|
||
Avatarimdaki resimi cizmeye calistim HEHE.. biraz daha çalışsan tamamdır...
|
||
|
||
![]() pek güzel olmadı ama
|
||
|
||
olmaz olurmu çok iyi... ![]() |
||
|
||
| 5. sayfadan itibaren buraya konulmus olan resimleri begendim desem yalan söylemis olurum acikcasi.. Saygisizlik yapmak istemiyorum cünkü ortada sarf edilmis emekler var, farkindayim, ama bu yine de benim görüsüm.. |
||
|
||
| ben güzel buldum... ben hiç beceremem böyle şeyleri resim dersindede resimlerimi başkalarına yaptırırım
|
||
|
||
emeklerinize saglik bende cok begendim.
|
||
|
||
5. sayfadan itibaren buraya konulmus olan resimleri begendim desem yalan söylemis olurum acikcasi.. Saygisizlik yapmak istemiyorum cünkü ortada sarf edilmis emekler var, farkindayim, ama bu yine de benim görüsüm.. beğenmedinmi rumeysa... 5.sayfadaki çizimleri...
|
||
|
||
teşekkür ettim morvemervesi
|
||
|
||
5. sayfadan itibaren buraya konulmus olan resimleri begendim desem yalan söylemis olurum acikcasi.. Saygisizlik yapmak istemiyorum cünkü ortada sarf edilmis emekler var, farkindayim, ama bu yine de benim görüsüm.. beğenmedinmi rumeysa... 5.sayfadaki çizimleri...5. sayfa'da ki cizimleri degil, daha cok 5. sayfa'dan itibaren konulan resimleri begenmedim ben.. Dedim ya saygisizlik olmasin, cünkü emek verilmis bu belli, ama gözüme hitap etmedi diyelim..
|
||
|
||
5. sayfadan itibaren buraya konulmus olan resimleri begendim desem yalan söylemis olurum acikcasi.. Saygisizlik yapmak istemiyorum cünkü ortada sarf edilmis emekler var, farkindayim, ama bu yine de benim görüsüm.. beğenmedinmi rumeysa... 5.sayfadaki çizimleri...5. sayfa'da ki cizimleri degil, daha cok 5. sayfa'dan itibaren konulan resimleri begenmedim ben.. Dedim ya saygisizlik olmasin, cünkü emek verilmis bu belli, ama gözüme hitap etmedi diyelim.. ![]() herkes akıllı bir ben ''deli'' |
||
|
||
Bu başlık mor ve ötesi çizimlerimizi paylaşmak içindir :} ![]() henüz amatörce ama mordaşlar ![]() bu resim cok güzel olmus ,cok benzemis |
||
|
||
sağol tansu'cum fakat çok amatörce bir çalışmaydı,daha iyileri gelecek..
|
||
|
||
çok güzeller ellerinize sağlık ...........
|
||
|
||
| Müthiş olmuş... | ||
|
||
bütün resimler süper ellerinize, emeginize saglik, devamini bekliyoruz
|
||