|
||
| türkçe pop bitmiştir artık.sezen aksu gibi bir üstad bile çakkıdı çakkıdı oynaşalım diye sözler yazıyorsa üzerinde konuşmaya bile değmeyecek kadar bayağı bir müziktir türkçe pop. | ||
|
||
Bence doğru düzgün popçular çok az ama yinede ben dinliyorum. Yani şimdi kalkıpta burda Gülşen'e, Hande Yener'e ya da Hepsi grubuna saydırsam salaklık olur. Çünkü dinliyorum ister istemez, duyuyorum eşlik ediyorum. gülşanle hepsi grubu kim ki yaa?? birisi "sizi gidi kara böcükler" falan diyeri, " sütü cıcak içmiş" falan hande yener de saçmaladı ünlü şarkıcıları falan özeniyorlar resmen tarzlarını kliplerini kopyalıyorlar..bence türkçe pop dan bi şey olmaz ![]() Ben zaten örnek maksadında söyledim onları. Çünkü ilk aklıma gelen onlar oldu. Onları savunduğum falan da yok yani. Ben sadece yaşadığım birşeyi söyledim. Yanlış anlaşılmasın. |
||
|
||
türkçe pop bitmiştir artık.sezen aksu gibi bir üstad bile çakkıdı çakkıdı oynaşalım diye sözler yazıyorsa üzerinde konuşmaya bile değmeyecek kadar bayağı bir müziktir türkçe pop. katılıyorum ayrıca bir sürü ne oldugu belli olmayan kişiler çıkıyor sanatcıyım etiketi ile ortaya ama ses denen birşey yok iyice batırdılar pop müziğini nefret eder hale geldim!
|
||
|
||
| Bence de Türkçe Pop'un kalitesi düştü. Ben de dinlerim ama sadece Sezen Aksu. Gerçekten de istemsiz olarak şarkılar insanın ağzına takılabiliyor.Ben bir aralar "yan yan yan yanmam lazım" diye dolaşıyordum olabilir, doğaldır.Ritmik şarkılar insanın ağzına hemen takılabiliyor ama bu onların güzel olduğunu göstermez.Bir rivayete göre de Harun aşk sakızı ve romeo'yu söyleyerek dolaşırmış bir zamanlar
|
||
|
||
| sevmiyorum sözleri çok anlamsız 1 kere,aşk temsaı adı altında saçma sapan cümleler yan yana getirilmiş. 4ever rock! |
||
|
||
tek bir cümle benim görüşümü açıklamaya yeterli: POPÇULAR DIŞARI! Bazı kaliteli popçular varken neden böyle olumsuz düşünüyorsunuz merak ettim? Hem sözlerinizde samimimisiniz?
|
||
|
||
Bence de Türkçe Pop'un kalitesi düştü. son cümleye çok güldüm yaa...nerden duydun bunu?harunu aşk sakızını söylerken düşünemiyorum..çok tatlı olur heralde.. Ben de dinlerim ama sadece Sezen Aksu. Gerçekten de istemsiz olarak şarkılar insanın ağzına takılabiliyor.Ben bir aralar "yan yan yan yanmam lazım" diye dolaşıyordum olabilir, doğaldır.Ritmik şarkılar insanın ağzına hemen takılabiliyor ama bu onların güzel olduğunu göstermez.Bir rivayete göre de Harun aşk sakızı ve romeo'yu söyleyerek dolaşırmış bir zamanlar ![]()
|
||
|
||
Bence de Türkçe Pop'un kalitesi düştü. evet kesinlikle haklısın Gözde..benim de anlatmak istediğim buydu zaten..ama bazıları kendi kafasına göre anlamış..Çok doğru bir yorum..! Ben de dinlerim ama sadece Sezen Aksu. Gerçekten de istemsiz olarak şarkılar insanın ağzına takılabiliyor.Ben bir aralar "yan yan yan yanmam lazım" diye dolaşıyordum olabilir, doğaldır.Ritmik şarkılar insanın ağzına hemen takılabiliyor ama bu onların güzel olduğunu göstermez.Bir rivayete göre de Harun aşk sakızı ve romeo'yu söyleyerek dolaşırmış bir zamanlar ![]()
|
||
|
||
| popçular dışarı!! | ||
|
||
| pop mu?hiç sevmem ama nadır de olsa bence Turkıyede ıyı pop yapanlar vardır yanı | ||
|
||
| eski pop şarkıları iyiydi gerçekten hakkını vermek lazım ama şu anda pop çok tuhaf bi yere gelmiş önüne gelen popçu oluyor yanii onlarınkii de şarkıysaa neyse yanii tv de bi iki dekolteli oldular mı bi de dedikoduları oldu mu para kazanıyorlar iştee dinleyenler var ne yazık kiii | ||
|
||
| Türk pop müziği = Türk piyasa müziği, türk erotik müziği, türk aşk meşk müziği, türk magazin müziği Tarkan dışında pop müzikte kimseyi sevmiyorum. |
||
|
||
| bazen alternatif poplar dinliyodum ama artık rock 'n' roll dinliyorum sonsuza kadar | ||
|
||
| 70-90 yılları arası yapılan pop şarkılarını hala dinliyorum ancak 2000'li yıllardan sonra iyice bozuldu,şarkıların kalitesi düştü | ||
|
||
önüne gelen popçu oluyor yahu!
|
||