mor ve ötesi fan sitesi | forum (Arşiv Ana sayfa) => Müzik

Konu: Türk Pop Müziği

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 [ 8 ]

entelijans 06.05.2008 22:28:12
türkçe pop bitmiştir artık.sezen aksu gibi bir üstad bile çakkıdı çakkıdı oynaşalım diye sözler yazıyorsa üzerinde konuşmaya bile değmeyecek kadar bayağı bir müziktir türkçe pop.

+++KoRn+++ 06.05.2008 22:31:10
Bence doğru düzgün popçular çok az ama yinede ben dinliyorum. Yani şimdi kalkıpta burda Gülşen'e, Hande Yener'e ya da Hepsi grubuna saydırsam salaklık olur. Çünkü dinliyorum ister istemez, duyuyorum eşlik ediyorum.

gülşanle hepsi grubu kim ki yaa??  Huh birisi "sizi gidi kara böcükler" falan diyeri, " sütü cıcak içmiş" falan  Grin hande yener de saçmaladı ünlü şarkıcıları falan özeniyorlar resmen tarzlarını kliplerini kopyalıyorlar..bence türkçe pop dan bi şey olmaz  Tongue

Ben zaten örnek maksadında söyledim onları. Çünkü ilk aklıma gelen onlar oldu. Onları savunduğum falan da yok yani. Ben sadece yaşadığım birşeyi söyledim. Yanlış anlaşılmasın.

Muser* 07.05.2008 05:52:12
türkçe pop bitmiştir artık.sezen aksu gibi bir üstad bile çakkıdı çakkıdı oynaşalım diye sözler yazıyorsa üzerinde konuşmaya bile değmeyecek kadar bayağı bir müziktir türkçe pop.
katılıyorum ayrıca bir sürü ne oldugu belli olmayan kişiler çıkıyor sanatcıyım etiketi ile ortaya ama ses denen birşey yok iyice batırdılar pop müziğini nefret eder hale geldim!

gözdeniz 10.05.2008 20:52:46
Bence de Türkçe Pop'un kalitesi düştü.
Ben de dinlerim ama sadece Sezen Aksu.
Gerçekten de istemsiz olarak şarkılar insanın ağzına takılabiliyor.Ben bir aralar "yan yan yan yanmam lazım" diye dolaşıyordum Grin olabilir, doğaldır.Ritmik şarkılar insanın ağzına hemen takılabiliyor ama bu onların güzel olduğunu göstermez.
Bir rivayete göre de Harun aşk sakızı ve romeo'yu söyleyerek dolaşırmış bir zamanlar Grin

hermione_emma 07.06.2008 16:33:39
sevmiyorum
sözleri çok anlamsız 1 kere,aşk temsaı adı altında saçma sapan cümleler yan yana getirilmiş.

4ever rock!

firat027 08.06.2008 08:20:01
tek bir cümle benim görüşümü açıklamaya yeterli:
POPÇULAR DIŞARI!

Bazı kaliteli popçular varken neden böyle olumsuz düşünüyorsunuz merak ettim? Hem sözlerinizde samimimisiniz? Lips Sealed

tatlı_cadı 08.06.2008 08:36:58
Gerçekten de istemsiz olarak şarkılar insanın ağzına takılabiliyor.Ben bir aralar "yan yan yan yanmam lazım" diye dolaşıyordum Grin olabilir, doğaldır.Ritmik şarkılar insanın ağzına hemen takılabiliyor ama bu onların güzel olduğunu göstermez.
Bir rivayete göre de Harun aşk sakızı ve romeo'yu söyleyerek dolaşırmış bir zamanlar Grin
son cümleye çok güldüm yaa...nerden duydun bunu?harunu aşk sakızını söylerken düşünemiyorum..çok tatlı olur heralde.. Cheesy

+++KoRn+++ 08.06.2008 08:43:07
evet kesinlikle haklısın Gözde..benim de anlatmak istediğim buydu zaten..ama bazıları kendi kafasına göre anlamış..Çok doğru bir yorum..!  Smiley

mvorock 08.06.2008 09:44:08
popçular dışarı!!

delii 12.06.2008 16:53:55
pop mu?hiç sevmem ama nadır de olsa bence Turkıyede ıyı pop yapanlar vardır yanı

Duygu_dd 19.06.2008 11:22:57
eski pop şarkıları iyiydi gerçekten hakkını vermek lazım ama şu anda pop çok tuhaf bi yere gelmiş önüne gelen popçu oluyor yanii onlarınkii de şarkıysaa neyse yanii tv de bi iki dekolteli oldular mı bi de dedikoduları oldu  mu para kazanıyorlar iştee dinleyenler var ne yazık kiii

bilmececi??? 19.06.2008 17:28:18
Türk pop müziği = Türk piyasa müziği, türk erotik müziği, türk aşk meşk müziği, türk magazin müziği
Tarkan dışında pop müzikte kimseyi sevmiyorum.

silverknsy 19.06.2008 17:36:16
bazen alternatif poplar dinliyodum ama artık rock 'n' roll  dinliyorum sonsuza kadar

başakmvö 19.06.2008 17:42:32
70-90 yılları arası yapılan pop şarkılarını hala dinliyorum ancak 2000'li yıllardan sonra iyice bozuldu,şarkıların kalitesi düştü

öyq 19.06.2008 17:43:13
önüne gelen popçu oluyor yahu!  Angry  Sad

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 [ 8 ]