|
||
| Mor ve Ötesi ile ilgili tüm çizimlerinizi bu başlık altına ekleyiniz. | ||
|
||
![]() ben yapmadım sitede yeni üye olan arkadaşımız sipariş( beril) yapmıştır başlık açamıyor ama güzel bir çalışma beğendim ekledim. güzel ayrıntılar var iyi düşünmüş.
|
||
|
||
Ben TorTu'nun çizimlerini koyarak başlayayım. =)
|
||
|
||
|
||
|
||
|
||
|
||
|
||
|
||
|
||
|
||
sağolasın Limon,ben ekleyemiyorum nedense ![]() ya Limoon onlar neden o kadar kocaman ![]() Rolling Stone dergisinin Türkiye ayağının ilk sayısından.. |
||
|
||
güzel olmuş ellerine sağlık ![]() ben bi kere kerem k. çizmeye çalıştım ama sadece sakalı benzedi..........
|
||
|
||
benimde sakalı olmadı
|
||
|
||
evet cok güzel olmus. hele kerem ö. tipkisinin aynisi olmus bence.
|
||
|
||
eline sağlık güzel olmuşlar ![]() benim de iki sene önce çizdiğim uyduruk bir tane olması lazım bulursam eve gidince koyarım ben de ya da yenisini çizerim artık daha güzel bişey.Başka kimse yok mu yahu ekleyin ekleyin bu arada 'walkman' beyfendi siparişin tamamdır başarıyla bitirdim istediğin gibi olmuştur umarım artık 3 ay sonra gelince internet alemine dönünce okursun bunları neyse tekrar eline sağlık seninde tortu : ) |
||
|
||
| Bir de kullandığın kağıt dosya kağıdı mı yoksa tuvale mi çizdin? Karelenmeler yüzünden sordum da merak ettim |
||
|
||
![]()
|
||
|
||
Bir de kullandığın kağıt dosya kağıdı mı yoksa tuvale mi çizdin? Karelenmeler yüzünden sordum da merak ettim fotokopi
|
||