mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Yabancı Sanatçılar

Konu: Marilyn Manson

Sayfa: 1 2 3 4 5 [ 6 ] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

10.07.2006 19:43:27
  'iğrenç' vb. sıfatlar kullanarak ne kadar büyük bir saygısızlık yaptığınızın farkında mısınız acaba? böyle olmak onun seçimi ve başka insanların seçimlerine saygı duymanız gerekir. ayrıca burada yalnızca onun müziği hakkında yorum yapmanız gerekir. ayrıca dış görünüşünü beğenmemeniz de müziğinin kötü olduğunu söyleyebilmeniz anlamına gelmez. hele araştırmayıp dinlemeden yorum yapmak yapılabilecek en büyük hatadır.
  ayrıca marilyn manson müziği ile dikkat çeken bir insandır. dış görünüşü ondan çok daha dikkat çekici bir çok metal grubu var sizin bilmediğiniz. ancak bu müzisyenler her zaman müzikleri hakkında konuşulur dış görünüşleriyle değil. popüler olmadıklarından dolayı sadece gerçek müzik dinleyicileri tarafından bilindiklerinden dolayı tabi. ancak bunların içinde marilyn manson en popüler isim olduğundan dolayı belki bazılarına görünüşüyle dikkat çekiyormuş gibi gelebilir. ancak bu tür müzik yapan bir insan popüler olmuşsa bu onun  ne kadar başarılı olduğunu gösterir.

10.07.2006 19:50:37
iyiyle kötü arasındaki fark bu dünyada değil öbür dünyada ayrılacağını Kuran dada yazıyor...buda zaten Allah tarafından söylenen bişey... bu dünyada herkes eşit...adamın müziğini konuşmadım diyorsun ama "bi müzik insanı müziğiyle dikkat çekmeli; kendini böyle iğrençleştirerek deil.." bu cümleyi sen demedinmi.... eğer dinleseydin bir kere anlardın müziğiylemi dikkat çekmiş tipiylemi...

müziğiyle mi yoksa tipiyle mi dikkat cektiini yorumların genelinden ve fotoğraflarının konulmasından farkedebilirsin..bana müziğinden önce tipinin ulaşması bile bunu kanıtlıyor..

myLASTbreatH 11.07.2006 01:39:52
iide herkes elinden geldiince tüm snatçılarla ilgili foto koymaya çalışıo.bu sadece manson'a özgü bişi diil Wink onun tipi ilginç die sadece onu koymak gibi bi yanılgıya kimse düşmez,rahat ol Wink

myLASTbreatH 16.07.2006 06:10:06
marilyn mansonla ilgili bikaç ayrıntı
GERÇEK ADI:Brain Hugh Warner
TERCİH ETTİĞİ İSİM :Manson ancak kız arkadaşlarının kendisine Marilyn şeklinde hitap etmesini seviyor.babası onu manson olarak çağırsada annesi için hala brain.
DOĞUM TARİHİ:5 ocak 1969
BURCU:Oglak
DOGUMYERİ:Birleşik Devletler ,Canton,Ohio Timkinmercy hastanesi
ÇALDIĞI ENSTRUMANLAR:gitar ve pan flüt
GÖZDE GRUPLARI:radiohead, jane's addiction, smashing pumpkins
FAVORİ FİLOZOFLARI:Aleister Crowley, Friedrich Nietzche, Sigmund Freud, Anton S. lavey, Dr. Suess Darwin
İDOLÜ: Charles MANSON
DÖVMELERİ:sol kolundaki pentagramı temsil eden keçi kafası ilk dövmesi. sol kolunda ayrıca 666 motifi eklenmiş bir şeytan kafası etrafı siyah tribal motiflerle süslenmiş bir göz ve çizgi roman kahramanı uncle creeby'nin resmi var. sağ kolunda ise tek boynuzlu yeşil bir siklops turuncu ve yeşil renklerde uçan bir böcek yine etrafı siyah tribal motiflerle süslenmiş bir göz ve çevresin de ürkütücü bir agaç bitivermiş gibi görünen bir kafatası.
PİERCİNG MEVZUSU: Zamanın da dudagını deldıren MM bu piercingi iltihablanınca halkasını cıkardı ve o günden sonra büyük piercing düşmanları arasına girdi.
albümler:
The Golden Age Of Grastesque-2003
Holy-Wood-2000
GİFT set-1999
The Last Tour On Earth-1999
Mechanical Animals-1998
Antichrist Superstar-1996
Smells Like Children-1995
Portrait Of An American Family-1994
Lunchbox EP-1994
 Cool Cool Cool

