|
||
| 12 MAYIS 2007 21:30 18 EYLÜL ÜNİVERSİTESİ BAHAR ŞENLİKLERİ KAPSAMINDA konser alanı: Dardanos Yerleşkesi 19:30 Anima 5 YTL
|
||
|
||
| bahar şenliklerinde yapılan konserler ücretsiz olmalarına rağmen dardanosta yapılacak olan mvö konseri için neden 5 ytl ücret alınmakta?Şehir merkezinden yapılacak olan ulaşım derken ne kastediliyor bunları açıklarsanız sevinirim çünkü okuldaki birçok mvö fanı bunu konuşuyor ve merak ediyor... | ||
|
||
12 mayısta dardonos tesislerinde buluşmak ümidi ile.
|
||
|
||
| ücretsiz değil 5 ytl resmi sitelerinde yazıyoe | ||
|
||
bugün mor ve ötesi konserine gidiyorum çoook mutluyum yaaaa... çok özledim konserlerine gitmeyi.akşam dardonos tesislerinde görüşürüzzz!!!
|
||
|
||
haberlerinizi bekliyoruz bizde uzun konser yorumlarınızı iyi şanslar
|
||
|
||
evet ya gidemeyenler için en ince ayrıntısına kadar anlatın
|
||
|
||
hadi konsere giden arkadaşlar yorumlarınızı büyük bir heyecanla bekliyoruz
|
||
|
||
| süperdi,çok güzeldi,muhteşemdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....... | ||
|
||
dün akşam ben konsere gittim ve grup elemanlarının hepsinle tek tek fotoğraf çekildim.
|
||
|
||
| nasıl başardın yaaa onu???çok kalabalıktı bende hiç yanlarına gitmeyi denemedim.çok pişman oldum sonradan ama... | ||
|
||
biraz ayrıntı verseniz iyi olurdu yahu çektiğiniz fotoğraflar varsa koyun ilginç şeyler oldu mu mesela ?
|
||
|
||
biraz ayrıntı verseniz iyi olurdu yahu çektiğiniz fotoğraflar varsa koyun ilginç şeyler oldu mu mesela ? yok kulis fotolarını asla koymuyorlar ya ![]() daha bir kere gördük söylemişsin hadi hayırlısı bekliyoruz egoistlik yapmayın ben çektirdim diyip sonra koymamak olur mu ya ne derler adama sonra???
|
||
|
||
| arkadaşlar gercekten cok iyi bi konserdi.yaklaşık 20 sarkı sölediler.isteyenlere konser resimlerini gönderebilirim | ||
|
||
arkadaşlar gercekten cok iyi bi konserdi.yaklaşık 20 sarkı sölediler.isteyenlere konser resimlerini gönderebilirim siteye ekleyesen daha güzel olur herkese ayrı ayrı yollamak uğraştırır baya.
|
||