mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Konser Sonrası Yorumlar

Konu: 17 mayıs Ankara-T.O.B.B Ekonomi Ve Teknoloji Üniversitesi

Sayfa: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 7

emoistbiso 18.05.2007 14:00:38
evet konser oldu bitti...
ben ancak kendime gelebildim...
birkaç ayılık konser molamdan sonra açılışı mor ve ötesi ile yapmak, unutulmaz günlerim arasındaki ilk yeri kapmış durumda...
performansları muhteşem ötesi idi...kerem'ler, harun ve burak inanılmaz bir enerji ile çıktılar sahneye ve o enerjilerinden bizlerede bol miktarda verdiler... ses sistemide harikaydı... fakat hava şartlarının gazabına uğrayacaklar diye çok korktuk açıkçası...
ama herşeye rağmen inanılmaz doldurdular sahneyi...(ki Harun beyefendinin şarkı aralarındaki o şeker tavırları miss gibiydi) ayrıca Harun her şarkı aralarında bizlere teşekkürlerini iletmeyi de unutmadı... çok hareketli, çok keyifli, çok harika bir konser oldu ki onlarda çok mutlu ayrıldılar...
herşey için sonsuz teşekkürler sevgili mor ve ötesi halkı...
her zaman mutlu edin bizi...bir kez daha aşık oldum insanlığınıza, sanatınıza...
bir dahaki konserlerde görüşmek üzere...

ferizan 18.05.2007 14:04:52
konser resimleri falan var mı?COK MERAK ETTİM.bu arada ne kadar kaldılar sahnede?

ferizan 18.05.2007 14:07:13
konserden simdi geldim yorunluktan ölüyorum yaff :S
nasıl konser Huh
fotoğraf çektiysen koyacaksan söyle birde Grin çektim diyorlar koymuyorlar ama konseri anlatsanda yeter.
bi de arkadaslar ben konser resimlerini koymayı gercekten istiyorum ama nasıl konulacagını bilmiyorum.biri acıklarsa sevinirim.koymuyorlar resimleri demeyin sonra

emoistbiso 18.05.2007 14:09:16
konser resimleri vardır tabi ki...
beklemek gerekir...
valla o atmosferde saate bakmak aklıma gelmedi açıkçası...ama yaklaşık olarak2 saate yakın kaldılar...
gönül isterdi ki hiç gitmesinler sabaha kadar coşalım ama koşullar el vermiyordu...

cambazimbenim 18.05.2007 14:14:08
21:30 da başladı 23:00 da bitti

rumeysa 18.05.2007 14:18:18
nasıl konser Huh
fotoğraf çektiysen koyacaksan söyle birde Grin çektim diyorlar koymuyorlar ama konseri anlatsanda yeter.
bi de arkadaslar ben konser resimlerini koymayı gercekten istiyorum ama nasıl konulacagını bilmiyorum.biri acıklarsa sevinirim.koymuyorlar resimleri demeyin sonra

ben kendimde anlamadigim icin lütfen anlayan biri ferizana yardim etsinde su resimleri görelim. LÜTFEN.

18.05.2007 15:00:00
explorer ı açıyorsun adresi girilen çubuğa geliyorsun oraya imageshack.us yazıyorsun enter'a basıyorsun bir site çıkıyor karşına kurbağa neyim var genelde işte orada gözat diye bir kısım var hemen altında 2 kutucuk var thumbail'li birşey yazan kutucuk var ona tıklıyorsun okey işareti bırakıyorsun sonra gözattan hangi resmi yükleyeceksen sadece birini ama tıkla aç de sonra o sayfada hemen bu kutucukların altın host bilmem ne var işte ona bas sayfa yenileniyor resim küçük oluyor 3 çubuk içinde yazı oluyor onları geç alta gel 3 çubuk daha var işte oradan 1 numara yazan yanında bir çubuk onu kopyala bu siteye yapıştır. Grin

elif miyim neyim 18.05.2007 15:04:10
süperdi konserr yaa .tüğm sarkıları baıırarak zıplayarak söledimm .eve döndüümde pestilim çıkmıstı: )

