|
||
Bu çizime bakıp bir de Kerem ' e bakınca çok şeker geliyor insana hakkaten ![]() güzel olmuş..eline sağlık..hele de gitar askısına bittim
|
||
|
||
tansucum cok cok güzel olmus elerine saglik devamini bekliyoruz ![]() evet tansu'cum devam devam...
|
||
|
||
| harika olmuş cyln | ||
|
||
![]() bu çizimimi sormuştun gulya...işte çizim... ![]() Ama siz harikasiniz!!!
|
||
|
||
![]() bu çizimimi sormuştun gulya...işte çizim... ![]() Ama siz harikasiniz!!! ![]() |
||
|
||
| ÇİZİMLER ÇOK GÜZEL ELLERİNİZE SAĞLIK | ||
|
||
| birinci sayfadan basladim, en son sayfaya kadar devam ettim. gercekten olaganüstü calismalar bunlar. öncellikle hepinizi tebrik etmek istiyorum. özellikle begendiklerim de var ama genel olarak baktigim zaman hepsi gercekten cok cok basarili calismalar. ben de kücüklügümden beri resim yapmayi severim ama uzun zamandan beri elime dogru düzgün kalem almisligim yok ben de en kisa zamanda kalemimi elime alip Mor cizimlerine baslamayi düsünüyorum. söz vermeyeyim ama yaz tatilinde (3 hafta kaldi ) yaparsam paylasmak isterim forumda size iyi cizimler, devam edin. gercekten cok güzeller. ellerinize ve kaleminize saglik.
|
||
|
||
birinci sayfadan basladim, en son sayfaya kadar devam ettim. gercekten olaganüstü calismalar bunlar. öncellikle hepinizi tebrik etmek istiyorum. özellikle begendiklerim de var ama genel olarak baktigim zaman hepsi gercekten cok cok basarili calismalar. ben de kücüklügümden beri resim yapmayi severim ama uzun zamandan beri elime dogru düzgün kalem almisligim yok ben de en kisa zamanda kalemimi elime alip Mor cizimlerine baslamayi düsünüyorum. söz vermeyeyim ama yaz tatilinde (3 hafta kaldi ) yaparsam paylasmak isterim forumda size iyi cizimler, devam edin. gercekten cok güzeller. ellerinize ve kaleminize saglik.sen söz vermedin ama bak biz heveslendik... Mor çizimlerimize yeni bir kalem daha bekliyoruz...
|
||
|
||
ama başka çizer yok sanırım tımarhanemizde : var var ben varım ![]() ama daha önce hiç mor çizmemiştim çiziyim en kısa zamanda koyarım yanlız biraz uzun sürebilir çünkü bilgisayara aktarmam için birşeyler bulmam lazım
|
||
|
||
| hiç bir şey diyemiyorum dilim tutuldu galiba woooowww | ||
|
||
![]() bakalım benimkiler nasıl olacak ben genelde insan yüzü filan çizemem ama morlar için uğraşacağım
|
||
|
||
ben de çizdim 2 tane ama yollayamıyorum
|
||
|
||
hepsi cok guzel olmus
|
||
|
||
hepinizin ellerinize emeğinize sağlık ben bu resim konunda çok beceriksizim yani kısacası resmim kötü
|
||
|
||
tansu'cuğum ''rakun'' diye bir kedi yok... rakun başlı başına bir hayvan...
|
||