|
||
Dream Dergi Ocak sayısında "2006 En İyiler, Sizin Seçtikleriniz" adlı ek bir dergi vermişti. Mor ve Ötesi de en iyi grup olarak yerini almıştı sayfalarda ![]() http://img251.imageshack.us/img251/865/dreamxb4.jpg |
||
|
||
| ya ama orada cambaza canbaz , bir derdim vara bir derdin mi var demiş sevgili pelin_gece neyse,hakettiklerini almışlar:) | ||
|
||
ya ama orada cambaza canbaz , bir derdim vara bir derdin mi var demiş sevgili pelin_gece neyse,hakettiklerini almışlar:) Benim de dikkatimi çekti(çekmemesi imkansız).Seçtikleri grubun şarkılarını da bilmiyolarsa diyecek biri şey yok!!!!!!!!
|
||
|
||
cambaz'ı bilemeyeceğim, klavyede m ve n yanyana olduğu için de böyle bir hata yapılmış olabilir ama bir derdim var'a "bir derdin mi var" denmesi komik sadece. yani bence altında bir anlam aramak yanlış, hata yapmışlar da bunun kötü niyetli olduğunu sanmıyorum. tamam belki bilip bilmeden öyle yazmak yanlış ama sonuç itibariyle mor ve ötesi'ni birinci seçmişler ve önemli olan da bu değil mi?
|
||
|
||
'canbaz,bir derdin mi var'komik cidden yav fotolara bayıldım yaa hele harunun gözlüklü resmi süper;) bence de hakettiklerini almışlar..
|
||
|
||
| bir derdin mi var haha öldüm yuh artık | ||
|
||
| evet ya sarkilarin adlarinida bilmiyorlarsa yuh artik. söz konusu birde bu kadar güzel iki sarkiysa. | ||
|
||
| hadi cambaz neyse belki yazarken m yerine n harfine basmıştır ama demek kontrolde etmiyolar | ||