mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Konser Sonrası Yorumlar

Konu: 17 mayıs Ankara-T.O.B.B Ekonomi Ve Teknoloji Üniversitesi

Sayfa: [ 1 ] 2 3 4 5 6 7

burki 30.04.2007 19:16:39
17 MAYIS ANKARA - T.O.B.B. EKONOMİ VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ

21.30

konser alanı: kampüs otoparkı

19:00 Çilekeş

ücretsiz

ŞENLİĞE HERKES KATILABİLİR ARKADAŞLAR.

cenuz*23* 01.05.2007 16:26:26
bahar şenlikleri kapsamındaymış bizi almazlarki oraya... Cry :'(7 ayda 1 geliyorlar o da üniversiteye...puuffff...

uyumsuz 01.05.2007 22:34:33
bahar şenlikleri kapsamındaymış bizi almazlarki oraya... Cry :'(7 ayda 1 geliyorlar o da üniversiteye...puuffff...
sonuna kadar katılıyorum sana  sanırım ankaradasın sende ben okuldan bir kaç arkadaşıma sorduruyorum tobbdan arkadaş bulmaya çalışıyorum sende dene üniversitelerde şenliklerde öğrencilere yanlarında birer misafir sokma şansı veriyorlar en azından bizim okulda böyle tobb da da öyle olmasını umuyorum belki izleyebilirim

cenuz*23* 02.05.2007 19:18:40
diğer üniversitelerden bulunurda tobb dan mümkün değilk bulamam.bi ihtimal daha var gidip kapida bekliyceksin içeri alana kadar..genelde şenliklerde sonlara doğru bırakıyolar ama burda bırakırlarmı bilemem

uyumsuz 03.05.2007 19:41:04
diğer üniversitelerden bulunurda tobb dan mümkün değilk bulamam.bi ihtimal daha var gidip kapida bekliyceksin içeri alana kadar..genelde şenliklerde sonlara doğru bırakıyolar ama burda bırakırlarmı bilemem
evet bende arkadaş bulamazsam aynı yöntemi deneyeceğim keşke biraz daha kalabalık olsak bir de pankartımız olsa morveötesifan diye sallaya sallaya girsek mecburen alırlar keşke harun abiler yardım edebilse deseler fan sitemden gelenleri alın gelsin onlarda ama nerdeee bende kafamdan nasıl da hikaye yazıyorum değil mi neyse bena rkadaş bulamazsam gidip kapıda bekleyeceğim alırlar inşallah

uyumsuz 04.05.2007 20:07:06
arkadaşlar ankaradan başka gelen yok mu ya toplanıp gidelim kapıda kalabalık oluruz mecburen alırlar açarız bir pankart www.morveotesifan.com diye sıkıyosa almasınlar hadi ya gelin toplanıp gidelim ayrıca tanışmış da oluruz

uyumsuz 04.05.2007 22:37:35
ARKADAŞLAR SESİMİ DUYAN YOK MU YA TOPLAŞIP GİDELİM YA NE OLUR

cenuz*23* 05.05.2007 17:55:00
ya ben gelemiycem heralde çünkü gelebilmek için babamı falan ikna etmem gerekiyor götürmesi için.taaa söğütözü nde içeri alcaklarını bilsem kesin giderdim ama....ayrıca şenliklerde kapıyada en uyuz görevlileri koyarlar onlarda hiç almaz...uuuffff niye şenlik yaa?HuhHuh?

uyumsuz 05.05.2007 19:18:53
gidelim gidelim gidelim nooolur arkadaşlar ya gideliiiim  Undecided Undecided

elif miyim neyim 07.05.2007 16:10:04
beni tutana aşk olsun .benim okul zaten tobb un yani:) ayrıca bildiim kadarıyla tobb bizim okulu satın almıs .bizde tobb örencisi sayılıyomuyuzk i. Smiley evet topluca gidersek alırlar herhalde

cenuz*23* 07.05.2007 20:21:20
beni tutana aşk olsun .benim okul zaten tobb un yani:) ayrıca bildiim kadarıyla tobb bizim okulu satın almıs .bizde tobb örencisi sayılıyomuyuzk i. Smiley evet topluca gidersek alırlar herhalde
ohh ohhh çok şanslısın vallaa..yalnız şöyle bir olay var benim ablam ankara üni.de okurken şebnem ferah gelmişti ve kuzenler büyük bir topluluk şeklinde gidip kapıda kaldılar...:(acaba bizde kapıda oturup sadece seslerini mi dinlesekk:)

crAzy_ErDi 08.05.2007 19:07:38
arkadaslar bence gidelim bi şekilde gireriz Roll Eyes olmadı isyan cıkartırız orda...Roll Eyes belli bir grup olursak girebiliriz

uyumsuz 08.05.2007 22:02:25
arkadaslar bence gidelim bi şekilde gireris Roll Eyes olmadı isyan cıkartırıs orda...Roll Eyes belli bi grup olursak girebiliriz
sonuna kadar katılıyorum gidelim ya kalabalık olursak kesin gireriz birkaç kişi olursak belki başlarından savmaya çalışabilirler ama kalabalık olursak gireriz en kötü ihtimalle bağrışırız harun bizi duyar emir veriri içeri alrırır bizi Smiley Roll Eyes Grin

cenuz*23* 09.05.2007 19:15:17
ya keşke öyle kolayca olabilecek birşey olsa..eğer sistem odtü deki gibiyse direk konseri unutmak gerek...arabaların içini arıyorlar arkadaşlar düşünün..en azından TOBB li 1 tanıdık olsa 1-2 kişi girerdi...

crAzy_ErDi 09.05.2007 19:37:12
yaa ne yapalım biliyor musunuz:Smiley gidelim tobbnun önüne  Smiley oradan her geçeni çevirelim mutlaka biri yardımcı olur öğrencilerden  Smiley deriz abi   7 aydır konsere gitmiyoruz abi abla diye biri acır Smiley Smiley öyle öyle 5-10 kişi bulur gireriz Smiley her kişi 2 kişşi soksa 10 kişiden Cheesy 20 kişi gireriz Roll Eyes

Sayfa: [ 1 ] 2 3 4 5 6 7