|
||
| umarım beğenirsiniz.Konser e gelen tüm fancılara teşekkürhttp://picasaweb.google.com.tr/rapsodiistanbul85/MorVeTesi02 | ||
|
||
| resimler bayagi güzel cikmis. cok tesekkürler. |
||
|
||
| Asıl biz sana teşekkür ederiz el emeği göz nurun o pankartı hazırladığından dolayı.. biraz geç gelebildik Venue zamanımızdan dolayı Nuwanda ile ama site üyelerinin bir kaçıyla tanışma fırsatı bulduk epeyce güzelde oldu..Tekrar tekrar teşekkür ediyorum sana.. | ||
|
||
| resimler cok güzell tesekkurrlerrr |
||
|
||
| güzel geçmiş bir konsere benziyor(:bizim yerimize de eglenmişsiniz(: resimlerde hoş sağol | ||
|
||
ya canlarım ya çok şeker çıkmışlar ![]() bişi sorcam ya kerem kabadayı hastaymış iyi miydi konser de biri cevaplasın sanırsam zatürre olmuş ama konser bayağ bir eğlenceli geçmiş sanırsam
|
||
|
||
evet konser güzeldi.arkadaşları gördüm bana çok soğuk davrandılar gibi geldi yanlarına gitmedim hıh! ben de çektiğim fotoları çıkarttırıp tarattırıp nuwamda kardeşimize yollucam.ama biraz uzun sürebilir.bu arada resimler ve pankartınız çok güzel :]dipnot: BeautifulFreaksin mesajında kasdedilen bizik galba
|
||
|
||
evet konser güzeldi.arkadaşları gördüm bana çok soğuk davrandılar gibi geldi yanlarına gitmedim hıh! ben de çektiğim fotoları çıkarttırıp tarattırıp nuwamda kardeşimize yollucam.ama biraz uzun sürebilir.bu arada resimler ve pankartınız çok güzel :]dipnot: BeautifulFreaksin mesajında kasdedilen bizik galba siz teo_otesi falan fıstık herkese teşekkür...
|
||
|
||
| o resimleri çekenler,çektirenler,orada bulunanlar....ne kadar şanslı olduğunuzun farkındasınız değil mi????herkese teşekkürler. | ||
|
||
| ya teo_otesinin yanındaki arkadaşın nicki ne? | ||
|
||
| ya abi resimler süper de hepsi konserden değil galiba.ama sonuç olarak harika diyebiliriz... |
||
|
||
ya canlarım ya çok şeker çıkmşlar ![]() bişi sorcam ya kerem kabadayı hastaymış ii miydi konser de biri cevaplasın sanırsam zatürre olmuş ama konser baya bi eelenceli geçmiş sanırsam ![]() zatürre mi??? neee??!!! yok değil mi öyle bir şey? konsere giden,kerem abi'yi görenler hemen bir şeyler yazsınlar!lütfen... |
||
|
||
dipnot: BeautifulFreaksin mesajında kasdedilen bizik galba kesinlikle evet..
|
||
|
||
pankart süper resimlerde güzel..çok teşekkür ederim mordaş arkadaşım
|
||
|
||
| çok hoş resimler tşk. | ||