mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Konser Sonrası Yorumlar

Konu: 16 Mayıs Eskişehir- Anadolu Üniversitesi

Sayfa: 1 [ 2 ] 3

aci 17.05.2007 13:21:55
evet yav giden arkadaşlar anlatın Wink nasıldı konser kaç saat sürdü mesela ??

ferizan 20.05.2007 13:18:17
evet biri anlatsın

ferizan 21.05.2007 21:39:49
nie kimse bişey anlatmıyor

21.05.2007 21:53:30
nie kimse bişey anlatmıyo

gideceğim diyenler bir gün üye olup takıldılar sonra kayboldular galiba.

ferizan 21.05.2007 22:02:19
nie kimse bişey anlatmıyo

gideceğim diyenler bir gün üye olup takıldılar sonra kayboldular galiba.
sanırım haklısın  kimsenin bişey anlatmadığına bakarsan:Dkacmıslar

özden 22.05.2007 12:48:15
Konser 2 saate yakın sürdü, 15 dak. kadar gecikince protesto sesleri geldi ama sahneye geldiklerinde yerini coşkuya bıraktı.Uyanla başladılar,kördüğüm,parti,şirket,sevda çiçeği,cambaz,re,ayıp olmaz mı,kış geliyor,darbe,sonu belli,büyük düşler,aşk içinde,daha mutlu olamam,yaz yaz,serseri,az çok,küçük sevgilimi çaldılar.Ben sonuna kadar kalamadığım için ancak bu kadarını yazabildim.Harun Tekin kış geliyordan  önce küresel ısınmadan dolayı bu sene kışın gelmediğini ve telefonda bugün önemli bir büyüğümüzle konuştuğunu ve küresel ısınmanın populasyondan bazılarını eleyeceğini söylediğini ve bunun ilginç bir yaklaşım olduğunu söyledi.Yaz yazı çalmadan öncede uzun süredir çalmadıklarını ve mevsimlerle ilgili başka bir şarkı olduğunu söyledi.Bence pek mevsimlerle alakası yok ama
sesteşi olduğu için herhalde öyle söyledi.Bir de daha mutlu olamamdan önce bu şarkıda Kerem’in hünerlerini göreceğize benzer bişey söyledi o da estağfirullah dedi çok güzel bir konserdi,hatırladığım kadarıyla yazdım anca bu kadr oldu kusura bakmayın

c_y_l_n 22.05.2007 13:12:04
olsun bu da yeter Wink sonunda biri anlatmış nasıl olduğunu çok teşekkürler Cheesy

aci 22.05.2007 15:36:07
neyseki sonunda biri gelip bişiiler anlattı...paylaşımın için sağol Wink

ferizan 22.05.2007 21:17:02
gercekten sağol ya

toprak 24.05.2007 01:42:21
geldim geldim..Smiley süper konserdi..okulumuzu sevdiklerini bir kez daha gösterdiler..bizde onları..2 saati geçkin bi konserdi..şarkılar bu sefer çok daha içten geldi bana neden bilmiyorum..harunun sıcaklığıda öyle..politik duruşlarıda yerli yerindeydi..yanımdaki kız ilk albümlerinden hiç şarkı söylemiyorlar diyince arkadaşıda uyanı söylediler ya dedi..artık kıza nasıl baktıysam kötü bişeymi dedim dedi :)kıza hiç sinirlenmeden !! mor ve ötesi tarihçesini özetledim..Smiley (bu arada konser devam ediyor tabi)havada bize güzellik yaptı sağolsun sorun yaşamadık çok fazla..(havadan bize ne demeyin eskişehirin havası yanar dönerdir canı isteyince kar bile yağdırır Smiley )tekrar görüşmek üzere dendi ve ayrıldık..daha ne olsun..mor ve ötesi olsun.. Smiley

aci 24.05.2007 16:07:12
yav video, fotoğraf falan çekmediniz mi hiç??

immortal 24.05.2007 17:06:12
yav konser çok güzeldi gerçekten yine çok sıcaklardı.yav sesim kısılıyordu nerdeyse:) çok eğlendim valla.yine eskişehirin onlar için özel olduğunu falan söylediler yeni açılan üniversitelerle ilgili konuştular önce eskişehirde staj yapmaları gerekiyor gibi bişiler sölediler video ve fotoda çektim ama video pek iyi değil maalesef.bu insanlara çok soğuk diyenlere şaşıyorum valla bence çok sıcaklardı öle işte güzel bi konserdi yine ama bitti her güzel şeyin bir sonu vardır.seneye yine gelirler umarım

toprak 24.05.2007 19:24:16
yav video, fotoğraf falan çekmediniz mi hiç??

konser alanı çok büyük..yani elimde video çokta sadece ogüne ait olduğu belli o kadar...görüntü hiç net değil çünkü uzaktalar..

just me 24.05.2007 20:37:09
olsuun ,siz yinede koysaydınız.yapın bir güzellik daha!:)

24.05.2007 20:47:50
http://e-gazete.anadolu.edu.tr/ayrinti.php?no=3559

grup elemanlarını nasıl da güzel yazmış tebrik etmek lazım Smiley

Sayfa: 1 [ 2 ] 3