|
||
Hepsi çok güzel olmuş hele Kerem'le Harun'un olduğu çizimin ayrı güzel ellerine sağlık.
|
||
|
||
| harikalar ya çok güzel olmuş teşekkürler. | ||
|
||
hepside çok güzel devamını bekliyorum
|
||
|
||
| merve harika olmuş..tebrikler | ||
|
||
ellerine sağlık..çok güzel olmuş..
|
||
|
||
ÇOK MERSİ MORDAŞLAR DEVAMI GELECEK SÖZ...
|
||
|
||
| hepsi mükkemmel | ||
|
||
| Merve Abla..........mükemmelsin! Süper cizimler olmus, devamini dört gözle bekliyoruz....burada sadece mor ve ötesi hayranlari degil yakinda Senin hayranlarinda olusacak....artik bir mervefansitesi acarim Senin icin.... ![]() Cizmeye her zaman devam et.......süpersin! Özellikle kerem özyegeni gitar calarken cizdigin resime bayildim....ellerine saglik! |
||
|
||
| süper olmuş ellerine sağlık | ||
|
||
| çok beğendim ellerine sağlık
|
||
|
||
| çok güzeller | ||
|
||
Merve bunlar çok güzeller yaa keşke benimde böyle bi yeteneğim olsa. Devamını bekliyoruz canım eline sağlık
|
||
|
||
Merve Abla..........mükemmelsin! çook mersi esracım Süper cizimler olmus, devamini dört gözle bekliyoruz....burada sadece mor ve ötesi hayranlari degil yakinda Senin hayranlarinda olusacak....artik bir mervefansitesi acarim Senin icin.... ![]() Cizmeye her zaman devam et.......süpersin! Özellikle kerem özyegeni gitar calarken cizdigin resime bayildim....ellerine saglik!
|
||
|
||
johnnydaş,keremdaş,adaş,mordaş,.. naptın sen yaa harika bunlar..ellerine sağlık..
|
||
|
||
mükemmel olmuş eline sağlık süpersiinn
|
||