|
||
| Mutlaka vardır.. | ||
|
||
bilinçaltı falan cidden var örnek: rüyalar bencede öyle |
||
|
||
| Bilinçaltı denen olaya felaket şekilde inanırım. Bkz.Yaşantımdaki çoğu şeyi rüyalarımda çok karışık bir şekilde görürüm.Özellikle kafama taktıklarımı.Rüyayı geçtim yaşantıyı bile etkiliyor.Eğer bir şeyi bilinçaltıma yerleştirmişsem sürekli söyleyeceğim şeylerin yerine onu söylerim.Elimde olmadan olur.Farkında olmam.Biri söylediğinde 'aa cidden öyle' derim. |
||
|
||
bilinçaltına çok inanırım.gördüğümüz rüyalarımız da bundan ibaret değil midir zaten? ?bence de |
||
|
||
| Birşeyi cok fazla düşününce gece rüyalara girer bazen...bu da oyle zaten. | ||
|
||
| bilinçaltına kesinlikle inanırım gördüğümüz rüyalar ondan ibarettir.gün içinde düşündüğüm birşeyi gece mutlaka rüyamda görürüm. | ||
|
||
| bilinçaltı şimdiye kadar hep ilgimi çekmiştir.. bence de var.. sizin de dediğiniz gibi arkadaşlar.. ruyalarımızın sebebi bilinçaltımız.. birde neyi çok kafama takarsam ya da yatmadan önce düşünürsem ruyama o giriyor.. bu da bir nevi kanıt sayılmaz mı ? ... | ||
|
||
| O kadar ilginç bir konu ki bu bilinçaltı.insan bazen inanmakta bile güçlük çekiyor.ama olduğu muhakkak. | ||
|
||
| vayy güzel yazıymış.inanırım bilinçaltına.gerçekten yaşadıklarımız unuttuğumuzu zannetsek bile bir yerlerde kaydedilmiştir ve bir gün bür şekilde ortaya çıkar.. şu sesler ve kokular meselesi.buna inanıyorum.özellikle kokulara.lise 1.sınıfa başlamadan önce sanırım okulun ilk gününden 1 gün önceydi yeni aldığım duş jelini kullanmıştım ve okulun kapısından ilk girdiğimde o koku aklıma geldi.ve o duş jelini her kullandığıımda ya da benzer bir kokuyu her duyduğumda okulun ilk günü ve kapıdan içeri girişim aklıma gelir.ama öyle ki sanki tekrar yaşıyormuşum gibi... uff beynin sırları... |
||