|
||
ya kusura bakmayında bu resimin neresi korkunç anlayamadım bu arada mariyln manson gibisi bi daha zor bulunur bence. ses, görüntü ve bilinç olarak adam çok sıradışı ve çekici
|
||
|
||
'Sweet Dreams' bi harika yaa..hastayım bu şarkıyaa.ama adama deil
|
||
|
||
| ben bu adamı hiç takip etmem bir tainted love şarkısını severim o kadar.. | ||
|
||
| tikseç bi insan(gerçi insanda diyemem ama ) | ||
|
||
insan olmaması da daha iyi zaten
|
||
|
||
tek kelımeyle tıxınccccc.......
|
||
|
||
| ilk okulda bir arkadaşım yüzünden adamın tüm resimlerini gördüm insan nasıl tusturulur sorusuna en iyi cevap | ||
|
||
| Ben bu adamı yolda görsem korkarım yaa! =) Bir tek Sweet Dreams'i seviyorum.Çok fazla yırtıyor kendini, bu kadar kasmasına gerek yok. |
||
|
||
| bence görünüşe bakmamak gerekiyo ya,, ne yani şimdi adam korkunç(?)diye yaptığı müzik de kötü olcek diye bişe yok bence, severek dinlediğim kişilerin başında geliyo | ||
|
||
| bende çok seferim kendisini.çok ii müzik yapıo bence.Vede hepsi kendi tercihi:) | ||
|
||
| görünüşe bakarak adamı insan dışı varlık yaptınızya başka bişey demiyorum... | ||
|
||
| görünüşüyle bi alakam yokk adamın yaptığı müzik hoşuma gitmiooo...taam rock hatta metal yapıo ama şarkıları ii deil ve kendisi sadece görüntüsüyle bi yerlere varmaya çalışıo...bncee | ||
|
||
görüntüsünden tırstım şarkısını dinnemedim.muhahaha! ![]() abi akşam görsem o lenslerini el feneri die kullanırım... "öcüüü" olmaya çalışıo ama "ehuehe" oluo bencee....
|
||
|
||
bence görünüşe bakmamak gerekiyo ya,, ne yani şimdi adam korkunç(?)diye yaptığı müzik de kötü olcek diye bişe yok bence, severek dinlediğim kişilerin başında geliyo çok haklısın .
|
||
|
||
| zaten görünüşüne bakarak adamı ve müziğini kötülüyorsan müziğe saygı ve sevgi gider... buda belki müzik alanında neden geride kaldığımızın cevabıdır.. | ||