|
||
| aslında müzik evrensel ve bir kalıba sığdırmaya çalışmak doğru değil..eğer yapılan iş kalliteli ise,ortaya çıkan ürün dinlenmeye değer ise pop müzikte dinlenir..ama pop müzik kalitesini düşüren o kadar çok insan var ki....sanatçı demek için bin şahit bile getirsen yeterli olmaz...yaptıkları şarkılar bir sonraki klip gelene kadar dinleniyor,sonrada hit diye bizlere sunulmaya çalışılıyor! ama işinin hakkını verenlerin de hakkını yememek lazım.... |
||
|
||
| müzik evrenseldir ve her türe saygı duyulmalıdır diye inanıyorum..fakat saygı duyulması gerekenler işinin hakkını verenlerdir insanlar tek şarkı ile 'sanatçı' olamaz ama ne yazıkki bu sanatçılık kavramı aşırı derecede ayağa düştü..Her gün yeni biri çıkıyor,şarkı söylüyor ve belli yerlere koyuluyor çok sıkı bir takipisi olmasamda bu durumdan pop müzik çevresinde de büyük rahatsızlık duyuyorum..kişilerin pop müziğe karşı aldığı tavırda bir çok şeyin yanında bu şarkı söyleyen ama söyleyemeyenlerin de etkisi olduğu kanısındayım.o birkaç kişi yüzünden bu işin ustalarına da laf gidiyor ve ciddi anlamda hakları yeniyor..işinin hakkını veren 'sanatçı'ların hakettiği yerlerde olması ve kesin yargılarla hiç bir müzik türüne yaklaşılmaması dileği ile... işini iyi yapanlara sonsuz saygım vardır,piyasanın onları eritmemesi umuduyla...[zaten bazı isimlere şimdiden ölümsüzlük yakıştırılmış ama=] |
||
|
||
| Pop müzik de sanatçı çok az ancak aşrkıcı bol. Her pop şarkısı söyleyene sanatçı deniyor ki bu çok saçma. Pop müzikte doğru düzgün çok az kişi var.Ki bence bunların başında Sezen Aksu,Ajda Pekkan ve Yalın geliyor. En nefret ettiğim ise Tarkan. |
||
|
||
| adamlar ne yapsınlar onlara göre müzik diye geçiyo işte ama henüz farkedemediler pop müzikin müzik olmadığı |
||
|
||
adamlar ne yapsınlar onlara göre müzik diye geçiyo işte ama henüz farkedemediler pop müzikin müzik olmadığı bu kadar kolay yani koskaca bir müzik türüne bok atmak. sevmiyosak bile saygı duymayı öğrenmek gerek kanımca. ya da bu sitede böyle olmak zorunda. ayrıca birkaç noktalama işareti kullanmayı denersen herşey daha anlaşılır olacak. |
||
|
||
| ya ben mesajlarımdan birinde "nil" ve "kenan doğulu" onları savunmuştum ama sadece örnek olarak. yoksa pop sevmem ama nilin bazı parcalarını severim onları da poptan saymıyorum zaten... sadece şunu söyleyeceğim(!)- - -pop dinleyip kıçımı sallayacağıma rock dinleyip kafamı sallarım!!! |
||
|
||
| Aslında bazı sanatçılar iyi ama bazılarıda sesinden çok dış görünüşü ile ortaya çıkıyor. ben açıkçası Tarkan'ı sevmiyorum.Ondan başka megastar olacak insan yok mu ki yani şu ülkede.. | ||
|
||
türk olarak sadece kenan doğuluyu dinliyorum
|
||
|
||
| pop müzik dinlemiyorum ama Sezen Aksu gibi bir sanatçıya saygı duyuyorum | ||
|
||
| Pop müziğin Barış Manço ile birlikte bittiğini düşünüyorum ozamana kadar güzeldi pop müziği en azından üretrciydi şimdiler laşkalaştı ve gereksiz iğren özenti bir müzik haline geldi..işin dıramatik yanı pop'u yaşam tarzı haline getirenler var... | ||
|
||
ya kesinlikle konuyu açan arkadaşımla aynı durumu yaşamaktayım bana pop müziğin tamamen eziklik olarak gelmesi nedendir bilinmez şarkının yapısı çok düşük seviyeli hiç kulağımı doldurmuyor sanki bilgisayar efektleriyle yapılmış gibi. biri şarkı söylediğinde arkada bir grubun olmaması sadece kolonlardan alt yapı gelmesi asıl bende boşluk yaratan ne bileym sevmiyorum ya ve okuldan da millet justin serdar pussycatdolls rober hatemo aşkım die gezince ben bitiyorumm yazık banaa!! ama bu demek değldir ki pop müziği layıkıyla yapan yok bu konuda da moRock_crry arkadaşıma katılıyorum öle karamboldeyiz ama hepiciğimiz bir rock a dönsek tüm saçma nota topluluklarından kurtulsak çok muhteşem olurdu!!
|
||
|
||
| BEN HER TARZIN BİR ''SANATÇISI'' OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM. VE BENCE GERÇEK MÜZİK HAYRANI TARZ DEĞİL SANATÇI DİNLER.. |
||
|
||
| pop dinlemem ama kenan doğuluyu seviyorum yha zaten bi tek onu seviyorum | ||
|
||
| İstediği şarkıcıyı liste başı yapan patronların, üyelerinin kaç albüm sattığını bilmeyen meslek birliklerinin bulunduğu bir ülkede kimse, "Halk bunu sever," diye sallamasın. Türk milleti şunu dinler, bunu sever, diyenlerin de işkembeden salladığını ve işin kolayına kaçtığını Kral TV tartışması sayesinde bir daha anladık. İstediği şarkıcıyı ruh haline göre liste başı yapan patronların, üyelerinin kaç albüm sattığını hesaplamaktan ve açıklamaktan aciz meslek birliklerinin bulunduğu bir ülkede, kimse hiçbir şeyden bu kadar emin olmamalı. Kesinlikle dinlemem diye bir tavrım yoktur var dinlediğim isimler ama sektörü böyle batıran insanlar soğutuyor insanları. |
||
|
||
| popüleriteyle ölçülen bişey derinliği yok anlamı yok sadece dümdümtek!!! | ||