mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Fotoğraflar

Konu: Mor Çizimlerimiz

Sayfa: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

20.07.2007 21:33:58
elinin izi-lekesi görünüyor resmin en güzel yeri,bu.....
En güzel yorum da seninkisi olmuş , ben bu kadar baktım bu ayrıntıyı göremedim.Ona da bir anlam yüklemeyi düşünüyor musun? Kastılmı yapmıs olabilir..

c_y_l_n  çizerken walkman in dediklerinin hangileri aklında vardı merak ettim  Cheesy
Adam üretken,yok böyle bir yetenek  Cheesy Neresinden çıkarıyorsa..

c_y_l_n 20.07.2007 21:38:08
bir kere kılıç ,lolipop ve r nin harun un topa vurması meselesi aklımda yoktu o kleopatra falanda dediğim gibi walkman inki ayrı bir yetenek ama baktım ki başka yeteneklerde varmış Tongue Grin

Lovely Life 20.07.2007 21:45:16
Harbi ya Walkman süper yorum yapmışsın.. Şaşırdım yanni okurken. Kaç tanesi bizim Ceylan ın aklından geçiyodu bilemiyorum. Cheesy Ama bence hakketen yeteneğini döktürmüşün abi.. Resim öyle değil böyle çizilir demişsin.. Gerçi ben bu resmi önceden de görmüştüm ama ilk defa görmüş gibi yaparsam off bee bu ne resim, yıkmışın ortalığı Ceylan ya!!! Cheesy Cheesy

TorTu 20.07.2007 22:11:37
vay be(:)Allahım neler var yahu..insanlar yaratıcı..
çok güzel,çok canlı birşey..
renkli bir şeyler yapasım geldi resmen..
kurdela gibi birşeyler kullanmışsın bir çok yerde onu bende çok yapıyorum canım sıkıldıkça çizerim duvarlara falan her yere(:
ve'nin e'si çok güzel olmuş..ve bir bağlaç olmasına rağmen kopmuş ama birlikte olmaya çalışan bir bağlaç..sanki bitmiş fakat bir güç devam ettiriyor gibi..bir tarafı hala canlıyken öbür tarafı şans dolu olmasına rağmen kapamış gözlerini karanlığa gömülür gibi olmuş..renkler gittikçe solmuş başta maviler morlar hakimken sona doğru kahverengi hüküm sürmüş hafiften..
uğur böcekleri sanki kaçyor onlardan yonca da elinde olsa gidecek gibi,yanlız bırakacak diğerlerini,şans uzaklaşmaya çalışıyor gibi diğerlerinden..yoncanın sapı yaprağın üst kısmına taşmış biraz,sanki kırılmış..yonca daldan ayrılmış gibi..
t yi de uçmaya çabalayan bir canlıya benzettim başı eğik..umutsuz belki ama uçmayı deniyor..aslında her şeyi denemiş boynunun eğikliği yorgunluğundan ama yılmamış uçmayı deniyor..tıpkı mor ve ötesinin o kadar albüm yapıp dünya yalan söylüyor ile patlaması gibi yorgundular ama uçmaya devam ettiler çabaladılar sonunda hak ettikleri erdeler..
e harfine gelecek olursak 2 tane soru işareti gördüm ben noktaları yok ama Grin biri büyük mor ile diğeri daha içeride mavi ile yapılmış..belki hala tam olarak çözemediğimiz geçtiğimiz yere uzayan şarkılara değiniriz burada kafası karışık bir 'e' bu ama bilgiden karışık..yapbozun parçaları gibi duruyorlar elinde parçalar ama yerleştirirken sorunlr çıkıyor ve çıkan sorunlar soru işaretlerini de beraberinde getiriyor..
s yi saran dallan da güzel olmuş belli etmeden bağlamaya çalışmışlar sanki harfi ama becerememişler..s nin gölgesi mi düşmüş e harfinin üstüne simetrik olarak?e orada da kırılmış sanki ve iyiye yönelmiş dallar büyümeye başlamış yapraklar yeşermiş..(yapraklarda tonlama gayet güzel olmuş=)
hatta resmi karamsarlığımla beraber mor ve ötesinin tarihine götürürsek;
başta birer melektiler çok saf temiz(sanki şimdi değiller saf ve temiz..her neyse) ikinci albümlerini yaptılar eğlenceliydiler falan sıra daha mutlu olamama geldi umutları vardı albümden ama 17 ağustos yıktı geçti kopan ve tam o 17 ağustosa geldi yorgundular kırılmışlardı ama şanslıydılar umutları vardı şans yanlarındaydı bazen gidecek gibi oldu (o gidecek olduğu ana örnek gelmiyor aklıma o dönemde böyle birşey hatırlayan? Grin ) neyse şimdilik herşey yerli yerinde düzgün ve yeşermeye devam ediyorlar...

