|
||
| zamanında çok severdim aslında ama gitgide mahvettiler... | ||
|
||
| Herkes "iğrenç nefret ederim öghhh" gibisinden şeyler söylemiş ama hiçmi dinlemiyorsunuz ? bir Sezen Aksu şarkısı , bir eski Tarkan şarkıları... Ben "metal müzik" dinlediğim halde iyi yapılan müziğinde arkasındayım. Burdan çamur atmakla olmuyor kolaysa çıkında yapın bakalım... Kendisinin pop müzik yaptığını sanan sarkıcılarada ben popçu demem olsa olsa para için binbir takla atan şaklaban derim! Bu başlıktada gerçek popçular konuşulsun ve herkes biraz düşünsün bakalım eminmisin Türk pop müziğinden nefret ettiğine... Birde şöyle birşeyde varki Sibel Can , Gülben Ergen vs bunlar pop müzik değil Fantezi türünde müzik yapıyorlar. Bende sevmediğim halde savunucusu oldum ama dürüst konusuyorum sevmeyebilrsiniz ama burdan klavye artiszliği yapmanında alemi yok. | ||
|
||
| doğru demişsin ama dediğim günü son 5 yıldır elle tutulur bir pop şarkısı yok.. bende severim'eski'tarkan şarkılarını..gündemden bahsedicek olursak ay ne güzel denilebilecek pek parça yok..çoğu laylaylom... |
||
|
||
| piyasa müziği yani burda bahsedilen pop müziği çok genel bir kavramı kapsıyor arkadaşlar. mutlaka bir anınızda bir pop şarkısı dinliyosunuzdur.mesela ben ayda yılda bir de olsa serdar ortaç dinlerim | ||
|
||
| bende pop dinlemiyorum.ama pop müzik bu ne yaptığının da farkında olmayanlar yüzünden basit bi müzik dalı olarak algılanmaya başlandı.yoksa tabii ki hakkını verenler de var.her ne kadar dinlemesem de POP var POP var yani.....!!! | ||
|
||
pop müziğini severim dinlerim ,bende farklı duygular uyandırıyor.ama genelde rock dinlerim çünkü rock müzik benm müziğim.ama pop müzikk de sonuçta bi müzik dalı ve insanlar bu dalda da bi yerlere gelmek için uğraşıyorlar..örn:sezen aksu pop müziğinin devi..bence burda pop müziğini beğenmeyebilirsiniz normal ama iğrenç diyemezsiniz sonuçta bi emek var ortada...
|
||
|
||
ya ben sezen aksuyuda sevemiyorum yani herkes bi sezen diye tutturmuş. sevmiyorum, dinlemiyorumm işte o kadarr
|
||
|
||
| ya varya 4 tane yerden bitme kız Beni izmirli olduğumdan utanma noktasına getrdiler... | ||
|
||
| hepsi den mi bahsediyorsun.. eger oysa bende aynı sorunu yaşıyorum..
|
||
|
||
nefreeet
|
||
|
||
| Mankenlerin yaptığı müziklerle ''diva'' olmuş sanatçıların aynı kulvarda var olmaya çalıştıkları müzik türü | ||
|
||
10-15 yıl önceki hali ile şu anki hali arasında çok değişme var. Elektronik altyapı daha kaliteli bir müzik ortaya koyabilmeye olanak sağlıyor ama işin içerisine giren kişiler eski pop müzik "sanatçıları" kadar olamıyorlar. Pop halk içindir anlayışı özetle ![]() ya ben sezen aksuyuda sevemiyorum yani herkes bi sezen diye tutturmuş. sevmiyorum, dinlemiyorumm işte o kadarr ![]() Aynen Müzikte Sezen AKSU, sinemada Türkan ŞORAY. Bu ikisini herkes pek sever ama ben bir türlü sevemedim, bilmem sorun bende mi :s
|
||
|
||
| mirkelam,kenan doğulu,nilüfer,tarkan,sertap erener bunları unutmamak lazımmmmmm | ||
|
||
10-15 yıl önceki hali ile şu anki hali arasında çok değişme var. Elektronik altyapı daha kaliteli bir müzik ortaya koyabilmeye olanak sağlıyor ama işin içerisine giren kişiler eski pop müzik "sanatçıları" kadar olamıyorlar. Pop halk içindir anlayışı özetle Yok canııım. Bizle ilgisi yok.. Sevemiyoruz napalım dimi ama ![]() ya ben sezen aksuyuda sevemiyorum yani herkes bi sezen diye tutturmuş. sevmiyorum, dinlemiyorumm işte o kadarr ![]() Aynen Müzikte Sezen AKSU, sinemada Türkan ŞORAY. Bu ikisini herkes pek sever ama ben bir türlü sevemedim, bilmem sorun bende mi :s
|
||
|
||
keremcem.... ebru destan..serdar ortaç......bunLArı duydukça midem buLanıyor artık o derece.....
|
||