|
||
Bu başlık mor ve ötesi çizimlerimizi paylaşmak içindir :}
![]() henüz amatörce ama mordaşlar ![]() |
||
|
||
| wallpaperlar neden çizimlerimizin arasında yer alıyor...? | ||
|
||
valla ellerinize sağlık ben ömrüm boyunca uğraşsam yapamam
|
||
|
||
tebrik ediyorum gerçekten çok güzeller ............
|
||
|
||
Gerçekten çok iyiler . Nasıl bi yetenektir bu yaa
|
||
|
||
| secil8276'nın yapmış olduğu çizim çok güzel.ellerine sağlık. | ||
|
||
bu daa bnm çızımım pek ıı deılımdır ama
|
||
|
||
hepsi çok güzel olmuş ellerinize sağlık
|
||
|
||
çok güzel çizimler var hepinizi tebrik ederim
|
||
|
||
çok güzel çizimler var hepinizi tebrik ederim ![]() teşekkürler canım,tüm çizer mordaşlar adına...
|
||
|
||
| secil8276 hem kartonlardan kesip biçtiğin o çalışmanı hem de çizimini acayip beğendim. benimki de fazla iyi değil,ifadesiz ve derinlik eksikliği ama yine de eklemek istedim,yakın zamanda daha iyileri olacak ![]()
|
||
|
||
Cidden buradaki çalışmalar çok güzeller. Ayrı bir değerlendirme yapmak istiyorum ama çorap senin için Çalışman çok başarılı. Daha senin kadar etkileyici gölgelendirme yapamıyorum, ben kadar uğraştığım halde bu işle. Birşeylerin eksikliğinen bahsetmişsin. Önemli olan, bence, birebir aynı ifadeleri yansıtabilme olayı değil, senden bişeyler taşıma, duygularını yansıtabilmesi ki bu sende de diğer arkadaşlarımın çalışmalarında da gayet açık görümekte;) Ellerimize sağlık arkadaşlar
|
||
|
||
secil8276 hem kartonlardan kesip biçtiğin o çalışmanı hem de çizimini acayip beğendim. benimki de fazla iyi değil,ifadesiz ve derinlik eksikliği ama yine de eklemek istedim,yakın zamanda daha iyileri olacak ![]() ![]() bu resim gercekten cok güzel olmus cok benzemis elerine saglik bir de okulda biz demirlerle birseyler yapiyoruz herkez istedigi hayvanlari yapapilir bende tabikide kedi sectim.
|
||
|
||
| özellikle dudakları harika olmuş... çorap | ||
|
||
çorabına kurban süper olmuş.
|
||