|
||
ben o konsere her harikarda girerim....ya seve seve ya da zorla .....bizi odtüyede almadılar ama biz ormandan atlayıp girdik odtü ye bi şekilde gireceğimzi düşünüyorum ben
|
||
|
||
| arkadaşlar kesin geilicekler en geç yarın akşama kesin ben geliyorum desin one göre sayı belirleyelim ve merkezi biyerde bulaşalım konsere almama gibi bi risk yok otopark zaten yolun kenarında her halükarda dinleriz ama kesin geilcekelr sölesin bulşama ilanlarına konu yaçalım yeri zamanı | ||
|
||
yaff ben geliyorum işthe hala soruyorsunuz yaaa
|
||
|
||
| ben de geliyorum nerde ne zaman buluşuyoruz çilekeş geliyor bence erken gidebiliriz geç gelmek isteyenler de sonradan katılır bize | ||
|
||
zaten gec gidemeyiz çünki geç gittimiz takdirde baya bi arkalarda olmak zorunda kalabiliriz.. o yüzden çilekeşide dinlicez
|
||
|
||
| bende kesin geliyorum arkadaşlar fakakt görüyorum ki site yönetimi herkesin içeri girip giremeyeceği konusunda herhangi bir bilgi vermemiş ki konser yarın... baya yardımcı olmuşlar... |
||
|
||
| arkadaslar konsere gelenler bulusma bölümüğnden haber versin ler ..yarın bulusup gidiyoruz konsere.... | ||
|
||
geliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
|
||
|
||
| konserden simdi geldim yorunluktan ölüyorum yaff :S | ||
|
||
konserden simdi geldim yorunluktan ölüyorum yaff :S nasıl konser fotoğraf çektiysen koyacaksan söyle birde çektim diyorlar koymuyorlar ama konseri anlatsanda yeter.
|
||
|
||
| saat kaçta bitti?hangi şarkılar söylendi?çok kalabalık mıydı?...fotoğraf çektiyseniz lütfen koyun.Ankara'da olupta gidememek bana çok koydu.bu arada giriş ücretsiz miydi?? |
||
|
||
girişte sorun yasanmadı ve ücretsizdi izledigim en iyi mor ve ötesi performansıydı bittiginde 11i geçiyodu sanırım cok kalabalık degildi tek sorun çok alakasız tipler vardı konserle ilgisi olmayan ve nedendir ki hep beni buldu
|
||
|
||
saat kaçta bitti?hangi şarkılar söylendi?çok kalabalık mıydı?...fotoğraf çektiyseniz lütfen koyun.Ankara'da olupta gidememek bana çok koydu.bu arada giriş ücretsiz miydi?? evet lütfen anlatın hangi şarkıları çaldıklarınıı...
|
||
|
||
evet çok kalabalık değildi ve alaksız tipler baya bi çoktu konserde...milletin çoğu tv seyreder gibi seyretti konseri...ayrıca telin sarjı bitti fotoda cekemedim ayrıca konseri anlat demişsin herkes kendi capında eğlendi toplu hiçbirşey yoktu.....ama olsun yinede güzel geçti
|
||
|
||
| konser güzeldi... ama diğer performanslaryla kıyaslandığı zaman ses ve ışık olarak biraz yetersizdi... ama yine de keyifler güzeldi... benim için konser öncesi daha da iyiydi... onlarla oturup sohbet etmek çok keyifliydi... özelliklede oturduğum yere bakılırsa... söylenen şarkılara gelince burak güven'den balıklar (bu şarkıda harun tekin amfinin üzerinde gitarını çaldı ) parti şirket ayıp olmaz mı kördüğüm cambaz bir derdim var serseri re ... hatırladıklarım bu kadar... bu arada beklenen yağmurun azizliğine uğramadılar, uğramadık... ama polenler hem harun t. i hem de bizleri oldukça etkiledi... harun t. çoğu zaman mikrofondan uzaklaşmak zorunda kaldı...![]() |
||