mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Konser Sonrası Yorumlar

Konu: 3 Haziran Diyarbakır

Sayfa: 1 [ 2 ]

26.06.2007 18:48:01
aaa teşekkür ederiz çok güzel fotoğraflar
spot ışığı tutmuşlar harun tekin e geri kalanı karanlıkta kalmış cık cık  Smiley

[Küçük Sevgilim] 28.06.2007 09:44:47
süper bi konserdi gittim hatırlarsanız MVO'suz hayatın hafan diye bir pankart vardı daha sonra cambaz yazdılar ben tam oradaydım çok guzel bir konserdi. harunun sıcakkanlı olduğunu gormek bir başkaydı.

[Küçük Sevgilim] 28.06.2007 09:47:09

fotolar için teşekkür sen festivalin neresindeydin solede belki oradanda geçmişliğim olmuştur

Birgül 28.06.2007 10:06:34
Valla daha yeni gördüm fotoları ama çok güzel çekilmiş!Sağolun! Grin Cheesy Wink Smiley

muse_ES 28.06.2007 12:19:23

fotolar için teşekkür sen festivalin neresindeydin solede belki oradanda geçmişliğim olmuştur
geçmişliğin olacağını hiç sanmıyom çünkü ben en önde gazatecilerle birlikteydim oraya kimseyi almıyorlardı =) ayıptır söylemesi şanslıydımda biraz tanıştım falan onlarla=)zaten yazımı "gurultu" 1. sayfaya tanışmış ordan okuyabilirsin bu arada ben videoyu koyunca görürsünüz zaten baya hoş çektim taaa en öne gittim zaten güvenlik görevlisi yoktu birarada kerem önüme geldi çalmaya başladı bende çekiyom tabi baya hoştu ya baya bir güldüm orda =))

Sayfa: 1 [ 2 ]