|
||
| eurovision da türkiye yi müthiş temsil etti | ||
|
||
Şarkıları güzeldir.ben de pek takılmam ama severim şarkılarını..zaman zaman kendini de sevdiğim olmuştur
|
||
|
||
Türkiye'deki en iyi pop sanatçılarından biri kesinlikle
|
||
|
||
| Sadece Sanatçılığı değil Özle Hayatıylada 1. Numara... | ||
|
||
| zor kadın şarkısı vardı bi tane o şarkıya bayılıyorum hatta hiç enstürman kullanmamışşlardı bi çok insan farklı sesler çıkarmıştı hiç inanamamıştım süpperdi yanii çok iyi işler çıkaryor bencee | ||
|
||
affet zor kadındım gel unuttum gel...mükemmel ses bence o kadın gayet güzel beğenirim yaani gururumuz
|
||
|
||
o klipte köpek vardı.şimdi aklıma geldi arkadaşımla köpek kovaladı bugün bahçede sıkıştırdı bizi
|
||
|
||
| sezen aksunun elidor için yaptığı şarkıyı seslendirdi,şarkıya klip çekildi... süper bi şarkı klipte çok iyi...klipte benimle dans edermisindeki tekken de oynuyo... bence bu yazın en hit parçası ''Hayat Beklemez'' olucak... |
||
|
||
eurovision da türkiye yi müthiş temsil etti katılıyorum süpper bi sesi var çok da sempatik
|
||
|
||
sevdam ağlıyorrrrr...mükemmel bir ses şarkılarınıda severim sertabıda
|
||
|
||
| süper bi sanatçı hakkı yenilmez | ||
|
||
| Zaman Beklemez şarkısına klib çekmiş .Gerçekten süper olmuş çok beğendim .. | ||
|
||
Zaman Beklemez şarkısına klib çekmiş .Gerçekten süper olmuş çok beğendim .. ''Hayat Beklemez'' |
||
|
||
Kaliteli
|
||
|
||
| Türkiyenin en iyi bayan sanatçılarından bence...Ayrıca kendisi ülkemizi eurovision da müthiş bir şekildetemsil ettii...Hayat Beklemez şarkısı da çok hoş gerçekten | ||