|
||
| pop müziği şarkı söylemeye çalışıp kendini bir tarafa koyanlar bozdu artık her önüne gelene albüm yapıyor ama bazı pop sanatçılarımızıda unutmamak lazım | ||
|
||
| pop günümüzde oyuncak haline geldi bence önüne gelen popçu olmaya başladıı hergün tvde yeni bi popçuu ortaya çıkıyor resmen cik yapıyorlar sankii.bence komikler anlam da veremiyorumm acaba bu yenii çıkanlarıı yaptıklarıı cikleri müzik diye adlandırmaya çalıştıkları şeyi kim seviyor allah aşkınaa ahh ahh nerde o eski pop eskiden gerçektenn güzelmişş ama rock gibi olamazzlar tabii | ||
|
||
| tarkan sonra teoman bile sezen aksuyu sever tamam sezen aksu iyi şarkılar yazıyor fakat bence sesi o kadar da etkileyiici değil fazla mı övüyorlar acabaaa??? | ||
|
||
| ben çok az dinlerim | ||
|
||
| Günümüze kadar hepimiz az veya çok Pop müzik dinlemişizdir.. İleriki zamanlarda başka müzik alanlarına doğru kayıldığında ( Rock R&B vb.) dinlenilen müzik itici gelmektedir.. Pop müzik için söyleyebileceğim,kaliteli işini yapan nadir sanatçılar var. Onlarında hakkını vermek lazım.. Sonuçta Türkiye'de dinlenilen Pop müzik belli bir kitleye sahiptir; dinlenilir, dinlenilmez o tartışma konusudur ve saygı duyulması gerektiğini düşünüyorum | ||
|
||
| belli başlı birkaç kişi var onun dışındakiler bir iki haftalığına tutulan şarkılar..rock gibisi var mı yaa!! | ||
|
||
pop günümüzde oyuncak haline geldi bence önüne gelen popçu olmaya başladıı hergün tvde yeni bi popçuu ortaya çıkıyor resmen cik yapıyorlar sankii.bence komikler anlam da veremiyorumm acaba bu yenii çıkanlarıı yaptıklarıı cikleri müzik diye adlandırmaya çalıştıkları şeyi kim seviyor allah aşkınaa ahh ahh nerde o eski pop eskiden gerçektenn güzelmişş ama rock gibi olamazzlar tabii kesinlikle katılıyorum
|
||
|
||
pop günümüzde oyuncak haline geldi bence önüne gelen popçu olmaya başladıı hergün tvde yeni bi popçuu ortaya çıkıyor resmen cik yapıyorlar sankii.bence komikler anlam da veremiyorumm acaba bu yenii çıkanlarıı yaptıklarıı cikleri müzik diye adlandırmaya çalıştıkları şeyi kim seviyor allah aşkınaa ahh ahh nerde o eski pop eskiden gerçektenn güzelmişş ama rock gibi olamazzlar tabii eskiler güzelmiş gerçekten... ben 1970'lerin pop müziğini dinlerim. hümeyra,erol büyükburç,ajda pekkan(eski şarkıları)... vs. onlar gerçekten güzeldir.
|
||
|
||
| pop'u seviyorum cünkü pop deyince aklima 90'lilarin pop parcalari geliyor. simdiki zamana bakarsak pop gercekten 90'li yillarda daha güzel ve kaliteliymis. arada kenan dogulu'yu dinlerim, tarkanin eski sarkilarini severim, candan ercetin ve sezen aksu gibi degerli ve cok kaliteli sanatcilarimizi dinlerim.. | ||
|
||
| yaşar... gerçekten başarılı romantik bir tonu var kadife sesinin...
|
||
|
||
bende pop müziki sevmiyorum ama bazi sanatcilar pop müzigini güzel söylüyor
|
||
|
||
| Bence doğru düzgün popçular çok az ama yinede ben dinliyorum. Yani şimdi kalkıpta burda Gülşen'e, Hande Yener'e ya da Hepsi grubuna saydırsam salaklık olur. Çünkü dinliyorum ister istemez, duyuyorum eşlik ediyorum. | ||
|
||
| pop müziği dinlemiyorum.zaten dinlenecek halde değil.türkiyede pop müziği doğru düzgün yapabilen bir iki sanatçı var.diğerleri hep şan şöhret para peşinde.çoğu popçuya sinir oluyorum. | ||
|
||
saçma sapan şarkı sözleri var ve sadece küçük çocuklara ve ev hanımlarına şarkılarını ezberletebiliyorlar ben nefret ediyorum türkçe pop müzikten..
|
||
|
||
Bence doğru düzgün popçular çok az ama yinede ben dinliyorum. Yani şimdi kalkıpta burda Gülşen'e, Hande Yener'e ya da Hepsi grubuna saydırsam salaklık olur. Çünkü dinliyorum ister istemez, duyuyorum eşlik ediyorum. gülşanle hepsi grubu kim ki yaa?? birisi "sizi gidi kara böcükler" falan diyeri, " sütü cıcak içmiş" falan hande yener de saçmaladı ünlü şarkıcıları falan özeniyorlar resmen tarzlarını kliplerini kopyalıyorlar..bence türkçe pop dan bi şey olmaz
|
||