|
||
| ruhsal durumu gerçekten içler acısı olduğuna ve müzikten soğutan biri olduğuna inandığım şahıs | ||
|
||
| ben bu adamı sevmiyorum ya... |
||
|
||
| çok iyi müzik yapıyor bence vazgeçemiyorum bu adamı dinlemekten marjinal bi tip:Dseviyorum ya ne kadar psikopat olsa da:D | ||
|
||
bu adamı ciddi ciddi dinlemeye başladım ya
|
||
|
||
| sweet dreams beni kendimden geçiriyor ya gerisi pek de önemli değil açıkçası... | ||
|
||
| Herbir haltı coverlayan varlık. | ||
|
||
| ben sesinı teomana benzetiyorum adam bana biraz korkunç geliyor ama muziği cok guzel dinlerim sureklı | ||
|
||
| ilk önce böyle bir bölüm açtığın için teşekkürler ellerine sağlık!!Nedense marilyn severlere ((ki bende dahil)) satanist gözüyle bakılıyor.Belki de tipinden kaynaklanıyordur ama Tainted Love şarkısı süper ((M---M)) |
||
|
||
| off yaa ben bıtıyorum bu adama kım ne derse desın tainted love,sweet dreams ... bitane o yaa:D:D | ||
|
||
marılyn mansonı çok severek dinlerm özellikle sweet dreams şarkısını çok seviyorum.Kim ne derse desin umrumda bile değil
|
||
|
||
| yaptıgı müzigide kendinide sevmem şahsen | ||
|
||
| bende pek sevmem açıkçası seside pek hoş değil | ||
|
||
| müziğine saygıı duyuyorum ve kendisini çok seviyorum gerçekten çok iyi bir müzisyen sweet dreams ve tainted love en güzeli bana göre... |
||
|
||
ya yookkk ben bu adamdan kesinlikle korkuyorum adamda ilginç bi ürkütücülük var ama adam bilmiyorum ben noktayı koydum arkadaşlar!
|
||
|
||
| 2007 nin ocak şubatında stüdyoya gircekmiş yeni albüm için ... | ||