|
||
| 24 MAYIS İSTANBUL YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ BAHAR ŞENLİKLERİ 21.30 diğer gruplar: sakin ve gren YTÜ ÖĞRENCİLERİNE VE PERSONELLERİNE ÜCRETSİZ biletler 12 ytl http://www.biletix.com/webbiletix/wtsEvent.do?eventCode=H5508 |
||
|
||
| bunada gitmem lazım araştırayım nedir ne degildir | ||
|
||
| ya öyle anababa günü nefes alınmayacak gibi olursa... | ||
|
||
ya öyle anababa günü nefes alınmayacak gibi olursa... anababa günü hiç olmadı merak etmeyin bağcılarda ücretsiz olunca böyle bir muhabbet geçtide ortam tamam pistide çok aşırı bir kalabalık yoktu hatta ayaktakilerin sayısı toplasan 300 dür oturanlar felan o kadar kalabalık olmuyor.asıl önemli mevzu dışardan giriş var mı sadece kendi öğrencilerine mi yoksa öğrenci olanlara mı hiç bir açıklama yok üniversite sitesinde de birşey bulamadım hatta kendi öğrencileri bile bir haber konser varmış diyorum duydukta kesin mi bilmiyoruz diyorlar
|
||
|
||
| biraz bekliyelim bell olur herhalde | ||
|
||
| oleyyy bizim okula geliyorlar:) kaçar mı yaa |
||
|
||
oleyyy bizim okula geliolar:) kaçar mı yaa bir araştırıversen giriş şartları nelerdir madem okuldasın bize biraz bilgi getirirmisin acaba.hani sadece sizin üniversite öğrencilerine mi yoksa tüm üniversite öğrencilerine mi yoksa herkese açık mı merak ediyoruz.yardımcı olursa seviniriz . |
||
|
||
ya bu konser hangi kampüste olacak ya? yıldız teknik'in bir davutpaşa'da bir de beşiktaş'da kampüsü var bildiğim? ya bilgi verir misiniz bu konuda lütfen?
|
||
|
||
| galiba beşiktaşdaki kampüste.. | ||
|
||
| daha belli değil mi acaba sadece kendi öğrencilerine mi yoksa dısardan da giriş olup olmadığı? ya bi ytü.li ilgilense çok sevinicem??? |
||
|
||
| ben öğrendim. konser beşiktaştaki kampüste yapılacakmış ve dışardan dinleyiciler de katılabilir
|
||
|
||
ben öğrendim. çok çok teşekkürler konser beşiktaştaki kampüste yapılacakmış ve dışardan dinleyiciler de katılabilir ![]() gitmezsem çatlarım gren ve sakin'de var harika harika erkende bitecektir zaten
|
||
|
||
arkadaşlar ben yıldız teknik te okuyorum 24 mayıs ta yıldız daki kampüste hümayun bahçe de saat 21:30 da
|
||
|
||
ben öğrendim. eminsiniz değil mi dışardan dinleyicilerin de katılabileceğinden? sitede ytü öğrencilerine ücretsiz diyor. peki ya dışardan gidenler?
konser beşiktaştaki kampüste yapılacakmış ve dışardan dinleyiciler de katılabilir ![]() |
||
|
||
eğer üniversite öğrencileri dışındakilerde katılabiliyosa dayımı ikna çalışmarına başlıyım bu sefer gidebilirim inşallah yaa
|
||