|
||
ben birşey çizdim ama sevgili babamın katkıları nedeniyle tamamen bana ait değil, o yüzden koymuyorum. eğer tamamen kendi eserim olursa -ki yakında olacak- koyarım
|
||
|
||
bunun bi kaç değişik şekilde de yaptım eğer isteyen olursa gönderebilirm
|
||
|
||
ben birşey çizdim ama sevgili babamın katkıları nedeniyle tamamen bana ait değil, o yüzden koymuyorum. eğer tamamen kendi eserim olursa -ki yakında olacak- koyarım ![]() Arzu Yurtseven'in "şimdiye kadar gördüğüm en iyi çizim" dediği resim değil mi seninki? Hepimiz merak ettik.... Paylaş bizimle lütfen
|
||
|
||
ben birşey çizdim ama sevgili babamın katkıları nedeniyle tamamen bana ait değil, o yüzden koymuyorum. eğer tamamen kendi eserim olursa -ki yakında olacak- koyarım lütfen lütfen merak ediyorum ben de üç tane çizdim ama nası koyacağımı bilmiyorum![]() |
||
|
||
| Tam 3 gün boyunca uğraştığım ve acaba beğenirmi diye endişe ettiğim çizimimi HARUN 'a doğum günü hediyesi diye verdiğimde gözlerindeki ışık tüm endişelerimi alıp götürdü ve çok mutlu oldum HARUN 'un mutlu olması beni mutlu etti..... | ||
|
||
ben birşey çizdim ama sevgili babamın katkıları nedeniyle tamamen bana ait değil, o yüzden koymuyorum. eğer tamamen kendi eserim olursa -ki yakında olacak- koyarım lütfen lütfen merak ediyorum ben de üç tane çizdim ama nası koyacağımı bilmiyorum![]() bu linki tıkla tamam burda ayrıntılı bi şekilde anlatıldı: http://forum.morveotesifan.com/index.php/topic,20405.0.html |
||
|
||
herkesin ellerine sağlık müthiş olmuş hepsi...
|
||
|
||
hiç bir şey diyemiyorum dilim tutuldu galiba woooowww Ya benimde valla ne bu...ressam falan mısınız??? aydınlatın beni..
|
||
|
||
Arkadaşlar,yaptığınız çalışmalar gerçekten güzel olmuş ellerinize sağlık...
|
||
|
||
Ya ama gerçekten çok güzel çiziyorsunuz ya :(kıskanmaya başladım.Bu arada,morvemervesi,siz kerem özyeğeni nereden tanıyorsunuz?Çok acil yanıtlarsanız merakımdan çatliyciym...Teşekkürler
|
||
|
||
Harun Tekin... ![]() bu henüz tamamlanmaış hali ben tamamlayıp Harun'a doğum günü hediyesi olarak verdim......oldukça büyük bir çizim ve çerçeve içerisinde sundum kendisine oda koca paketi kucaklayıp sarıldı....tabiki beyenilerini iletti |
||
|
||
gerçektn süper bayıldım..
|
||
|
||
arayıda hiç boş bırakmıyoruz,Tansucuğum
|
||
|