|
||
evet kişisel oluyor baya "ay tipe bak sevmedim " diye müziğe de etmedikleri laf kalmıyor... yazık tabi çok şey kaçırırsın ama tabi herkes de bildiğini okuyacaktır . her zaman...!
|
||
|
||
| tipi bizi hiç ilgilendirmiyor kesinlikle baane tipinden ister canavar olsun ister öcü olsun ister böcü bni ilgilendirmezz yaptığı müziği beğenmiyorum... tipi önemli deil diorsunuz ama bnce kendisi tipiyle gündemde kalmaya çalışıyor... | ||
|
||
her sanatçı bişiy yaparak gündemde kalmak ister.görünüşüyle ya da başka ilgi çekici bişiyle.adam ii müzik yapıo görünüşüne bu kadar kafa yorulmamalı bence dinleyen dinler dinlemeyen dinlemes, bu kadar basit
|
||
|
||
| o kadar iyi müzisyenliği var görünüşe de gayet önem verecek elbet... ama dediğin şey doğruysa daha bile iyi çünkü müziğiyle kendini kanıtlamış zaten
|
||
|
||
| karizmada önemlidir müzikte... | ||
|
||
eeth karizmada önemli ve o karizma marilyn mansonda fazlasıyla war,iide müzik yapıo BENCE...
|
||
|
||
ay bu adam dan da yaptıgı salak müziktnde nefret ediorum bu insanmı seytanmı oda belli deil
|
||
|
||
bi yerde okumuştum marliyn manson'a soruyolar şeytana taptığınız söyleniyor doğru mu diye. cevap şu: 'ben şeytana tapmıyorum. doğrusu şeytan olduğuna inanmıyorum. eğer şeytan olsaydı o bana tapardı. çünkü ben şeytandan daha kötüyüm' enteresan bi karakter bence
|
||
|
||
bi yerde okumuştum marliyn manson'a soruyolar şeytana taptığınız söyleniyor doğru mu diye. cevap şu: 'ben şeytana tapmıyorum. doğrusu şeytan olduğuna inanmıyorum. eğer şeytan olsaydı o bana tapardı. çünkü ben şeytandan daha kötüyüm' enteresan bi karakter bence ![]()
|
||
|
||
of cok basit bi insan ya
|
||
|
||
| ben bu adamın şarkılarına bayılıorum yaaa | ||
|
||
ben bu adamın şarkılarına bayılıorum yaaa ben de öyle
|
||
|
||
ben bu adamın şarkılarına bayılıorum yaaa ben de öyle ![]()
|
||
|
||
zaten söyledikleride anlasılmıyor uyuuz ya bu satanitmi yoksa müzikmi yapmaya calısıyor?yani müzikten cok yaptıgı deliliklerle gündenmde
|
||
|
||
| taam müzigine bakalım taam bütün bunlar sov amaclı ama arkadaşlar bnce abartmış olayı bu kadar uc olmak iii diiil bnce ve sacma insan tiksiniyooooooo yaaaa | ||