|
||
melegim seninkide muhtesem yaniiiiiii
|
||
|
||
![]() ![]()
|
||
|
||
çizimlerin devamını bekliyorum hepsi çok başarılı
|
||
|
||
tam tersine seninkide guzel olmuş karamsar olma ben begendim
|
||
|
||
| ilk sayfalara bakınca allah allah dedim nereden biliyorum ben bunları meğer bizim kuzenin resimleriymiş, bu gün onda görünce hatırladım; ben de diyordum neden üye olmuyor da koymuyor o resimleri.. ben çok severdim onları tek geçerdim bi de sipariş adlı birinin varmış çizimleri onlar da çok güzeller özellikle ilk sayfadaki o yazı.TorTu ve sipariş devamı gelsin sizden çok iyilermiş sizinkiler abi. |
||
|
||
Deli için hazırlayacağımız video klipte kara kalem çalışmalarını kullanmayı düşünüyoruz. Ne dersiniz? elbette onur duyarız... |
||
|
||
gerçekten çok güzel özellikle mervecim ellerine sağlık hepsi çok güzel sen özellikle KEREM ÖZYEĞEN i çok güzel çiziyorsun fakat HARUN üzerinde biraz daha çalış bence ![]() kerem e olan hayranlığımdan kaynaklanıyor sanırım... ama çalışacağım
|
||
|
||
|
||
|
||
çok süper olmuş tebrikler ama ben bu resimlerde yüz göremiyorum ![]() her sanaatkarın kendi üslubu vardır
|
||
|
||
çok süper olmuş tebrikler ama ben bu resimlerde yüz göremiyorum ![]() her sanaatkarın kendi üslubu vardır sağol valla.
|
||
|
||
![]() bu da benden..inşallah beğenirsiniz
|
||
|
||
![]() buda benim çizimim
|
||
|
||
çizimler gerçekten çok başarılı elim yatkın olsa aklımda bir sürü şey var yapıcam ama yetenek ister ve bende mor ve ötesini sevmekten başka yetenek olmadığı için yapamıyorum.......... .......
|
||
|
||
![]() harun'un üzerinde çalışmamı isteyen mordaşlar çizimimi umarım beğenirsiniz...
|
||
|
||
![]() sitedeki diger cizimlerin yaninda sönük kalacagini bilsemde icimden geldi cizdim bir iki resim onlari ekleyeyim dedim......iyi cizim yapan arkadaslarimin affina siginarak
|
||