|
||
| 16 MAYIS ESKİŞEHİR ANADOLU ÜNİVERSİTESİ BAHAR ŞENLİKLERİ 21:00 konser alanı: 2 Eylül Kampüsü şenlik alanı ücretsiz |
||
|
||
| offff yaa şuan o kadar üzgünüm ki aglıyorum inanın 16 mayısta antalyada olucam staj içinn ben 1 seneden beri bu konseri bekliyordum yaaaa allah kahretsinnn geçen seneki çok güzeldiii bu senede eminim öyle olur nolur antalyayada gelinn mvö sizi çok seviyorum | ||
|
||
harun geçen sene geldiklerinde ''bazı yerlere giderken biraz düşünüyoruz..fakat eskişehire özellikle anadolu üniversite sine gelirken hiç düşünmüyoruz..çünkü sizi seviyoruz''demişti..bizde sizi seviyoruz..tarih 16 mayıs..ülkenin siyasi durumunu değiştirecek kilit günlerden biri..bakalım mor ve ötesinin söleyecekleri neler..
|
||
|
||
| evet geçen sene öyle bir söz söylemiştiiii ama bu sene gidemeyeceğim kuzeni yolluyorum konsere bütün gece konseri telefondan dinleyeceğim sizi çok seviyorum mvö | ||
|
||
| büyük bir sabırsızlıkla 16 mayısı bekliyorum..eminim ki muhteşem bir konser olacak.konser alanına ilk gidenlerden biri olacağım. | ||
|
||
Konseri merakla bekliyoruz :)Geçen seneki konser hakikaten harikaydı,en önde izlemenin verdiği bi fark olsa gerek... ;)Bu kez de yine iyi bi konser olacağından eminim...Mutlaka konserdeyiz
|
||
|
||
| arkadaşlar eskişehir mvöfan olarak bu konsere toplanıp gitsek nasıl olur | ||
|
||
| Sabırsızlanıyorumm:) | ||
|
||
| evet ya geçen seneki konser harikaydı inşallah bu senede orda olcam bende 16 mayısı bekliyorum valla | ||
|
||
| gecen seneki konsere gitmedim ama bu sene hatta bugün bende ordayım şarkılarına bayılıyorum baska bişi demiyorummm |
||
|
||
| arkadaslar bugün büyük gün mvö eskişehirde hepinize bol eğlenceler tabi banada:) | ||
|
||
| iştee büyük güünnn!! en önde olmak çok istiyorum ama bakalım sonuçta ilk gidenler önleri kapacak gibi geliyor.artık saatler 21:00 a ayarlandı.tüm fan lara konserde iyi eğlenceler diliyorum! bugün bizim günümüz:) | ||
|
||
| ya arkadaslar mvöden önce çilekeşmi çıkacak acaba bilen varmı? | ||
|
||
| yola çıkmadan önce heyecanımı paylaşayım istedim..bu saatte ne işim var..güzel alan yeşillik sahne hazırlıkları provalar onları izlemekte büyük bir zevk..ve tabiki en önde olmak..herkese iyi eğlenceler..mor ve ötesi biz size sizde bize unutulmayacak bir gece daha yaşatıcaz bundan eminim.. | ||
|
||
konsere giden arkadaşlar konser nasıldı? yorumlarınızı bekliyorum heyecanla
|
||