|
||
resimler hoş çıkmış baya sağolun . siz de iyi eğlenmişsiniz... ne diyelim darısı başımıza
|
||
|
||
Resimler çok güzel eline sağlık
|
||
|
||
| resimler çok hoş ellerine sağlık:D | ||
|
||
resim kalitesi muhteşem çok sağol orda olmayı isterdim eğlenenlere diyorum bensiz olur mu mor ve ötesi konseri yahu? saka saka ama zaten beklediğimin daha iyisi idi resimler sağol
|
||
|
||
| fotoğraflar gercekten güzel olmuş.güzel bir konserdi.kerem k.yı gördüğüm kadarıyla birşeyi yoktu.provalara gelirken.çok merak edilecek bir durum olmasa gerek.umarım en kısa zamanda bir daha gelirler. | ||
|
||
| selam ben deniz teo_ötesinin yanındaki kız? ayrıca harun ve keremlede foto çekilken benim? fotolar cidden çok yii nede olsa teoyla ben çektim:P | ||
|
||
| Vay be foto bile çekmişiniz.Anatalyada hemen gittiler konser sorasında :S | ||
|
||
| oradaydım 13 nisan cuma teşekkürler paylaşım için ve teşekkürler ooze venueeeeeeeeee |
||
|
||
| bende vardım o konserde harikaydı yaa ama bira çok pahalıydı ya biz öğrenci adamlarız bu kadar pahalı biralar varken konserlerin tadı çıkmıyor. gerçi mor ve ötesi konseri imkansız tadının çıkmamasıda benim kide söz işte:D neyse bizde mor ve ötesinin izinden giden bir grup olarak 28 mart 2008 de torbalıda konserimiz var yaklaşık 11 parça MVÖ den | ||
|
||
teo_ötesi'ni tanıdım.onu başka bir ooze venue konserinde de görmüştüm. ayrıca fotoğraflar çok harika.sağolun.
|
||
|
||
ühüüü ben gidemedimm yaş sınırı vardıı artık atlasa gelmesini beklicez ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||
|
||
mükemmel bi konserdi tanışmadm ama olsun bi sürü mvö fanıyla tanıştmm ama bu da ii
|
||
|
||
fotoğraflar süper yaa..bi ben gidemedim zaten üff..pankarta gerçekten çok hoş..paylaşım için teşekkürler..ama ben nie gidemedim ya üf..
|
||
|
||
| :'(ben o konsere gelememiştim sağol fotoğraflar için | ||