|
||
evet yav giden arkadaşlar anlatın nasıldı konser kaç saat sürdü mesela ??
|
||
|
||
| evet biri anlatsın |
||
|
||
| nie kimse bişey anlatmıyor |
||
|
||
nie kimse bişey anlatmıyo gideceğim diyenler bir gün üye olup takıldılar sonra kayboldular galiba.
|
||
|
||
nie kimse bişey anlatmıyo gideceğim diyenler bir gün üye olup takıldılar sonra kayboldular galiba. |
||
|
||
| Konser 2 saate yakın sürdü, 15 dak. kadar gecikince protesto sesleri geldi ama sahneye geldiklerinde yerini coşkuya bıraktı.Uyanla başladılar,kördüğüm,parti,şirket,sevda çiçeği,cambaz,re,ayıp olmaz mı,kış geliyor,darbe,sonu belli,büyük düşler,aşk içinde,daha mutlu olamam,yaz yaz,serseri,az çok,küçük sevgilimi çaldılar.Ben sonuna kadar kalamadığım için ancak bu kadarını yazabildim.Harun Tekin kış geliyordan önce küresel ısınmadan dolayı bu sene kışın gelmediğini ve telefonda bugün önemli bir büyüğümüzle konuştuğunu ve küresel ısınmanın populasyondan bazılarını eleyeceğini söylediğini ve bunun ilginç bir yaklaşım olduğunu söyledi.Yaz yazı çalmadan öncede uzun süredir çalmadıklarını ve mevsimlerle ilgili başka bir şarkı olduğunu söyledi.Bence pek mevsimlerle alakası yok ama sesteşi olduğu için herhalde öyle söyledi.Bir de daha mutlu olamamdan önce bu şarkıda Kerem’in hünerlerini göreceğize benzer bişey söyledi o da estağfirullah dedi çok güzel bir konserdi,hatırladığım kadarıyla yazdım anca bu kadr oldu kusura bakmayın |
||
|
||
olsun bu da yeter sonunda biri anlatmış nasıl olduğunu çok teşekkürler
|
||
|
||
neyseki sonunda biri gelip bişiiler anlattı...paylaşımın için sağol
|
||
|
||
| gercekten sağol ya | ||
|
||
geldim geldim.. süper konserdi..okulumuzu sevdiklerini bir kez daha gösterdiler..bizde onları..2 saati geçkin bi konserdi..şarkılar bu sefer çok daha içten geldi bana neden bilmiyorum..harunun sıcaklığıda öyle..politik duruşlarıda yerli yerindeydi..yanımdaki kız ilk albümlerinden hiç şarkı söylemiyorlar diyince arkadaşıda uyanı söylediler ya dedi..artık kıza nasıl baktıysam kötü bişeymi dedim dedi :)kıza hiç sinirlenmeden !! mor ve ötesi tarihçesini özetledim.. (bu arada konser devam ediyor tabi)havada bize güzellik yaptı sağolsun sorun yaşamadık çok fazla..(havadan bize ne demeyin eskişehirin havası yanar dönerdir canı isteyince kar bile yağdırır )tekrar görüşmek üzere dendi ve ayrıldık..daha ne olsun..mor ve ötesi olsun..
|
||
|
||
| yav video, fotoğraf falan çekmediniz mi hiç?? | ||
|
||
| yav konser çok güzeldi gerçekten yine çok sıcaklardı.yav sesim kısılıyordu nerdeyse:) çok eğlendim valla.yine eskişehirin onlar için özel olduğunu falan söylediler yeni açılan üniversitelerle ilgili konuştular önce eskişehirde staj yapmaları gerekiyor gibi bişiler sölediler video ve fotoda çektim ama video pek iyi değil maalesef.bu insanlara çok soğuk diyenlere şaşıyorum valla bence çok sıcaklardı öle işte güzel bi konserdi yine ama bitti her güzel şeyin bir sonu vardır.seneye yine gelirler umarım | ||
|
||
yav video, fotoğraf falan çekmediniz mi hiç?? konser alanı çok büyük..yani elimde video çokta sadece ogüne ait olduğu belli o kadar...görüntü hiç net değil çünkü uzaktalar.. |
||
|
||
| olsuun ,siz yinede koysaydınız.yapın bir güzellik daha!:) | ||
|
||
| http://e-gazete.anadolu.edu.tr/ayrinti.php?no=3559 grup elemanlarını nasıl da güzel yazmış tebrik etmek lazım
|
||