|
||
| Şimdi öncelikle; Küçükken babası tarafından tecavüze uğradı. İkincisi; Haddim değil belki ama düzeltmek istiyorum. Marilyn Hayko'ya benzeyemez. Tam tersi belki olabilir. Üçüncüsü; Ben Marilyn'e aşığım. ![]() Dörcüncüsü; Ortalarda dolanan o ünlü sözü deme sebebi tek değildir muhtemelen. Sözü dikkatli okursanız bir çok sebebi olduğu ortaya çıkacaktır. |
||
|
||
çok tatlı adam ya tipi süper .... seside ii bence...... |
||
|
||
Şimdi öncelikle; Küçükken babası tarafından tecavüze uğradı. kesinlikle marilyn haykoya değil hayko marilyn' e benzeyebilir mantıklı olalım bu annem bana benziyor gibi birşey oluyor İkincisi; Haddim değil belki ama düzeltmek istiyorum. Marilyn Hayko'ya benzeyemez. Tam tersi belki olabilir. Üçüncüsü; Ben Marilyn'e aşığım. ![]() Dörcüncüsü; Ortalarda dolanan o ünlü sözü deme sebebi tek değildir muhtemelen. Sözü dikkatli okursanız bir çok sebebi olduğu ortaya çıkacaktır. ![]() yılmaz marilyn'e aşık olan tanıdığım ikinci erkeksin ![]() |
||
|
||
| bayılıyorum bu adama | ||
|
||
hiç benzemiyor yahuuu orada daha iyi duruyor hiç değilsee eski haliyle kalsaydı daha iyi olurdu
|
||
|
||
babasının tıpkısının aynısı
|
||
|
||
| süper bi adam ya... bayılıyorum |
||
|
||
radar live dolayısıyla mM TV'de bi röportajını izledim(başka türlü cesaret edemem )yani adamın felsefesi hoşuma gitti ama sadece o kadar
|
||
|
||
| tainted love bu ara çok hoşuma gidiyor. ararda hiç bıkmadan dinliyorum. sonra sweet dreams ,the beautiful people, suicide in painless bunlarda çok güzel aslında tüm şarkıları çok güzel. | ||
|
||
şu lafı İtilip Kakılmış Çocuk Olmasaydım Bir Rock Yıldızına Dönüşemezdim!.. bu lafı ne demek ya ben bide manson u haykoya benzetiyorum ya küçükken tecavüze uğradığı için söylemiş sanırım bu sözü tam bilmiyorum ama öyle olması gerek yani ![]() |
||
|
||
| bu adamdan tiksiniyorum iğrenç yaa açıkcası şarkılarınıda hiç dinlemedimm.. | ||
|
||
| Marilyn Manson Aşıgım Sana ! | ||
|
||
bu adamdan tiksiniyorum iğrenç yaa açıkcası şarkılarınıda hiç dinlemedimm.. Şarkılarını dinlemeden yorum yapıyor olman gerçekten ilginç...
|
||
|
||
bu adama bayılıyorum... her hali müthiş. onu çok şirin buluyorum, bir tanecik o, tek!!
|
||