|
||
secil8276 hem kartonlardan kesip biçtiğin o çalışmanı hem de çizimini acayip beğendim. bu resimler çook benzemiş bende dün akşam çizmeye çalıştım ama olmadı sanırım. benimki de fazla iyi değil,ifadesiz ve derinlik eksikliği ama yine de eklemek istedim,yakın zamanda daha iyileri olacak ![]() ![]()
|
||
|
||
keroz mukemmel benzemıs cok super corap arkadass elıne saglık
|
||
|
||
cidden resimler çok hoş ellerinize sağlık
|
||
|
||
secil8276 hem kartonlardan kesip biçtiğin o çalışmanı hem de çizimini acayip beğendim. benimki de fazla iyi değil,ifadesiz ve derinlik eksikliği ama yine de eklemek istedim,yakın zamanda daha iyileri olacak ![]() ![]() ![]() bu başarılı çizimin yanında,benim çalışmam ''karalama'' kalıyor... Kabiliyet ile Profesyonellik arasındaki ince ayrıntının hiçte hafife alınmaması gerektiğini bu iki resim ortaya koyuyor... Sanırım ben işin yalnız moda bölümüyle kalıp,karakalem'e bulaşmamalıyım...
|
||
|
||
olsun seninki de çok hoş olmuş morvemervesi özellikle saçları
|
||
|
||
| öyq çizdiğin şeyi göndersene çok merak ettim | ||
|
||
| gerçekten ama gerçekten çalışmalar harikaa....emek verip de yapan herkese çok teşekkürler....emeklerine de değmmiş doğrusu...sadece resimler değil grafiker yazılar da çok güzelll....özellikle limon arkadaşımıza teşekkür ediyorum kii çoğu resimde çok iyi benzetmişş.... çorapp da gerçekten çok iyi çizmiş hele dudaklarr... herkese bütün emek verenlere100...0 kere teşekkürler
|
||
|
||
beğenmenize gerçekten sevindim çünkü bunları yaptığımda tonlamam kötü diye nefret etmiştim,şimdi biraz teşvik oldum,daha iyilerini yapmak için gaz verdim kendime
|
||
|
||
öyq çizdiğin şeyi göndersene çok merak ettim bence hiçç göstermiyeyim çook kötü çizdim. şimdi yine deniycem. inş. bu sefer olur.
|
||
|
||
![]() Harikasın.bencede süper olmuş,kendine hakısızlık etme !!! abliş...
|
||
|
||
| güzel olmuş..başarılar..=) | ||
|
||
![]() Harikasın.bencede süper olmuş,kendine hakısızlık etme !!! abliş... ![]() tamam tamam etmiyorum...
|
||
|
||
hepsi süper olmuş elinize sağlık
|
||
|
||
güzel olmuş ellerine sağlık ![]() ben bi kere kerem k. çizmeye çalıştım ama sadece sakalı benzedi.......... ![]() haha süpersin yaa bnde çizmeye çalışcam bakalım sakalını bıle benzete bilecem mi?? |
||