|
||
| dinlediğim sayılı popçulardan biri sesi çok güzel gerçektende kalitesi tartışılmaz | ||
|
||
cok güclü bi sesi var, sarkilari da cok güzel, eurovision'da birinciligi bence ilk kez hak eden biri kazanmisti( biliyorsunuz aslinda hep balkan ülkeleri birbirlerine oy veriyorlar )
|
||
|
||
| Rüya Değmeyin feryadıma Figanıma değmeyin Eger sevda bu demekse Ben vazgeçtim beni sevmeyin Garipliğim kader değil Geçici gülmeyin Bu kış da efkarlıyım Bahara allah kerim Hadi yüreğim ha gayret Hele sıkı dur hele sabret Başını eğme dik tut Bu bir rüyaydı farzet çok severim bu şarkıyı,ne de olsa söz/müzik sezen aksu |
||
|
||
ben en çok vur yüreğim'i seviyorum..insanı öyle sakinleştiriyor ki..
Tanrı unutmuş olsa da vur durma vur yüreğim vur.. olan olmuş ne olur bu şakıyıda Aysel Gürel Yamıştı...çok güzel şarkı ya .... hayata bir daha vurrr... ![]() |
||
|
||
| Zor Kadın, Sevdam Aglıyor Every That ı Can ve diger sarkıları gayet guzel ne de olsa sezen aksu'nun ögrencisi | ||
|
||
| ben sevemiyorum bi türlü | ||
|
||
| goes the club albümü sper olmuş her türü söyleyebiliyor..ayrıca konserleri süper...en iyi canlı müzik söyleyen pop sanatçısı bence... | ||
|
||
| sesi çok güzel ve şarkılarıda... | ||
|
||
Eurovision da 1. olmuş ne diyebiliriz..Muhteşem bir ses.
|
||
|
||
| gerçekten çok güçlü bir sesi var.. hemen hemen bütün şarkılarını bilirim.. | ||
|
||
| haıka bır sese sahıp sarkılarıda muhtesem | ||
|
||
| Pop tarzım olmasada popta hayranı olduğum nadir şarkıcılardandır kendileri.Eurovisiondaki ilk ve belki de tek olacak olan birinciliğimizin sahibi bazı şarkıları güzel, ses desen müthiş ötesi, kesinlikle çok sevdiğim ve saygı duyduğum bir sanatçı aynı zamanda sosyal projelere destek veriyormuş ayrıca magazinlerde de pek göremiyoruz onu bunlar Sertaba saygı duymakta etken.Sonuç:Olumlu. | ||
|
||
| http://www.vtunnel.com/index.php/1010110A/297deffd9a9320e93c9a74d5f1290500ba67d5037435597d24d747598edf3c74f1945c673151f29516490 yeni şarkısı hayat beklemez... Elidor için yapılmış...elidor her ülkede bi ikon seçmiş türkiyede Sertab seçilmiş... |
||
|
||
|
||
sesi cok güzel bence. vur yüregim ve yanarim adli parcalari cok seviyorum. beni benden aliyor..
|
||