mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Konser Sonrası Yorumlar

Konu: 23 Mayıs İstanbul- Fatih Üniversitesi

Sayfa: [ 1 ] 2

burki 30.04.2007 19:21:09
23 MAYIS  İSTANBUL FATİH ÜNİVERSİTESİ BAHAR ŞENLİKLERİ

10.Kültür Sanat Festivali(bahar şenlikleri) kapsamında

20:00 Mor ve Ötesi
18:00 Badem

ücretsiz

30.04.2007 20:02:01
Şu anda ilk gözüme çarpan bu konser ve direkt ben buna giderim dedim ve gitmek de isterim ama ayrıntıları görmek lazım saat vermişler başka ayrıntı yok.Diğerlerinde ücretsiz yazıyor bunda yok acaba neden.
Bir kaç şey var aslında bir bu üniversite Fetullah bağlantılıdır Mvö çok hoşlanmıyor olsa gerek bu adamdan neden konser veriyorlar bazı şeylere karşı duran insanlar diye biliyoruz aklımız ister istemez karışıyor.Şartlar gerektiriyor olabilir ama artık mvö oraya çıkmaz buraya gitmez laflarını kullanmamak gerekiyor son dönem gelişmelerinden sonra.

cagico 30.04.2007 20:09:53
ben de görünce ne oluyoruz ne alaka mvö ve fatih üni dedim açıkçası. kapitalist düzene, büyük şirketlere karşı olan hatta bunlar için şarkılar yapan bir grubun özel ünilerde çıkmasını da anlayamıyorum zaten.bence adam gibi bir açıklama yapmalılar.he tabi bir de şu var morlar özel sisteme karşılar ama kerem abi özel üni mezunu, harun abi özelde master yapıyor, lisede özel lise falan filan... bunlar kafa karıştırıyor. morlar'ı çok hem de çok ama çok karşılıksız seviyorum ama bazı şeyler aklımı bulandırıyor ve açıklama yapılmasını bekliyorum. mantıklı bir şey mutlaka vardır, umarım yani...

pebble 01.05.2007 10:04:48
mor ve ötesi & Badem
Fatih Üniversitesi, İstanbul

Tarih
23 Mayıs Çarşamba, 18:00

Mekan
Fatih Üniversitesi, Büyükçekmece

Bilet Fiyatları
Ücretsiz

burki 02.05.2007 20:50:00
ya hakkaten fatih üniversitesinde ne işleri var morveötesinin bunu açıklarsalar iyi olur.zıt görüşte bir yerde niye konser veriyorlar acaba???

06.05.2007 21:25:14
değil mi ya zıt görüşte insanların mor ve ötesi dinlemeye ne hakkı var ki?!!

meral deniz 06.05.2007 22:44:07
İlginç bağlantıları,zihniyeti belli bi ünversite ne alaka?Özel olması olağan karşılanabilir ama diğer açı düşündürücü.birde diğer açıdan bakalım ordaki bir kısım dinleyici( hepsini içine almak mümkün değil ) kendilerine karşı yapılmış parçaları dinleyecek ve hatta söyliyecek Roll Eyes

aci 07.05.2007 13:07:07
yav bişi sorucam.konser bahar şenlikleri kapsamındaymış...yani bizde gidebiliriz dimi yoksa sadece üniversitenin öğrencileri mi gidebilicek Huh açıklarsanız çoook sevinirim Wink

karlmarx 07.05.2007 13:13:32
ne biliyorsunuz belki fatih ünv.de dinleyen vardır mor ve ötesini ve badem'i.biraz sığ bakıyorsunuz meseleye.

