|
||
| 17 MAYIS ANKARA - T.O.B.B. EKONOMİ VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ 21.30 konser alanı: kampüs otoparkı 19:00 Çilekeş ücretsiz ŞENLİĞE HERKES KATILABİLİR ARKADAŞLAR.
|
||
|
||
bahar şenlikleri kapsamındaymış bizi almazlarki oraya... :'(7 ayda 1 geliyorlar o da üniversiteye...puuffff...
|
||
|
||
bahar şenlikleri kapsamındaymış bizi almazlarki oraya... sonuna kadar katılıyorum sana sanırım ankaradasın sende ben okuldan bir kaç arkadaşıma sorduruyorum tobbdan arkadaş bulmaya çalışıyorum sende dene üniversitelerde şenliklerde öğrencilere yanlarında birer misafir sokma şansı veriyorlar en azından bizim okulda böyle tobb da da öyle olmasını umuyorum belki izleyebilirim
:'(7 ayda 1 geliyorlar o da üniversiteye...puuffff... |
||
|
||
| diğer üniversitelerden bulunurda tobb dan mümkün değilk bulamam.bi ihtimal daha var gidip kapida bekliyceksin içeri alana kadar..genelde şenliklerde sonlara doğru bırakıyolar ama burda bırakırlarmı bilemem | ||
|
||
diğer üniversitelerden bulunurda tobb dan mümkün değilk bulamam.bi ihtimal daha var gidip kapida bekliyceksin içeri alana kadar..genelde şenliklerde sonlara doğru bırakıyolar ama burda bırakırlarmı bilemem evet bende arkadaş bulamazsam aynı yöntemi deneyeceğim keşke biraz daha kalabalık olsak bir de pankartımız olsa morveötesifan diye sallaya sallaya girsek mecburen alırlar keşke harun abiler yardım edebilse deseler fan sitemden gelenleri alın gelsin onlarda ama nerdeee bende kafamdan nasıl da hikaye yazıyorum değil mi neyse bena rkadaş bulamazsam gidip kapıda bekleyeceğim alırlar inşallah
|
||
|
||
| arkadaşlar ankaradan başka gelen yok mu ya toplanıp gidelim kapıda kalabalık oluruz mecburen alırlar açarız bir pankart www.morveotesifan.com diye sıkıyosa almasınlar hadi ya gelin toplanıp gidelim ayrıca tanışmış da oluruz | ||
|
||
| ARKADAŞLAR SESİMİ DUYAN YOK MU YA TOPLAŞIP GİDELİM YA NE OLUR | ||
|
||
ya ben gelemiycem heralde çünkü gelebilmek için babamı falan ikna etmem gerekiyor götürmesi için.taaa söğütözü nde içeri alcaklarını bilsem kesin giderdim ama....ayrıca şenliklerde kapıyada en uyuz görevlileri koyarlar onlarda hiç almaz...uuuffff niye şenlik yaa?![]() ?
|
||
|
||
gidelim gidelim gidelim nooolur arkadaşlar ya gideliiiim
|
||
|
||
beni tutana aşk olsun .benim okul zaten tobb un yani:) ayrıca bildiim kadarıyla tobb bizim okulu satın almıs .bizde tobb örencisi sayılıyomuyuzk i. evet topluca gidersek alırlar herhalde
|
||
|
||
beni tutana aşk olsun .benim okul zaten tobb un yani:) ayrıca bildiim kadarıyla tobb bizim okulu satın almıs .bizde tobb örencisi sayılıyomuyuzk i. ohh ohhh çok şanslısın vallaa..yalnız şöyle bir olay var benim ablam ankara üni.de okurken şebnem ferah gelmişti ve kuzenler büyük bir topluluk şeklinde gidip kapıda kaldılar...:(acaba bizde kapıda oturup sadece seslerini mi dinlesekk:)
evet topluca gidersek alırlar herhalde |
||
|
||
arkadaslar bence gidelim bi şekilde gireriz olmadı isyan cıkartırız orda... belli bir grup olursak girebiliriz
|
||
|
||
arkadaslar bence gidelim bi şekilde gireris sonuna kadar katılıyorum gidelim ya kalabalık olursak kesin gireriz birkaç kişi olursak belki başlarından savmaya çalışabilirler ama kalabalık olursak gireriz en kötü ihtimalle bağrışırız harun bizi duyar emir veriri içeri alrırır bizi olmadı isyan cıkartırıs orda... belli bi grup olursak girebiliriz
|
||
|
||
| ya keşke öyle kolayca olabilecek birşey olsa..eğer sistem odtü deki gibiyse direk konseri unutmak gerek...arabaların içini arıyorlar arkadaşlar düşünün..en azından TOBB li 1 tanıdık olsa 1-2 kişi girerdi... | ||
|
||
yaa ne yapalım biliyor musunuz: gidelim tobbnun önüne oradan her geçeni çevirelim mutlaka biri yardımcı olur öğrencilerden deriz abi 7 aydır konsere gitmiyoruz abi abla diye biri acır öyle öyle 5-10 kişi bulur gireriz her kişi 2 kişşi soksa 10 kişiden 20 kişi gireriz
|
||