myLASTbreatH 16.07.2006 18:01:19
bişiler daha yazıımda adamla ilgili kalanlarda düzeltsin(!)
iide adamın normal bi yaşamı yoktuki!
bkz:Marilyn Manson, gerçek adıyla Brian Warner, 1969' da Canton Ohio'da epey dindar bir ortamda dünyaya geldi. Ufak tefek zayıf Brian hemen her gün mahallede ki çocuklardan dayak yiyordu. 8 yaşındayken komşunsuun tacizine uğramıştı, ailesi de ona yardim amacıyla onu pahalı bir katolik okuluna gönderdiler. Bu sayede Brian daha da nefret edilen bir çocuk haline geldi. Her gün katolik dini üzerine dersler görüyor, çıkışlarda da dövülüyordu ve evde sapık bir büyükbabası vardi. Brian içinde biriken tüm öfke ve tepkiyle müziğe yöneldi.

mine_m.v.ö 23.07.2006 12:53:00
şarkılarıı müthiş  Cheesy

sputnik 23.07.2006 23:23:48
az BuÇuk seFiorm ...

isoking 23.07.2006 23:40:40
çok tuhaf bir adam ya kelimeler  yetmez anlatmaya  Shocked

myLASTbreatH 24.07.2006 00:12:59
anlatılmaz tabi ya ilginçliğe bak
kibar japonların kendisi hakkında 'aman ne tatlı ne şeker insan' diye bahsetmeleri sonucu, 'bana şeker benzetmesi yapılmasına dayanamam' demiş ve konser vermek için gittiği japonya'dan koşarak kaçmış  Grin Grin Grin

fever 24.07.2006 08:30:55
anlatılmaz tabi ya ilginçliğe bak
kibar japonların kendisi hakkında 'aman ne tatlı ne şeker insan' diye bahsetmeleri sonucu, 'bana şeker benzetmesi yapılmasına dayanamam' demiş ve konser vermek için gittiği japonya'dan koşarak kaçmış  Grin Grin Grin

demek ki türkiye'ye gelse kaçmaz... burda kimsenin ona "çok tatlı,çok şeker vb.." şeyler söyleyeceğini sanmam....  Grin  Grin

alicanpurple 17.11.2006 09:57:10
onun güzelliği yeter Cheesy

19.11.2006 18:48:25
kliplerini sevmem ama şarkılarının tınısı güzel geliyor bana

Devrim_23 19.11.2006 19:20:49
Piyasa adamı oldu iyice diye düşünüyorum. Eski bir klibinde Lavey'i  oynatacak kadar fanatik biri, şehirden haftalarca kaçıp şarkılar için çalışan biri.. Eski Marilyn Manson 'la şimdiki arasında çok fark var. Eskiden de çok sevmezdim zaten, şimdi de sevmiyorum. Sweet Dreams'ın Gothic versiyonu hoşuma gider ama birkaç parçasıyla birlikte..

soulOfTheRock_cadıı 25.11.2006 18:48:21
 aslında bu foruma daha önce onu sevmediğimi hatta nefret ettiğimim yazmıştım...ama zamanla insan değişiyormuş kendimden öğrendim Cheesy kişiliğini ve bazı yaptıklarını hala sevdiğimi söyleyemem ama şarkılarına açıkçası bitiyorum özellikle tainted love süper bi şarkı bence...

charmed 25.11.2006 18:59:21
marilyn manson'un eşi çok güzel bir kadın  Cheesy neyse.. yaptığı müzik gerçekten hoşş

Sayfa: 1 2 3 4 5 [ 6 ] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17