feyyaz 07.05.2007 22:06:16
giderim ben

08.05.2007 09:10:35
ne biliyorsunuz belki fatih ünv.de dinleyen vardır mor ve ötesini ve badem'i.biraz sığ bakıyorsunuz meseleye.
dinleyen tabikide var ama bizim sorduğumuz kısım bunlar bir şirket özel üniversite vs.
sonra bu çevre dinleyenleri çıkart aradan mvö'ye dinsiz diyen kesim.benim aklıma bunlar geldide hani sahibi ama isimde sahibi gözükmeyen insan var ya hayatın sorgulanmasını sevmeyen kesim mvö'yü biraz dinlese tüm dershaneleri cemiyetinde onları dinlemeyin diye yazı yollar kulaktan kulağa yayar.zaten onun haberi yoktur fazla Amerika'da olduğu için pek ilgilenmezde hani buradaki adamları müzik dinlemeyin diyorlar.
hatta kendisi bile şöyle bir söz söylemiştir.Fazla müzik dinlemeyin erkeklere diyor kadınlaştırırmış Grin müziğe karşı olan bir yönetim tabi üniversite aşmış olmaları lazım birazcık ama içlerinde ne olduğunu ortamlarına girin bir kere görürsünüz.müzik yasak Grin

karlmarx 08.05.2007 10:12:28
her yazan zıt görüşte insanlar demişte yaşla kuru bir arada gidiyor buna eminim.gerçi fatih üniversitesinin savunuculuğunu yapmak bana düşmez ama bugün fatih'e bu kadar laf söylüyorsunuz yarın diğer üniversitelere.mor ve ötesi aklı -fazlasıyla- başında bir grup ne yaptığını bilir diyorum.

08.05.2007 12:49:37
http://morveotesifan.com/forum/index.php/topic,10423.0.html
bu sitedeki bir yazı zaten özel üniversiteler hakkında güzel bir yazıdır özele karşıyımdır zaten de burada konuşulması gerekmiyor bu konser başlığıda ondan.
tabi mvö elemanları aklı başında insanlar hatta özelde okumuş insanlar zaten. kendi kararları bizim soru sorma hakkımız var ama hı birde öyle bugün bu üniversiteye yarın diğerine diyemezsin genelleme yapma ve gelecek için konuşma bu üniversite üzerindeyiz şu anda zaten.özel olduğu yüzündende konuşuyoruz basbaya şirket işte öğrencilerin ne kadar önemli olduğunu bilmiyoruz zaten para mı öğrenci mi? gibi sorular hani mvö bu sistemden rahatsız olmuyor mu gibi şeyler hemde buna zıt görüşlü bir yönetimin üniversitesi katılıyor sorular artıyor.öğrencilerinden banane ya ister dinlesinler ister dinlemesinler ben konser anlaşmasına takıldım rahatsız olmuyorlar ki anlaşma sağlanıyor orada konser veriliyor yada ricaları geri çevirmiyorlar dinleyenler önemli olan dinleyenlerdir zaten yönetimi pek sorgulamıyorlar demek ki

meral deniz 09.05.2007 15:34:04
her yazan zıt görüşte insanlar demişte yaşla kuru bir arada gidiyor buna eminim.gerçi fatih üniversitesinin savunuculuğunu yapmak bana düşmez ama bugün fatih'e bu kadar laf söylüyorsunuz yarın diğer üniversitelere.mor ve ötesi aklı -fazlasıyla- başında bir grup ne yaptığını bilir diyorum.
   Eğer mvö'sinin aklı başında bi grup olmadığını düşünsek fanları olmazdık muhtemelen...Fatih üniversitesi hakında ne kadar bilgin var bilmem bu üniversitenin amacı belli. walkma'de belirtmiş sahibini.ABD de yaşıyor ve onların mantığıyla iş görüyor.bu morveötesinin yaptıklarına,söylemlerine zıt bence.tabi burda zıtlık olmadığını düşünebilirsin  Huh

karlmarx 09.05.2007 16:08:28
ben MvÖ'nün Fatih Üniversitesinde konser vermesine sıcak bakanlardanım çünkü MvÖ konserde 'sözcükleri ve fikirleriyle' fatih üniversitesinin dünyasını değiştirecek.çok güzel bir söz biliyorum 'sözcükler ve fikirler dünyayı değiştirir'.

Sayfa: [ 1 ] 2