|
||
| sadece satılık kalpler şehri şarkısını seviyorum onun dışında hiç sevmem kendisini.. | ||
|
||
kendi dalında en iyilerden diyebilirim. gırtlağı çok hoş dinledim bayıldım
|
||
|
||
| pop bayan sanatçıların en iyilerinden diyebilirim.. | ||
|
||
| Mesleğini gerçekten kendi emeğiyle yapan bir Bayan Sanatçımız ..Tarzını cidden takdir ediyorum (: | ||
|
||
| fanta festivaline katılması bence tam bir faciaydı.. | ||
|
||
çok güçlü bir sesi var yahu.bazen dinlerken şaşırıyorum pop piyasasının en nadide örneklerinden .. |
||
|
||
sesi çok güzel bence severim kendilerini...
|
||
|
||
Son klibini beğendim ..........
|
||
|
||
Son klibini beğendim evet ben de .......... çok eğlenceli bir klip olmuş
|
||
|
||
su ana karar euro visionda tek turkiye birincisi ayrica yanarim sarkisinida cok seviyorum sesi cok seker
|
||
|
||
bugün bir kanalda aslolan aşktır'ın klibini gördüm de geçmişe gittim,nostalji yaptım.demir kendi aleminde gitar çalıyor(epey genç tabi ) sertab da güzel güzel sölüyor.ne güzel de şarkıydı.keşke yine öyle şarkılar söylese
|
||
|
||
| evet ama sonçta zaman değişiyo tabi şarkılarda....bence hayat beklemez şarkısı eski şarkılarını andırıyo...şarkı bu yazın en iyisi bence... | ||
|
||
ben hayat beklemez'le ilgili söylemedim o yazdıklarımı ki onu da çok beğenmedim ama şöyle bir şey var.tabiki zamnan değiştikçe şarkıalr ve soundlar değişecek ama son yıllarda sertab'ın gerçekten ürettiği,söylediği,ele avuca gelir bir şarkı olduğunu sanmıyoum.coverlar,eski şarkıların remixleriyle sertab goes to club gibi çalışmalarla bence kalitesini düşürdü.artık kulağa değil piyasaya hizmet ön planda malesef
|
||
|
||
| ben öle düşünmüyorum sertab erener bence zamanın gerisinde kalmayanlara güzel bi örnek.... sertab goes to clup da bunun güzel bir örneği..dj lerle yapılmış bi albüm.... ve hayat beklemez bence söz ve beste anlamında para için değil kulak için yapılmış bi şarkı... |
||
|
||
| çok güçlü bir sesi var | ||