mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Yabancı Sanatçılar

Konu: Marilyn Manson

Sayfa: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

nesil 03.07.2006 15:38:40
ne demek...

master_of_puppets 06.07.2006 20:43:52
süper adam ya dövmeleri mükemmel..

asli 08.07.2006 12:29:28
manyak bi adam yaa ewlendiigi kadinin da kendinde farki yok birbirlerine cok yakisiolar
2 si de tam bi ucuk Smiley

08.07.2006 13:41:43
iğrenç bişi yaaaaa Angry insan demeye bin şahit..

sebokolik 08.07.2006 13:47:17
kendisini pek sevdiğim sölenemez ama süper ses var adamda
hem iğrençse iğrenç havlayan köpek ısırmaz masum gibi görünen ama insan olmayan bi sürü hayvan var ilgi çekmek istiyo sadece adam

master_of_puppets 10.07.2006 11:01:47
insan demeye bin şahit..

senin için insan ne ifade ediyor.. tanımını yapda bizde bilelim...

10.07.2006 12:55:38
insan demeye bin şahit..

insan Allah ın yarattığı en üstün varlıktır..davranışları doğrultusunda meleklerden de üst seviyeye çıkabilir; hayvanların seviyesinden de aşağıya inebilir...
ben bu herifi insan olarak nitelersem hem kendime hem kendisine hem de diğer insanlara haksızlık ederim...
bi müzik insanı müziğiyle dikkat çekmeli; kendini böyle iğrençleştirerek deil..
zaten mor ve ötesini de bu yüzden çok seviyorum sadece müzikleriyle gündemdeler Smiley

Secil_1986 10.07.2006 13:05:21
Ya bence cok igrenc bir mahluk diyeyim cünkü ne oldugunu tam olarak cözemedim. TV de ne zaman görsem hemen diger kanallara geciyorum. Rüyama girer diye korkuyorum. Bir insan kendini ancak bu kadar cirkinlestirebilir bence.

bihtermvo 10.07.2006 14:03:45
Ya bence cok igrenc bir mahluk diyeyim cünkü ne oldugunu tam olarak cözemedim. TV de ne zaman görsem hemen diger kanallara geciyorum. Rüyama girer diye korkuyorum. Bir insan kendini ancak bu kadar cirkinlestirebilir bence.
rüyana girmesin aman valla kimseninkine girmesin

master_of_puppets 10.07.2006 14:17:24
insan demeye bin şahit..

insan Allah ın yarattığı en üstün varlıktır..davranışları doğrultusunda meleklerden de üst seviyeye çıkabilir; hayvanların seviyesinden de aşağıya inebilir...
ben bu herifi insan olarak nitelersem hem kendime hem kendisine hem de diğer insanlara haksızlık ederim...
zaten mor ve ötesini de bu yüzden çok seviyorum sadece müzikleriyle gündemdeler Smiley

sen bu adamın içinin kötü olduğunu nerden anladın... içini anlamadıysan tipini yorumladın...senin mantığna göre tipi kötü olan herkes şeytan, uzun saçlı küpeliler top.... Allah karşısında benim bildiğim tipin önemi yok... tüm insanlar eşit... yanlışmıyım...

manson u hiç dinlemediğin belli... adamın tipine bakmışın hee bunun müziğide kötüdür demiş yorumlamışın.. bi kere dinle ondan sonra sesini yorumla...

Alıntı

hayatımda böyle saçma bir anlayış duymadım da görmedim de... unutma tüm insanlar eşittir... Allah önündede eşitliği geç ülkemizde bile insanlar eşit... dünyanın en iyi niyetli, en imanlı biri senden üst seviyedemi olduğunu düşünüyorsun...

myLASTbreatH 10.07.2006 14:38:30
ya adamın tipine amma taktınız ha bırakın oda öle işte ki kendisine yakışıyo.ayrıca müziğiylede gündemde olan bi insan dewamlı bişiyler üretmeye çalışıo Wink

fever 10.07.2006 15:28:21
insan demeye bin şahit..

sen bu adamın içinin kötü olduğunu nerden anladın... içini anlamadıysan tipini yorumladın...senin mantığna göre tipi kötü olan herkes şeytan, uzun saçlı küpeliler top.... Allah karşısında benim bildiğim tipin önemi yok... tüm insanlar eşit... yanlışmıyım...

manson u hiç dinlemediğin belli... adamın tipine bakmışın hee bunun müziğide kötüdür demiş yorumlamışın.. bi kere dinle ondan sonra sesini yorumla...

Alıntı

hayatımda böyle saçma bir anlayış duymadım da görmedim de... unutma tüm insanlar eşittir... Allah önündede eşitliği geç ülkemizde bile insanlar eşit... dünyanın en iyi niyetli, en imanlı biri senden üst seviyedemi olduğunu düşünüyorsun...

tamamen katılıyorum...

IsilwéN 10.07.2006 17:14:48
ben de katılıyorum. hemen neden müzik dinlenilmeden yorum yapılıyor anlayamadım.

10.07.2006 19:32:08

çok doğru Allah önünde tipin hiç önemi yoktur..ben küpeli, uzun saçlı ve dövmeli çok kaliteli "insan"lar da tanıyorum..bu yorumu tipine göre yapmadım..benim için tipinin palyaçodan farkı yoktur zaten..ama eminim ki başka yaptığı iğrençlikleri sen zaten benden iyi biliyosundur..o sebeple böyle düşünüyorum..

müziğini bilmem..dikkatli okursan müziği hakkında bişey demediimi görürsün..sadece müziğinden çok diğer yaptıklarıyla gündeme geliyor..

Alıntı

hayatımda böyle saçma bir anlayış duymadım da görmedim de... unutma tüm insanlar eşittir... Allah önündede eşitliği geç ülkemizde bile insanlar eşit... dünyanın en iyi niyetli, en imanlı biri senden üst seviyedemi olduğunu düşünüyorsun..

işte bak duymuş oldun..
ülkemizi bilmem ama Allah önünde her insan eşittir..ama neticede kendi davranışlarımızın bedelini ve karşılığını alacağız..tabi ki de dünyanın en iyi niyetli, en imanlı biri benden üstündür yoksa öyle olmasının ne anlamı var..öyle olmasa iyi ve kötü arasında bi fark kalmaz...
"Allak katında üstünlük takva iledir"  <<<bunu duymuşsundur Wink Smiley

master_of_puppets 10.07.2006 19:35:49
iyiyle kötü arasındaki fark bu dünyada değil öbür dünyada ayrılacağını Kuran dada yazıyor...buda zaten Allah tarafından söylenen bişey... bu dünyada herkes eşit...adamın müziğini konuşmadım diyorsun ama "bi müzik insanı müziğiyle dikkat çekmeli; kendini böyle iğrençleştirerek deil.." bu cümleyi sen demedinmi.... eğer dinleseydin bir kere anlardın müziğiylemi dikkat çekmiş tipiylemi...

Sayfa: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17