mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Yabancı Sanatçılar

Konu: Marilyn Manson

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 [ 9 ] 10 11 12 13 14 15 16

merve_mor 26.06.2007 14:48:19

bencede korkmuyor hatta o bu durumdan fazlasıyla memnun görünüyor ama ben sevmiyorum böyle garip tipte olanları özenti geliyor bana ne bileyim öcü gibi dolaşmaya ne gerek var ki Huh

Ernesto Che Guevara 26.06.2007 15:01:28

Evet ne gerek var ama zaten olay ordaki Smiley düşünsene yani amerikada 1990 yıllarında sadece marliyn manson var 1994 yılında türkiyeye yeni internet gelirken amerikada marliyn mansonun 100 aşkın fanı vardı Smiley Smiley ve 1990 dan sonra satanist kılıklı adamlar doluşmaya başladı ve hepside Marliyn Mansona özeniyor Smiley

merve_mor 26.06.2007 15:11:18
evet senin dediğin gibi herkes şu an ona özeniyor bu onun açısından çok güzel birşey olmalı ama keşke Marilyn Manson la kalsaydı o zaman daha iyi olurdu ortalık böyle öcü gibi insanlara dolmazdı tadı damağımızda kalınca daha çok beğenirdik marilyn mansonu ama şimdi herkes öyle olduğu için marilynin tek farkı bu akımı başlatmış olması kalıyor elimizde

Ernesto Che Guevara 26.06.2007 16:27:40
Haklısın Smiley

mlk/8cob 29.06.2007 08:37:32
hiç sevmediğim bi şahsiyett aslnda çok iyi müzik yapıyo ama kendisinden hoşlanmıormm  Undecided

TimSkold 29.06.2007 23:25:14
ya bu dünyada marilyn manson kadar kaliteli müzik yapan bir sanatçı yok tabi her sanatçıyı taşıyan isimler vardır örneğin daha öncerlde twiggy ramirez mansonla beraber ii işler çıkartırken şimdi timskold gldi yani + rob holiday ve ginger fish gbi isimler hep mansonu öne çıkarmışlardır bnce mansona laf sölerken ilk önce onu tanımalı ve dinlemelisiniz önmli olan tip deil iştir ve ben çok da korkunç bulmuyorum abartılısınız bence

30.06.2007 10:58:20
Radar Live'da sahne alacak olan dünyaca ünlü isimler arasında en dikkat çekicisi, kuşkusuz Marilyn Manson. Ama ünlü sanatçının çok da bilinmeyen bir yeteneği daha var. Manson'ın Avrupa'nın Köln kentinde 40 adet suluboya çalışması sergileniyor..

merve_mor 30.06.2007 13:18:45
Radar Live'da sahne alacak olan dünyaca ünlü isimler arasında en dikkat çekicisi, kuşkusuz Marilyn Manson. Ama ünlü sanatçının çok da bilinmeyen bir yeteneği daha var. Manson'ın Avrupa'nın Köln kentinde 40 adet suluboya çalışması sergileniyor..
Shocked aa benim haberim yok böyle bir yeteneğinden acaba çalışmaları nasıl ya Huh

rockerpunk 30.06.2007 15:41:48
güzel  yetenekleri varmışş

muse_ES 30.06.2007 17:18:54

evet ben biliyorum dün gazetede okumuştum helal olsun adama =)

TimSkold 30.06.2007 20:08:29
marilyn manson yaptığı tablolara bir servet istiyor arkadaşlar nerdeyse fakat gerçekten hoş çalışmaları var en azından özgün çalışmış ordan burdan esinlenemiş ayrıca marilyn manson yeni bir film çekiyor phantasnagoria adında ayrıca bundn ayrı birkaç filmdede görünmüştü arkadaşlar mm hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız www.mansonfan.net sitesine girebilirsiniz

TorTu 30.06.2007 20:16:35
marilyn manson yaptığı tablolara bir servet istiyor arkadaşlar nerdeyse fakat gerçekten hoş çalışmaları var en azından özgün çalışmış ordan burdan esinlenemiş ayrıca marilyn manson yeni bir film çekiyor phantasnagoria adında ayrıca bundn ayrı birkaç filmdede görünmüştü arkadaşlar mm hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız www.mansonfan.net sitesine girebilirsiniz
çok şaşırdım..yaptığı resimlere nasıl ulaşabiliriz?merak ettim nasıl şeylermiş...

living dead 02.07.2007 14:46:42
gazetede gördüm ben yaptıgı resimleri gayet hoş

mvosbgdb 03.07.2007 00:07:32
ben de manson hayranıyım. tabi tutuklu falan diilim ama zaten üç grupla bi manson dinliyorum o kadar. hep manson ın suratının korkunçluğundan bahsedilmiş. bana korkunç diil ama çirkin geliyo ve şarkıları o kadar güzel geliyo ki bana, suratına bakıp çirkin olduğunu görmek istemiyorum açıkçası. ama çıplak gözle bakarsam o surata, bence tam bi şaheser. günlük kullanılabilen bi şaheser. makyajsız suratının çok saf ve çocuksu olduğunu biliyorum. küçük mavi gözler, top gibi dudaklar... bi rock çıya yakışmıyo dimi.  ben de öyleyim, o yüzden onu anlayabiliyorum biraz:) ve ben de büyüyünce eğer müzikle uğraşırsam, mychemicalromance ın yanında marilynmanson ın da tarzında söyliicem...

ahmet347 03.07.2007 07:32:46
evet katılıyorum. onun makyajsız suratı hiç rock çı gibi durmuyo. ancak ninni söylenir o suratla Smiley

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 [ 9 ] 10 11 12 13 14 15 16