|
||
| türk pop müziğimi?valla üç beş kişi dışında dinlendiği zaman kişide çeşitli yan etkilere yol açan,saçmalamasını sağlayan ve müzikten de hiç anlamadığını ortaya koyan günümüzde de dediğim gibi en fazla üç beş kişi tarafından iyi yapılan müzük türüdüüüür. | ||
|
||
Yok Be Ne Popu Türkiye'de Ne Popu Yapılıyoki 2 3 Tane Adam Çıkıyo Sahneye Güyaa pop Yapıyolar ..
|
||
|
||
| 2-3 kişi yapıyo doğru ve güzel yapıyolar | ||
|
||
Yhok Be Ne Popu Türkiye'de Ne Popu Yapılıyoki 2 3 Tane Adam Çıkıyo Sahneye Güyaa pop Yapıyolar .. sen biliyorsan daha iyisini yapta görelim sayın OTORİTE(!)
![]() |
||
|
||
Yhok Be Ne Popu Türkiye'de Ne Popu Yapılıyoki 2 3 Tane Adam Çıkıyo Sahneye Güyaa pop Yapıyolar .. sen biliyorsan daha iyisini yapta görelim sayın OTORİTE(!)![]() yanındayım Mc_mino
|
||
|
||
| birkaç tane insan var gerisi boş. hatta eksi denebilir. | ||
|
||
| pop müziklerden güzel olanları var bütün pop müzikler kötü değil | ||
|
||
| 1990 yılından itibaren pop müzik batışa geçmeye başladı..günümüzde de elle tutulur pek pop şarkısı yok(benim kendi görüşüm).. | ||
|
||
| asla nefret ediyorum. Hele polemiklerine iyice kıl oluyorum | ||
|
||
| iğrenç şarkılar | ||
|
||
popmu oda ne yahu ben artık öyle bir müzik grubu tanımıyorum asla dinlemem.
|
||
|
||
| müzik olarak görmüyorum (: | ||
|
||
| pop müzik tanımını bilen var mı ne demek ya | ||
|
||
| pop müzik = popüler müzik ama fazla popüler olmuyorlar mı bence sanatçı değil şarkısı popüler olmalı bilemiyorum yani gerçek sanatçılarda böyle oluyor zaten bir elin parmakların geçmez gerçekten pop müziğini yapan kişilerin diğerleri zaten gördüğünüz üzere r&b tipi bişiylere kayıyor altta dıngıdı dıngıdı müzik üstteki kişi şarkıyı söylemek için bir tarafını yırtsada ses çıkmıyor kısaca yazık diyorum pop müziğe elden gidiyor hatta belki gitti bile... |
||
|
||
pop müzik = popüler müzik tanımın için teşekkürler illegal_xx popüler müzik=piyasa benim görüşüm de böyle |
||