|
||
| rock müziğin asi adamı şeytan kilisesi rahibi:)çılgın insan:)izmirden istanbula sadece onun için gittim e değdide.. | ||
|
||
This is the New Shit en güzel şarkısı kanımca
|
||
|
||
| müziği harikadır kendisi iğrenç |
||
|
||
| büyük ilah... tapıorum bu adama... man tahat you fear ı dilimden düşürmezdim ama yeni albümde evidence var dinleyiin tavsiyem harika birşey. ayrıca nasıl oluyorda daha bi tek şarkısını bile dinlemeden yorum yapabiliyorsunuz ilginç.. | ||
|
||
| zorla katolik okulunda okutulunca olmaktan korktuğum şey oldum diyor | ||
|
||
müzikleri güzelde kendisi için aynı şeyi söyleyemiycem
|
||
|
||
yav ben hiç sevmem ama en yakın arkadaşlarımdan biri onun hayranı malesef hep dinlemek zorunda kalıyorum
|
||
|
||
![]() Brian hemen her gün mahallede ki çocuklardan dayak yiyordu. 8 yaşındayken komşunsuun tacizine uğramıştı, ailesi de ona yardim amacıyla onu pahalı bir katolik okuluna gönderdiler. Bu sayede Brian daha da nefret edilen bir çocuk haline geldi. Her gün katolik dini üzerine dersler görüyor, çıkışlarda da dövülüyordu ve evde sapık bir büyükbabası vardi. Brian içinde biriken tüm öfke ve tepkiyle müziğe yöneldi.
|
||
|
||
| Korkulacak birşey yok hatta arada bir avatar yaparım onu ama dinlemem... | ||
|
||
| komediyle korkunun karşımı bi görüntüsü var müziği dışında çok ireenç | ||
|
||
| sevemedim-sevemeyeceğim | ||
|
||
heart shaped glasses ve sweet dreams'i beğenerek dinliyorum 1.5 ay önce filan başladım dinlemeye. hoşuma gitmedi de değil yani
|
||
|
||
gerçekten yaptığı müziği seviyorum, biraz korkutucu olabilir ama yaşadıklarıda hiç kolay şeyler değil
|
||
|
||
adamın müzikleri harika ilk dinlediğimde bu müzikleri bu adam mı yapıyor demiştim görünüşüne bakarak
|
||
|
||
Bence arasıra dinlenebilir. Ama hep dinleyince bende ters etki yaratıyo . .
|
||