|
||
| Dünyanın dengesi bu ise yapılacak birşey yok. Afrika'da insanlar açlıktan ölmekte iken, bazı ülkeler (Türkiye'de dahil) toplam çöpe giden yiyecek miktarı sayısı aklımda şuan olmasa da son derece fazla.. Dengenin bu olmaması gerekir diye düşünüyorum. Eşitliği alternatif olarak sunsam da kim dinleyecek ki ? |
||
|
||
Dünyanın dengesi bu ise yapılacak birşey yok. Afrika'da insanlar açlıktan ölmekte iken, bazı ülkeler (Türkiye'de dahil) toplam çöpe giden yiyecek miktarı sayısı aklımda şuan olmasa da son derece fazla.. Dengenin bu olmaması gerekir diye düşünüyorum. Eşitliği alternatif olarak sunsam da kim dinleyecek ki ? bildiğim kadarıyla türkiye de yılda 15 milyon ekmek çöpe atılıyo. !!! |
||
|
||
Dünyanın dengesi bu ise yapılacak birşey yok. Afrika'da insanlar açlıktan ölmekte iken, bazı ülkeler (Türkiye'de dahil) toplam çöpe giden yiyecek miktarı sayısı aklımda şuan olmasa da son derece fazla.. Dengenin bu olmaması gerekir diye düşünüyorum. Eşitliği alternatif olarak sunsam da kim dinleyecek ki ? bildiğim kadarıyla türkiye de yılda 15 milyon ekmek çöpe atılıyo. !!! bugün dershane de çoğrafya öğretmenimiz söyeldiği bilgiyi hemen aktarim size " türkiye de yunanistanın nüfusu kadar(10milyon) her yıl çöpe ekmek atılıyormuş". |
||
|
||
onlar "israf" mi bilir !!! bılmez tabı kımseyıde dusunmezler
|
||