mor ve ötesi fan sitesi | forum (Arşiv Ana sayfa) => Müzik

Konu: Türk Pop Müziği

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 [ 7 ] 8

sln90 15.10.2007 11:50:44
pop müziği şarkı söylemeye çalışıp kendini bir tarafa koyanlar bozdu artık her önüne gelene albüm yapıyor ama bazı pop sanatçılarımızıda unutmamak lazım   

Duygu_dd 10.02.2008 07:01:02
pop günümüzde oyuncak haline geldi  bence önüne gelen popçu olmaya başladıı hergün tvde yeni bi popçuu ortaya çıkıyor resmen cik yapıyorlar sankii.bence komikler anlam da veremiyorumm acaba bu yenii çıkanlarıı yaptıklarıı cikleri müzik diye adlandırmaya çalıştıkları şeyi kim seviyor allah aşkınaa ahh ahh nerde o eski pop eskiden gerçektenn güzelmişş ama rock gibi olamazzlar tabii

Duygu_dd 10.02.2008 07:03:32
tarkan sonra teoman bile sezen aksuyu sever tamam sezen aksu iyi şarkılar yazıyor fakat bence sesi o kadar da etkileyiici değil fazla mı övüyorlar acabaaa???

gfb-fatih 07.03.2008 15:55:08
ben çok az dinlerim

ozzymolder 09.03.2008 17:22:32
Günümüze kadar hepimiz az veya çok Pop müzik dinlemişizdir.. İleriki zamanlarda başka müzik alanlarına doğru kayıldığında ( Rock R&B vb.) dinlenilen müzik itici gelmektedir.. Pop müzik için söyleyebileceğim,kaliteli işini yapan nadir sanatçılar var. Onlarında hakkını vermek lazım.. Sonuçta Türkiye'de dinlenilen Pop müzik belli bir kitleye sahiptir; dinlenilir, dinlenilmez o tartışma konusudur ve saygı duyulması gerektiğini düşünüyorum

mvö 21.04.2008 16:42:48
belli başlı birkaç kişi var onun dışındakiler bir iki haftalığına tutulan şarkılar..rock gibisi var mı yaa!!

Ecm.. 21.04.2008 16:46:40
pop günümüzde oyuncak haline geldi  bence önüne gelen popçu olmaya başladıı hergün tvde yeni bi popçuu ortaya çıkıyor resmen cik yapıyorlar sankii.bence komikler anlam da veremiyorumm acaba bu yenii çıkanlarıı yaptıklarıı cikleri müzik diye adlandırmaya çalıştıkları şeyi kim seviyor allah aşkınaa ahh ahh nerde o eski pop eskiden gerçektenn güzelmişş ama rock gibi olamazzlar tabii
kesinlikle katılıyorum

ece77 21.04.2008 17:02:19
eskiler güzelmiş gerçekten... ben 1970'lerin pop müziğini dinlerim. hümeyra,erol büyükburç,ajda pekkan(eski şarkıları)... vs. onlar gerçekten güzeldir.

DünyaYalanSöylüyor 28.04.2008 16:33:17
pop'u seviyorum cünkü pop deyince aklima 90'lilarin pop parcalari geliyor. simdiki zamana bakarsak pop gercekten 90'li yillarda daha güzel ve kaliteliymis. arada kenan dogulu'yu dinlerim, tarkanin eski sarkilarini severim, candan ercetin ve sezen aksu gibi degerli ve cok kaliteli sanatcilarimizi dinlerim..

morvemervesi 30.04.2008 11:50:13
yaşar...
gerçekten başarılı romantik bir tonu var kadife sesinin... Wink

tansuuu 30.04.2008 17:05:59
bende pop müziki sevmiyorum ama bazi sanatcilar pop müzigini güzel söylüyor  Smiley

+++KoRn+++ 30.04.2008 19:25:39
Bence doğru düzgün popçular çok az ama yinede ben dinliyorum. Yani şimdi kalkıpta burda Gülşen'e, Hande Yener'e ya da Hepsi grubuna saydırsam salaklık olur. Çünkü dinliyorum ister istemez, duyuyorum eşlik ediyorum.

i am going under 01.05.2008 15:25:44
pop müziği dinlemiyorum.zaten dinlenecek halde değil.türkiyede pop müziği doğru düzgün yapabilen bir iki sanatçı var.diğerleri hep şan şöhret para peşinde.çoğu popçuya sinir oluyorum.

verrückt* 04.05.2008 07:51:31
saçma sapan şarkı sözleri var ve sadece küçük çocuklara ve ev hanımlarına şarkılarını ezberletebiliyorlar  Grin ben nefret ediyorum türkçe pop müzikten.. Grin

verrückt* 04.05.2008 07:54:55
Bence doğru düzgün popçular çok az ama yinede ben dinliyorum. Yani şimdi kalkıpta burda Gülşen'e, Hande Yener'e ya da Hepsi grubuna saydırsam salaklık olur. Çünkü dinliyorum ister istemez, duyuyorum eşlik ediyorum.

gülşanle hepsi grubu kim ki yaa??  Huh birisi "sizi gidi kara böcükler" falan diyeri, " sütü cıcak içmiş" falan  Grin hande yener de saçmaladı ünlü şarkıcıları falan özeniyorlar resmen tarzlarını kliplerini kopyalıyorlar..bence türkçe pop dan bi şey olmaz  Tongue

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 [ 7 ] 8