|
||
| evet kesinlikle katılıyorum popçular dışarı ne demek yaa açıkçası ben 11 yaşına kadar pop dinledim eminim hepiniz dinlemişsinizdir o yaşa kadar olmasa da çünkü o tip bir kültürde büyüdük ve kendi kültürümüze hakaret etme hakkımız yok |
||
|
||
| ikinizi de katılıyorum arkadaşlar.her ne kadar dinlemesenizde bu kadar ağır şekilde aleştirmek yanlış. tamam belki kalitesizleşrip sevisizleşti son zamanlarda ama gerçekten emek verip bu işi hakkıyla yapanlar da var.o yüzden rock müziğe saygı duyulmasını istiyorsanız siz de diğer müzik türlerine saygı duyacaksınız. | ||
|
||
evet kesinlikle katılıyorum pop müzik bizim kültürümüze ait bir müzik değil ki, bence bizim kültürümüzü biraz araştır!!!!
popçular dışarı ne demek yaa açıkçası ben 11 yaşına kadar pop dinledim eminim hepiniz dinlemişsinizdir o yaşa kadar olmasa da çünkü o tip bir kültürde büyüdük ve kendi kültürümüze hakaret etme hakkımız yok |
||
|
||
| türkiyede rockın yeri nasıl genişliosa popunda o kadar batıyor bence rock müzik kalitesini arttırdı pop müzik taban yaptı eskiden severdim artık sevmiyorum | ||
|
||
| Pop dinlememde Hande Yener diğerlerinden farklı duruyo.... | ||
|
||
- İlk Türkçe elektronik müziği yapan siz misiniz? Aylin Aslım ne oluyor bu durumda?
- Evet, bu bana nasip oldu. (Kelebek, 22 Mayıs) (Huzurlarınızda Everest'e çıkan ilk Türk, Hande Yener...) |
||
|
||
| pop müziği fazla sevmem ama hande yener'e bakarım | ||
|
||
pek sevmem pop müziği ama Sertabn erener i çok severm kaliteli kadın
|
||
|
||
güzel bi işkence yöntemi
|
||
|
||
| pop müziği çok saptırdılar artık o kadar seviyesiz kişiler pop yapıyorum diyoki...artık günümüz türkiye sinde her önüne gelen popçu oluyo diyebilirim bu da seviyesini düşürdü popun..ben de dinlemem pop ama nilin bazı şarkılarını da dinlemiyo değilim... | ||
|
||
| artık dinlemek istemediğim bir müzik türü..bazı sanatçılar dışında | ||
|
||
| ya bence beş para etmez hiç sevmem | ||
|
||
pop müziği çok saptırdılar artık o kadar seviyesiz kişiler pop yapıyorum diyoki...artık günümüz türkiye sinde her önüne gelen popçu oluyo diyebilirim bu da seviyesini düşürdü popun..ben de dinlemem pop ama.... aynen pop çok değişti örneğin petek dinçöz gibileri pop olarak sayılmaz bence o değişik bişi ıggk gerçek pop sanatçıları sertab erenr sezen aksu gibiler kaliteli insanlar ama bence tabi
|
||
|
||
| pek dinlemem ama popta da iyi isimler var.bular inkar edilemz..örneğin hande yener..bazen dinlerim.. | ||
|
||
| sevmiyorum pop müziği dinlememde aslaaaaaa | ||