|
||
| İstanbul Attack, Timur, Ramiz, Kasırga ve dr. Fuchs adlı 4 kişiden oluşmuş, İstanbullu bir rap müzik grubudur. Ramiz'in gruptan ayrılmasıyla yoluna 3 kişi devam grup son olarak yılbaşında "Serkeş" isimli bir parçayı sevenlerine hediye etmiştir. Ayrıca grup Akıllı TV de "Rapimi Dinle" adlı birde program yapmaktadır Bazı şarkıları İstanbul Geceleri İtomamatambiyen Kontağı Çevir Click Click Boom Bazen Yaylan Salla Rapin Marşı Burdayız İşte Elleri Çak |
||
|
||
ya deli oluyorum ben bu adamlara ![]() en çok sevdiğim rap grubu ![]() dr.fuchsramiz,kasırga,timur................. 4 manyak mc birarada ![]() bence kesinlikle dinlenilmesi gereken 1 albüm ilk albüm çok başrılıydı istanbul geceleri,elleri çak,bazen olmak üzere 3 video klip çektiler umarım devamı gelir artık şu 2.albümü de çıkarsalar hiç fana olmaz |
||
|
||
| Kasırga Türkçe rape çok emeği geçmiş birisi Ramiz afacan rapper Fuchs zaten kendini ispatlamış timurda iyi bi ortak ..sonuç :Mükemmel bir birleşme ...Elleri çakk YoOooO! | ||
|
||
ismini duydum ama hiç mi hiç dinlemedim ondan yorumsuz
|
||
|
||
| Bende dinliyorum ama hastası falan değilim fuchs dr. fuchs sanırsam dimi...en Beğendiğim şarkıları Kontağı çevir. | ||
|
||
| salla ve cılgın dersane ye yaptığı şarkıyı çok begendim... iyiler.. | ||
|
||
| bence rap müziğin utanılacak insanları! zaten üstüne şapka geçiren kapşonlu giyen rap çi oluyor!... bunlar daha bir beter olmuş! |
||
|
||
| bildiğim kadarıyla rap yalan insanlar ama ben rap sevmiyorum kim koydu bunu yaa rock yok muydu | ||
|
||
bilidğim kadarıyla rap yalan insnalar ama ben rap sevmiyorum kim koydu bunu yaa rock yok muydu bölümün adı üstünde "yerli sanatçılar", "yerli rock" değil
|
||
|
||
benim bunlardan tek sevdigim: click click boom, öyle birseydi galiba, diger raplerini duydumda pek hosuma gitmedi
|
||
|
||
| BENDE RAMİZİ ÇOK SEVİYORDUM AMA GRUPDAN ATILDI | ||
|
||
bence sanatçı değil
|
||
|
||
bence sanatçı değil evet bende sana katılıyorum...
![]() |
||