(ne kadar karamsar bi yorum yazdım ya töbee oysaki çok canlı bir resim..
ama bazen en büyük acılar da renklerle anlatılmıyor mu..)
çok karamsarım sanırım Grin

TorTu 20.07.2007 22:18:27
elinin izi-lekesi görünüyor resmin en güzel yeri,bu.....
En güzel yorum da senin kisi olmuş , ben bu kadar baktım bu ayrıntıyı göremedim.Ona da bir anlam yüklemeyi düşünüyor musun? Kastılmı yapmıs olabilir..

c_y_l_n  çizerken walkman in dediklerinin hangileri aklında vardı merak ettim  Cheesy
Adam üretken,yok böyle bir yetenek  Cheesy
resim yaparken oluyor o kirlenme durumu ama evet sanki kasıtlı gibi bir yorum olmuş her neyse ben o kadar aradım ama göremedim o izi-lekeyi..hem hangi boyayı kullandın kalem boya mı?

c_y_l_n 20.07.2007 22:20:13
evet bildiğimiz 12 lik kırtasiyelerde satılan kalem boya Wink
(ayıptır söylemesi kardeşimden çarptım Grin )

TorTu 20.07.2007 22:25:52
onda iz olmaz ki hani kara kalemin boyasının eli boyaması gerek onun ardından pis elin kağıt ile etkileşimi sonucu kağıdın kirlenmesi gerek..benim parmak izlerim resimlerimden temin edilebilir mesela Grin
benim resim öğretmenim bize hiç kullandırmadı o boyalardan hep içimde kalmıştır..kardeşimden bende araklayarak kullanırdım ama artık o da kullanmıyor Cry çok severdim o kadını ama gıcığı vardı bi izin vermedi kullanmamıza,töbe töbee..

charmed 21.07.2007 21:18:31
vay be ceylan seni ayakta alkışlamak isterdim ama belim ağrıyor Tongue Grin
çok şahane olmuş resim. melek çok hoşuma gitti. o harun'un "r" gibi düşünen arkadaşa da buradan selam Grin walkman de güzel yorumlamış resmi.

_cambaz_ 31.07.2007 21:31:14
 Buradan Ceylan arkadaşımı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Tam 'Vay be!' lik resim olmuş.   'Maşallah maşallah.'  Grin

miræy 31.07.2007 23:08:00
evet hakkaten güzel çizmişsin =)

kaygusuz 31.07.2007 23:12:05
özelliklede ilk resim ya harika olmuş çok begendim müthiş olmuş Shocked

elifburcu 02.08.2007 17:23:06
Ben TorTu'nun çizimlerini koyarak başlayayım. =)

vay be Shocked ne güzel çizmişsiniz öyle acayip benzemiş özellikle bu resim müthiş!!!

sipariş 29.08.2007 22:19:35

Oradaki "sembolik" bir ayıp olmaz mı karakteri..Yani tıpatıp benzemediğinin ben de farkındayım da..Albümde surat yukarıdan ben önden çizdiğim için önden duruşunu hayal etmek zorunda kaldım Grin neyse niye açıkladım bu kadar uzun yahu, çenem düştü Grin

TorTu 29.08.2007 22:44:56
sanki üstüne gelen şeylere karşı kaldırmış elini,
durun demek ister gibi..
çaresizce..
albümdeki böyle değildi küsmüştü sanki kenetlemiş ellerini çekildim ben demiş bu istemediğini söylüyor..çaresizce lütfen gelme diyor sanki..
yüzünde de sanki daha sakinlik var,daha huzurlu gibi..

ellerine sağlık..bende o saklama'ya ait olan resmi yapmıştım,yağlı boyaydı..ama sanırım o sulu boya ile yapılmış..suluyla da denerim bi olursa artık(:

29.08.2007 22:54:48
Grin düşündüklerimi yazmakta özgürüm ilk önce sipariş te gelecek görüyorum ve bu noktadan yazıya başlamak istedim gerçekten iyi çiziyor tamam ama bunun bu resimle bir alakasını kurdum resimdeki hanımefendi kızımızın dur yolcu değil o işaret görüyorum geleceği görüyorum
sitede zaten millet müneccim şeysi yedim demedi bi herkes geleceği görüyor hayra alamet değil bunlar bunun üzerinede sipariş geliyor geleceğe odaklanmış dur la dokanma sana gözel bir haberim var diycek gibi duran kız resmi koyuyor sitede bir elektriklenme var anlayamadım
herşey birbirini takip ediyor
resimdeki kızımızı ayrıca belirtmek isterim karaman koyunu lakabını taktığım seriden 1 numaralı şahsiyete benzettim aynı onun gibi suratına gülüyor arkanı dön ben senin ananı diycek gibi şeytansılık var bu daha canlı albümdekinden albümdeki hayatından bezmiş çirkin bu sevimli Grin
ya yada şu dur işaretine taktım dur ufaklık nörüyon
damsız girilmez
ver bi beşlik geç içeri türevler olabilir
uu yanaklara bak yirim ben Grin
sevdim bu yeni bir karakter farklı ıı sembolik ayıp olmaz mı karakteri değil dahada farklı bu aşmış başka birşey görüyorum ben bunda bide yaptığın iş zordu zaten öyle durduğu gibi çizmedin vs.
hayal etmek daha güzel
o kalemi bir elime alcam aklını alcam zaten Grin impasıbil is natik dırimkeçır vış hepiniz lonlinis
bu sitede herkes birşeyler görüyor adamın biride çıkmış meydane kimse birşey görmüyor çıkaran gözlükleri diyor Grin
bu sitede dünyada bulunan %2 lik kısmın çekirdeğini oluşuyor yeni nesili yani 16 yaş kitlesi buna işaret olmaz ki ayıp olmaz mı? bak nasıl bağladım ama
resimdeki kızın basması çin malı adam öldü kefeni çinliler dikti diyorlar ya sipariş çok güzel değinmiş bunu düşünerek yaptığın için seni tebrik ediyorum ellerine sağlık piyasanın yarısı ellerinde adamların
türkler zamanında anlasalardı çin seddinin çin malı olduğunu o duvarları tek tepükle yıkarlardı dimi pengu Grin

Sayfa: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31