|
||
| şu lafı İtilip Kakılmış Çocuk Olmasaydım Bir Rock Yıldızına Dönüşemezdim!.. bu lafı ne demek ya ben bide manson u haykoya benzetiyorum ya | ||
|
||
| ya ben korkuyorum ondan bir klibini izlemiştim eline bebek verdiler bebek ağladımsonra yere düştü kırıldı e onun eline benide verseler bende ağlarım acıdım o bebeğe ='( | ||
|
||
ya ben korkuyorum ondan bir klibini izlemiştim eline bebek verdiler bebek ağladımsonra yere düştü kırıldı e onun eline benide verseler bende ağlarım acıdım o bebeğe ='( Personal jesus klibi
|
||
|
||
http://www.mtv.com.tr/video.aspx?VideoId=414&ParentId=2877 Marilyn Manson'ın mtv tr deki röportajı, en içten haliyle
|
||
|
||
İzledim, kimlik karmaşası diyince hayal kırıklığına uğradım, ben bunun ergenlik olduğunu zannediyordum. Belirli bir yaştan sonra da devam edebiliyormuş. Gerçi bir kişiliğin içine oturmuş olmak fikride itici geliyor... Hayat çok iğrenç
|
||
|
||
tarzı farklı.. bence güzel müzik yapıo 'sweet dreams' güzel şarkılarından bence :)tipini desek aslında ben de çok beğenmiyrm yine de şarkıcıları tipine göre dinlemeye kalkarsak ohooo önemli olan müziğini iyi yapıyo mu?yapıyo(bence) ;)o zaman sorun yok demektir
|
||
|
||
| sweet dreams şarkısı çok güzel | ||
|
||
türkiye ye son zamanlarda gelen ünlüler en iyi dinleyiciyi burda gördüklerini söylüyorlar (evanescence-amy lee,shakira,son olarak da marilyn manson).. bu konuda ciddilermi acaba
|
||
|
||
| ben seviyorum kendisini | ||
|
||
| yaaa bu adamın şarkılarını hiç dinlemedim...hoyko cepkini buna benzetiyolar....bi hayko cepkin hayranı olarak neyini benzetiyolar çok merak ediyorum:? | ||
|
||
tam bir sıradışı adam yaptığı herşeyiyle bende ilk böyle korkuyordum ama alıştım ![]() |
||
|
||
yaaa bu adamın şarkılarını hiç dinlemedim...hoyko cepkini buna benzetiyolar....bi hayko cepkin hayranı olarak neyini benzetiyolar çok merak ediyorum:? Şarkı sound'u , Görünüşü , Hareketleri , Dünya görüşü... İşte bunları benzetiyorlar . İyide zaten Hayko bunu defalarca açıkladı Marilyn Manson benim idolüm diyerekten. Bence Hayko eski günlerine dönmeli ama şarkıları böyle kalsın.
|
||
|
||
| sıradısı evet bence olması gerektı gıbı "ben kendım gıbıyım" dıyo mutlu oldugu gıbı yasıyomus bır reportajda oyle demıstı. en guzel sarkısı sweat drems bence gorunus ne kadar onemlıdır kı__?? | ||
|
||
| tam bana göre bir adam şarkıları çok güzel | ||
|
||
şu lafı İtilip Kakılmış Çocuk Olmasaydım Bir Rock Yıldızına Dönüşemezdim!.. bu lafı ne demek ya ben bide manson u haykoya benzetiyorum ya küçükken tecavüze uğradığı için söylemiş sanırım bu sözü tam bilmiyorum ama öyle olması gerek yani
|
||