar güzel gitar çalabildiği için. ama adamda yetenek var tabii. bir de şarkıların gitarsız hallerini dinlemek isterdim,acaba nasıl oluyor?
|
||
|
||
| kerem abimizi burdan bir kere daha tebrik ediyoruz ve anlıyoruzkii kerem engel tanımıyo ;Dkonserde eğlenceli geçmişe benziyor. | ||
|
||
Önemli değil arkadaşlar. Gerçekten Kerem Abi muhteşemdi. Çıkışta tebrik etmeye koştum ama kadının Keröz'ü hadi hadi diye itelemesinden bir şey diyemedim. Orası da ayrı mevzu. Ya video da var ; ama nasıl ekleyeceğimi bilmiyorum.
|
||