|
||
| Sweet dreams coverı orjinalinden de daha güzel olmuş ! Tipine bakmayıp müzik olarak değerlendirdiğimizde gerçekten çok iyi ! Tipide önemli değil , müzik önemlidir zaten ... diskografisi... after school special (demo) - 1991 lunchbox (demo) - 1991 family jams (demo) - 1992 refrigerator (demo) - 1993 portrait of an american family - 1994 smells like children (ep) - 1995 antichrist superstar - 1996 mechanical animals - 1999 the last tour on earth (live) -1999 |
||
|
||
| This is the new shit dinlenilmesi gereken parça:) | ||
|
||
kendisini hiç ama hiç sevmem ama müziğini dinlerim )
|
||
|
||
ya yookkk ben bu adamdan kesinlikle korkuyorum adamda ilginç bi ürkütücülük var ama adam bilmiyorum ben noktayı koydum arkadaşlar! ![]() yaa evet ben de korkuyorum hani gözümü kapatıp dinlesem de gözümün önüne geliyo görüntüsü o bakımdan problemim var biraz
|
||
|
||
| müziğine de tipine de sözlerine de performanslarına da tapıyorum..man that you fear çok gzel bi şarkı anlam açısından ama en çok great big white world ü ve sweet dreamsi seviyorum |
||
|
||
| en sonunda marilyn manson türkiyede harika bişi yaaaa 29 haziran 2 temmuz arasında yapılacak olan konserlerde 2 temmuz kapanışta marilyn manson yer alacak detaylı bilgi için www.radarlive.com bakabilirsiniz | ||
|
||
| hic sevmiyorum. her gördügümde tiksiniyorum. | ||
|
||
| yazık yazık o adam gibi müzik yapabilen varsa gösterin bana adamın yaptıklarını kesinlikle yapamazsınız özellikle tipine laf söyletmem haberiniz olsun kesinlikle kendinizden tiksinin ( ağır konuştuysam kusura bakmayın o adama laf sölenmesini istemiyom da ) | ||
|
||
| bir keresinde rüyama girmişti... nerden girdi bilmiyorum ama dinlemiyorum bu adamı... tiple alakası yok... ayrıca tiple müziğin karşılaştırılmaması taraftarıyım...sonuçta müzik ön planda... ama ben dinlemiyorum...sevmiyorum... |
||
|
||
| ablam sayesinde tanışıp dinlemeye başladım | ||
|
||
yazık yazık o adam gibi müzik yapabilen varsa gösterin bana adamın yaptıklarını kesinlikle yapamazsınız özellikle tipine laf söyletmem haberiniz olsun kesinlikle kendinizden tiksinin ( ağır konuştuysam kusura bakmayın o adama laf sölenmesini istemiyom da ) Bak sen şu işe =) Burası forum arkadasım herkes istedigini soyleyebilir..Şimdi kendimden tiksinmedigimi ama bu adamın vucuduyla ilgili yaptıgı seylerden tiksindigimi soylemek isterim..Ayrıca tipen Garez filminde de oynayabilcek biri.. 3. su cekilirse kesinlikle oynamalı ![]() Kendileri pek dinlemem ama yıllardır Sweet Dreams playlistim de yer edinmiştir.. |
||
|
||
| Önceden sevmezdim ama üyesi ve bagımlısı oldugum bi forum yüzünden bi sempati başladı :] industrial türü müzik dinleseydim kesinlikle marilyn vazgeçilmezim olurdu =) | ||
|
||
Ben seviyorum marliyn mansonu çünkü bakın Mtv sanatçıları daha dogrusu amerikalı sanatçılardan hangisi marliyn mansona benziyor zaten yakında Radar'da konserleri var sırf Mariyn mansonu görmek için gidiyorum
|
||
|
||
dün ya da önceki gün mtv'de bir programda ondan bahsediyorlardı. ben de merak ettim günlük hayatta nasıl diye izledim biraz. aynı! günlük hayatta bile adam koorkunç, aynı makyaj,aynı gözler! düşündüm de onun yeerinde olsaydım aynaya bakarken korkardım heralde. tvde izlerken bile ürperdim. kendi görüntüsünden hiç korkmuyor mu acaba
|
||
|
||
dün ya da önceki gün mtv'de bir programda ondan bahsediyorlardı. ben de merak ettim günlük hayatta nasıl diye izledim biraz. aynı! günlük hayatta bile adam koorkunç, aynı makyaj,aynı gözler! düşündüm de onun yeerinde olsaydım aynaya bakarken korkardım heralde. tvde izlerken bile ürperdim. kendi görüntüsünden hiç korkmuyor mu acaba ![]() Sana Birşey söyliyim Bence Korkmuyor ama düşünsene bi yani hangi adam marliyn mansonun aldıgı riski alıyor hangi adam marliyn mansonun yaptıgı müzigi yapmaya cesaret ediyor hiçkimse adam dünyadaki sisteme karşı geliyor normalde biraz tanısan cok seversin bu arada makyajlı halide cok güzel bana göre tabi cok karizma ve yakısıklı bu arada arkadaslar gece bir işiniz varsa uyumamak isterseniz Marliyn Manson Klipleri seyredebilirsiniz
|
||