rumeysa 18.05.2007 17:01:37
explorer ı açıyorsun adresi girilen çubuğa geliyorsun oraya imageshack.us yazıyorsun enter'a basıyorsun bir site çıkıyor karşına kurbağa neyim var genelde işte orada gözat diye bir kısım var hemen altında 2 kutucuk var thumbail'li birşey yazan kutucuk var ona tıklıyorsun okey işareti bırakıyorsun sonra gözattan hangi resmi yükleyeceksen sadece birini ama tıkla aç de sonra o sayfada hemen bu kutucukların altın host bilmem ne var işte ona bas sayfa yenileniyor resim küçük oluyor 3 çubuk içinde yazı oluyor onları geç alta gel 3 çubuk daha var işte oradan 1 numara yazan yanında bir çubuk onu kopyala bu siteye yapıştır. Grin

ferizan umarim walkman'in yazdigi bu uzunca sey üzerine sende artik resimleri koyarsin. burda o kadar anlatmis.  Grin
tesekkürler ayrica. eger bir gün olur bende resim koymak istersem bu yazdiklarini bende uygularim. Wink

bihtermvo 18.05.2007 18:13:44
güzel bir konserdi ,ama günah çıkarma eylemi gibi birşey yapmak istiyorum konserde en öndeydim ve toplam 17 kez kerem diye cırladım çevreye verdiğim rahatsızlıktan ötürü özür diliyorum hepinizden..........şimdi konsere gelelim ben arsız köfteleri hiç bu kadar yakından görmemiştim kerem k. yi boyundan dolayı(1 70 yokkkkk) göremedim üste belirttiğim gibi o kadar kerem diye cırlasamda faydası olmadı....harun un dansımsı figürleri valla çok güldük( ya orda dans eden bi çocukta öyle dans ediyodu onla dalga geçiyorda olabilirdi) burak herzamanki gibi süperdi....kerem zıp zıp maşallah.....güzeldi yaaa

nihan_! 18.05.2007 19:15:29
Konser çok güzeldi defalarca 'Beyaz' diye bağırmama rağmen çalmadılar ama mutluyum.

Burak'ın Balıklar'ı söylemesi...Her şeye yetti zaten,umarım kısa zaman sonra tekrar canlı izleyebilme fırsatımız olur.

cenuz*23* 18.05.2007 19:32:22
23 ü çaldılarmı arkadaşlar....çalmadılarsa biraz rahatlıycamda....

18.05.2007 19:32:57
nasıl konser Huh
walkman e ek olarak sitede bir anlatım daha buldum onu da koyayım dedim Wink
www.imageshack.us
önce bu linke tıklıyorsun.karşına çıkan sayfada "göz at" yazan yere tıkla bilgisayarından yüklemek istediğin resmi seç daha sonra "host it!" yazan yere tıklayarak resmi siteye upload ediyosun..upload işlemi bittikten sonra karşına resimlerin thumbnail ve gerçek linlkleri gelicek sen en alttaki (direct link to image yazan yerin yanındaki) linki şeklinde siteye koy.bu kadar..

crAzy_ErDi 18.05.2007 19:50:49
cırlayarak kulak zarımıza zarar verenler tek tek cıkıyor ortaya Tongue Cheesy

bihtermvo 18.05.2007 19:56:05
cırlayarak kulak zarımıza zarar verenler tek tek cıkıyor ortaya Tongue Cheesy
özür dilerim....ama valla önümde kimse yoktu güvenlikçilerde çok cırladığımdan önümden kaçtılar birer birer.....bu arada bi güvenlikçiye göremiyorum demirleri öne alamazmısınız diye sordum oda gözün bozuk ve raporun varsa seni alabiliriz dedi ama raporun varsa dediği için ben yerimde kaldım bu arada 3 yada 4 kez daha mutlu olamam diye bağırdım sonra yanımdakilerede söyledim topluca bağırdık ve çaldı...tv deki kızıda istedik ama onu çalmadıııııııı....Sad

Sayfa: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 7