|
||
ya taamda bi sanatçı müzik,ses,görüntü ... herşeyiyle bütündür.bu adamda bunu yapıo.yani müziği kadar görünüşüylede konuşulmak istio ya da cidden öle hissttiği için yapıo.görünüşü acaip taam ama ii müzik yapıo yaa
|
||
|
||
| ya neden nefretinizi kusuyorsunuz ? sevmeyin anladık ya fazlasıyla söylediniz... artık daha fazla tartışma olmasın. bu da nokta olsun. saygılar! ben de sweet dreamsi yalnızca mariyln mansondan dinleyebiliyorum dinletiyor adam müthiş ! |
||
|
||
| öcüü | ||
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||
|
||
ya bence çok abartmışsınız yani ne biliyim öcü felan, herkes farklı bi konuyla gündemde kalmak ister demek ki o da görünüşüyle bunu yapmayı tercih etmiş, bence öcü tarzı şeyler söylemeniz mantıksız
|
||
|
||
ana!! son resim ne güselmiş ööle
|
||
|
||
ana!! tim skold basçı son resim ne güselmiş ööle ![]()
|
||
|
||
| Söyledikleri anlaşılmıyo o doğru albümlerini takip edememiştim ama yinede çok güzel müzik yapıyo biraz şova kaçmış olabilir ama yinede çok güzel.hele Rolling Stones dergisindekifotoğrafı çok güzel olmuş. | ||
|
||
zaten görünüşüne bakarak adamı ve müziğini kötülüyorsan müziğe saygı ve sevgi gider... buda belki müzik alanında neden geride kaldığımızın cevabıdır.. kesinlikle katılıyorum sana!..ben çok seviyorum bu adamı.coşturuyor baya ve şarkıları harika. yaptığı coverlar zaten müthiş. başta tipine bakarak sevmiyordum ve biraz korkuyordum ama şarkılarını dinleyince adama hasta oldumm..
|
||
|
||
zaten görünüşüne bakarak adamı ve müziğini kötülüyorsan müziğe saygı ve sevgi gider... buda belki müzik alanında neden geride kaldığımızın cevabıdır.. samet sana bu konuda katılıyorum Türkiye rock ve metal de hala çok geride.. |
||
|
||
bende pek hoşlanmam o adamdan ama gene de onu sevmediğimiz için kötulemek gerekmiyor..ya birşey sorcam hep merak etmişimdir onun kaburgalarını aldırmasının özel bir sebebi varmış bileniniz var mı???
|
||
|
||
| manson bir numaradır... kendisi hayırsever diye duydum.... okuttuğu birkaç çocuk varmış... ama adamın hayat felsefesi süper ya... bana yukardan bakarsan ben şeytanım bana aşşagıdan bakarsan ben tanrıyım bana karşımdan bakarsan ben senim..!
|
||
|
||
| süpermiş gerçekten de | ||
|
||
bu da makyajsız hali:![]() yanında da benim aşık olduğum Asia Argento var ![]() the heart is deceitful above all things (her şeyden önce kalp aldatıcıdır)Asia Argento'nun Yönetip oynadığı filminden - Marilyn Manson. ![]() ![]() |
||
|
||
| ayy ya walla çok ii resimler çok saol... | ||