|
||
| Mtv tr 'de hangi programları izliyorsunuz? Özellikle tavsiye etmek istediğiniz bir program var mı? |
||
|
||
| tek izlediğim punk'd ama o da saat kaçta başlıyor bilmiyorum bi de bolling points fena değil | ||
|
||
| yav benim hiç hoşuma gitmiyor mtv tr.bir türlü ısınamadım.çok yapay bir kanal. | ||
|
||
| DISMISSED ve HIPHOP CANDY | ||
|
||
| hepsi yaa zaten hergün her dk. tvde onu açıyorum süper bir kanal | ||
|
||
| bir çok program o kadar gereksizki.. kanalları dolaşırken gündemdeki şarkı , klip veya sanatçı-grup takip etmek için bir şey yakalarasam bakıyorum. bunun dışında heepsi FASA ve FİSO.. |
||
|
||
| the rock chart - pimp my ride ...falan bunları düzenli olarak izlerim diğerlerinide rast gelirse | ||
|
||
| düzenli olarak izlediğim bir program yok sadece denk gelirse izliyorum bazı programları oradaki hiçbirşey bende sürekli takip etme hazzı yaratmadı. | ||
|
||
call to greatness yihuuuuuuu
|
||
|
||
çok sık baktığım söylenemez mtv tr'ye ama pimp my ride'ı rastlarsam seyrediyorum.arabanın berbat edimiş,canına okunmuş halindan her türlü teknolojik alet edevat konarak yeniden yapılması ilgi çekici.ekibin esprileri filan da komik oluyor onun dışında sevdiğim sanatçı veya gruplar çıkmadıkça izlemiyorum.
|
||
|
||
| pimp my ride ve boiling points süper ya rastladıkça bakıyorum | ||
|
||
| özellikle izlediğim bir program yok ama denk gelirse pimp my ride ve punk'd izliyorum. ayrıca şunu belirtmeden geçemeyeceğim bu kanal hiç türkçe şarkı yayınlamaz mı ya!aylardır 1 kere bile rastlamadım.ağrlıklı olarak yabancı rap fln çalıyor galiba... | ||
|
||
| bence o senin şanssızlığın kanal yabancı merkezli doğal olarak yabancı agırlıklı olcakta turkçe programada baya rastlıyorum ben |
||
|
||
| boiling points şu kamera şakalarının yani çıldırtma olayının olduğu program acayip süper ne sabırlı insanlar varmış diye izliyorum | ||
|
||
| on stage mor ve ötesi izledim sadece:) bi de rock am ring izlemiştim sanırım. |
||