|
||
| Bu adamı hiç sevmem sadece bir şarkısını dinlerim oda coverladığı sweet dreams | ||
|
||
| zavallı bi adam olduğu kesin şarkıları eh işte | ||
|
||
| ya abicim bende insanım benimnde kulagım var kulak zevkimde iidir ayrıca bu adamda ne var ben anlamıyorum mantıgım aklım zekam almıyor adam sanki nese telaffuz etmek istemiyom öle bir tipi varki öle de bir ses taklidi varki çok ama çok farklı insandan farklı herşeye benziyo ıyyy :S |
||
|
||
ilk gördüğümde korkmuştum .. güzel ama seviyorum.. ama çok değil yani kafama eserse dinlerim
|
||
|
||
çok seviyorum bu adamı yaa ![]() oğlak burcu olacağını hiç düşünmemiştim ![]() şarkıları süper süper süper ![]() o çocukluk fotoğrafı da güzelmiş hani
|
||
|
||
severim sweet dreams
|
||
|
||
| bu adamın konserine gitmek istiyorum.... | ||
|
||
ilk gördüğümde korkmuştum aynen...
.. güzel ama seviyorum.. ama çok değil yani kafama eserse dinlerim |
||
|
||
Alıntı adamın resmine bakarak müziğini dinlersen hiç bir yere varamassın emin ol.. ben bu adamın büyük bi hayranıyım.... Kesinlikle yabancı rock dendiğinde placebo ve ıron maidendan sonra dinlediğim 3.grup marilyn manson..Korkunç bi görünüşü olabilir ama kaliteli müikleri var.Klipleri kaliteli gerçekten.özellikle rock is dead şarkısına bitiyorum kesinlikle ve kesinlikle bu adamın hayranlarındanım |
||
|
||
Bu adamı hiç sevmem sadece bir şarkısını dinlerim oda coverladığı sweet dreams
|
||
|
||
nefret ederim
|
||
|
||
"şeytana taptığımı söyleyenler canımı sıkıyor.şeytana tapmam imkansız çünkü şeytan yok,eğer olsaydı o bana tapardı.çünkü ben ondan daha kötüyüm.." (marılyn manson) bu sözüne bayılırım ![]() klipleri çok iyi İşte bu tip abuk subuk sözlerden dolayı tiksindiğim adam. |
||
|
||
İşte bu tip abuk subuk sözlerden dolayı tiksindiğim adam. |
||
|
||
bence gayet güzel söylemiş marlyn süper müziği şovları tipine bakarak yargılamakta bi hayli yanlış... ben şahsen çok seviyorm korn la olan düeti de çok güzel forever yani
|
||
|
||
| Hala dilimde.. Dont break dont break my heart and I wont break your heart shaped glasses !! | ||